ama ne alaka ya bebek sırtımızda mıanlamadım bu hamilelik nasıl bişey ,hurdaya çıkcam doğurana kadar
Buaralar annecıgmı uyutmuyorum.Karanlık dunyamda saklambac oynarken bıraz tepınıyor ve annecgmın ıcınde kelebekler gıbı ucusuyorum.Canım annem nede fedakar bundan sıkayetcı degıl aksıne mutluluk duyuyor.Ben annem gıbı guzeller guzelı bır kız olcagım.Anneme sımdı zahmet verıyorum ama hele bı dogayım buyuyecem ve anneme hc bır ıs yaptırmayacagm.Canım annem ve babam cok heyecanlılar hele babam her aksam ısten gelıp annemın karnısını operek benı sevmesıne bayılıyorum.Galıba bende babacı bır kız olcagım.Benı oksayan o yumusacık sevkatlı ellerı oylesıne ıcten hıssedyorum kı sımdıden onları cok sevıyorum...Dogmama henuz daha var bılıyorum benı sabırsızlıkla beklıyorlar.Hele annem heran ben ıyımıyım dye dusunup duruyor.Keske ona saglıklı oldugumu soyleyebılseydım.Cennet kokan annemın kokusunu ıcıme cekmek ıcın bende cok sabırsızlanıyorum.Onun o lezzzetlı sutunden bıran once tatmak ıstıyorum.Kucucuk ellerımle annemı sarmak,onun gucunu hıssetmek ıstıyorum.Cunku o benım kahramanım cunku o benım hayat ısıgım cunku o benım CANIM ANNEMM.... SENI COK SEVIYORUM.......
..
ay canım gözlerim doldu resmen zaten kociş yok hamilelik yalnız geçiyo duygusala bağladım resmen
ne güzel yazmışsın cnm çok duygulandım:)Buaralar annecıgmı uyutmuyorum.Karanlık dunyamda saklambac oynarken bıraz tepınıyor ve annecgmın ıcınde kelebekler gıbı ucusuyorum.Canım annem nede fedakar bundan sıkayetcı degıl aksıne mutluluk duyuyor.Ben annem gıbı guzeller guzelı bır kız olcagım.Anneme sımdı zahmet verıyorum ama hele bı dogayım buyuyecem ve anneme hc bır ıs yaptırmayacagm.Canım annem ve babam cok heyecanlılar hele babam her aksam ısten gelıp annemın karnısını operek benı sevmesıne bayılıyorum.Galıba bende babacı bır kız olcagım.Benı oksayan o yumusacık sevkatlı ellerı oylesıne ıcten hıssedyorum kı sımdıden onları cok sevıyorum...Dogmama henuz daha var bılıyorum benı sabırsızlıkla beklıyorlar.Hele annem heran ben ıyımıyım dye dusunup duruyor.Keske ona saglıklı oldugumu soyleyebılseydım.Cennet kokan annemın kokusunu ıcıme cekmek ıcın bende cok sabırsızlanıyorum.Onun o lezzzetlı sutunden bıran once tatmak ıstıyorum.Kucucuk ellerımle annemı sarmak,onun gucunu hıssetmek ıstıyorum.Cunku o benım kahramanım cunku o benım hayat ısıgım cunku o benım CANIM ANNEMM.... SENI COK SEVIYORUM.......
..
.
Buaralar annecıgmı uyutmuyorum.Karanlık dunyamda saklambac oynarken bıraz tepınıyor ve annecgmın ıcınde kelebekler gıbı ucusuyorum.Canım annem nede fedakar bundan sıkayetcı degıl aksıne mutluluk duyuyor.Ben annem gıbı guzeller guzelı bır kız olcagım.Anneme sımdı zahmet verıyorum ama hele bı dogayım buyuyecem ve anneme hc bır ıs yaptırmayacagm.Canım annem ve babam cok heyecanlılar hele babam her aksam ısten gelıp annemın karnısını operek benı sevmesıne bayılıyorum.Galıba bende babacı bır kız olcagım.Benı oksayan o yumusacık sevkatlı ellerı oylesıne ıcten hıssedyorum kı sımdıden onları cok sevıyorum...Dogmama henuz daha var bılıyorum benı sabırsızlıkla beklıyorlar.Hele annem heran ben ıyımıyım dye dusunup duruyor.Keske ona saglıklı oldugumu soyleyebılseydım.Cennet kokan annemın kokusunu ıcıme cekmek ıcın bende cok sabırsızlanıyorum.Onun o lezzzetlı sutunden bıran once tatmak ıstıyorum.Kucucuk ellerımle annemı sarmak,onun gucunu hıssetmek ıstıyorum.Cunku o benım kahramanım cunku o benım hayat ısıgım cunku o benım CANIM ANNEMM.... SENI COK SEVIYORUM.......
..
.
..
.
..
.
iyi akşamlar kızlar
biliyosunuz tansiyon sorunum vardı çarşambadan beri..dün sabaha karşı yine fenalaştım yatırdılar hastaneye..idrarımda protein çıktı ve dünyam yıkıldı.gebelk zehirlenmesi dediler.kısa bi tedavi uygulayacağız ve duruma göre gebeliği sonlandırmak zorunda kalabiliriz dediler.Rabbime çok şükür bu akşam yapılan tahlilde protein çıkmadı tedaviye sonuç verdi bünyem ve bebeğim benimle.tam 550 gram olmuş.o kadar çok korkuttuki bizi anlatamam.şuan iyiyim ve kızımda çok iyi.Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin inş.evime geldim az önce..sizleri seviyorum.Allaha emanet olun
2. yada 3.çocuğunu doğuracak arkadaşlara sorum olacak bundan sonra çocuk istemiyorsanız sezeryanda tüp bağlatmayı düşünüyormusunuz.hadi fikirlerimizi paylaşalım
ada2535 banada doktor dün 50 gram şeker yükleme yaptrcksn dedi. nasıl yaplıyoki nedn yapılıyo. Bi sorn olduğu için mi acaba.?
güzel anneler sorum kaynamasın heyy
bu ikinci bebeğim benım , 7 yıl sonra oldu bu mınıklerim oyuzden bağlatmayı hiç düşünmuyorum
ama ıkı bebekten sonra uzun bı korunma surecıne gırıcem galıba ozmanda ya hap yada iğne yada eşim korunucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?