2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
benim karından duyuldu kalp atışLArı cnm keseyi aLLttan görmüştük ama bizde

bayanlar cinsiyet ne düşünüyosunuz
ben erkek isityorum bir oğlum var 2. side oğlan olsun istiyorum
cin takvimine baktınız mı hiç benim kız görünüyor orda hayırlısı artık

bayanlar cinsiyet ne düşünüyosunuz
ben erkek isityorum bir oğlum var 2. side oğlan olsun istiyorum
cin takvimine baktınız mı hiç benim kız görünüyor orda hayırlısı artık

allah gönlüne göre verir inşallah ben bu konuda hiç düşünmüyorum hayırlısıyla kucağıma alabileyim yavrumu, sağlıklı olsun da kız veya erkek olsun şu durumda önemi yok benim için inan ki:97:

evet en mühim olanı sağlıklı olmaları tabi her anlamda.lakin eşim kız çocuklarını çok ayrı seviyor.Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş

merhaba
sat 14 temmuz dün kan verdim bhcg 64 çıkmış sizce normalmi
bana düşük gibi geldi korkuyorum:(

arkadaşlar birazdan bebeişimin inş kalp atışlarını ilk kez dinlemek için çıkacağım.dua edin lütfen bir aksilik olmasın.her şey yolunda ve güzel olsun.

merhabalar bu ay hastalanmazsam bende nisan annesi olucam 22 temmzu en son adetim ne zaman belli olur acabaaa

merhaba
sat 14 temmuz dün kan verdim bhcg 64 çıkmış sizce normalmi
bana düşük gibi geldi korkuyorum:(

normalde 28 günde bir adet olmuyorsan 30-32 günde bir adet oluyorsan geç yumurtlamış ve bebiş geç döllenmiştir o yüzden değerin düşük çıkmıştır :34: sağlıklı olup olmadığını genelde 1 gün bekleyip ertesi gün yaptırdığın kan testinde o değerinin en az 2 kat artmış olması gerekir :29:

arkadaşlar birazdan bebeişimin inş kalp atışlarını ilk kez dinlemek için çıkacağım.dua edin lütfen bir aksilik olmasın.her şey yolunda ve güzel olsun.
ya daha benim 1 haftadan fazla var kalp atışını duymam için. heyecan vardır şimdi sende inşallah bir sorun olmadan bebişinin pıtpıtını duyarsın canım.
bu arada kaç haftalıksın?

kızlar kahvaltı yaptınız mı? neler yiyorsunuz kahvaltıda. ben daha hiçbir şey yemedim zaten 12 de kalkıyorum hep yatıyorum hep bir yorgunluk hissi var. şimdi zorla bişeyler yicem :(

bebişimin pıt pıtlarını duyduk Allahım herkese nasip etsin çok güzel bir duygu Elimde olsa hergün gidicem dinlemeye:)) Rabbim bebişlerimizi korusun

kızlar kahvaltı yaptınız mı? neler yiyorsunuz kahvaltıda. ben daha hiçbir şey yemedim zaten 12 de kalkıyorum hep yatıyorum hep bir yorgunluk hissi var. şimdi zorla bişeyler yicem :(

beyaz peynirli tost yiyorum ben canım iyi geliyor birazda olsa bastırıyor hep kazıntı var midemde zaten ama içim hiçbirşey almıyo iştahsızım çorba içiyorum onun için genelde yorgunlukda var Uyursam o kadar ağır uyuyorum ki ama uyurkende yorgunum ama bulantım yok henüz

merhaba kızlar, bu sabah doktora gittim karından ultrasonla baktı kese gözükmedi. kan tahlili istedi sonuca bakalm dedi. doktor vaginal ultrasonda bakmıyor, karında gözkene kadar her hafta bakıcaz dedi. benimle aynı durumda olan var mı?

beyaz peynirli tost yiyorum ben canım iyi geliyor birazda olsa bastırıyor hep kazıntı var midemde zaten ama içim hiçbirşey almıyo iştahsızım çorba içiyorum onun için genelde yorgunlukda var Uyursam o kadar ağır uyuyorum ki ama uyurkende yorgunum ama bulantım yok henüz

bende bal yemeye çalışıyorum peynir zeytin zorla da olsa yememiz gerekiyor.. bende çok ağır uyuyorum eskiden böle değildim eşimin gittiğini bile duymuyorum. insan gerçekten çok değişiyo hamileyken.

ben geçen hafta gittim dr.vajinal baktı direk haftayada gel dedi ama karından kontrol etmedi zaten çok küçükk ultras.görünüyorrr

banada alttan baktı dr ıkı kere erken oldugu için göbekten gorunmeyeb ılır kızlar, 5 haftalıktı ghıttıgımde alttan bıle zor goruldu kese oyuzden acele etmeyın
bu arada herkes iştahsızım dıyo benım sureklı karnım acıkıyo sabnkı hiçbişey yememişim gıbı iftar edıyorum doymak bılmıyorum yaaa

ayy bende öle iştahım yerindee vee de eski formumdayımm yiyiyormm.72 zaten kilomm artık nolurum bilmemm.ama abartmamak gerek aslında şuan yediklerimiz bize yarıyormuşş bebişş zaten bir şekilde besleniyormuşş yani yararlı şeyler yiyelimm.pasta çörekk aaa birde çipssssss pat.kızartmasıı sakın yemeyinnn kanıtlanmışş bebeğeçok zararmışş

ben geçen hafta gittim dr.vajinal baktı direk haftayada gel dedi ama karından kontrol etmedi zaten çok küçükk ultras.görünüyorrr

canım sen bu hafta mı gidicen doktora gittiğinde kaç hafta kaç günlük oluyo senin bebiş. beni de haftaya cuma çağırdı o zamana benimki 6 hafta 4 günlük oluyo kalp atışları o zamana duyulur mu bilmiyorum tedirginim. erken mi gitmiş olcam bilmiyorum.

ayy bende öle iştahım yerindee vee de eski formumdayımm yiyiyormm.72 zaten kilomm artık nolurum bilmemm.ama abartmamak gerek aslında şuan yediklerimiz bize yarıyormuşş bebişş zaten bir şekilde besleniyormuşş yani yararlı şeyler yiyelimm.pasta çörekk aaa birde çipssssss pat.kızartmasıı sakın yemeyinnn kanıtlanmışş bebeğeçok zararmışş

iftarda çok yediğim için gece yemıyorum dengelıyım dıyorum ama böylesı daha zararlı zaten cipsten tıksınmiştim ıyıde olmuş çok severdım ilk aylarda kılo fazla alınıyosa devamı gelıyop 5 ayımda 6 kılo bırden almıştım:) oyuzden ilk aylarda abartmamak lazım

Back
X