Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bayanlar cinsiyet ne düşünüyosunuz
ben erkek isityorum bir oğlum var 2. side oğlan olsun istiyorum
cin takvimine baktınız mı hiç benim kız görünüyor orda hayırlısı artık
merhaba
sat 14 temmuz dün kan verdim bhcg 64 çıkmış sizce normalmi
bana düşük gibi geldi korkuyorum![]()
ya daha benim 1 haftadan fazla var kalp atışını duymam için. heyecan vardır şimdi sende inşallah bir sorun olmadan bebişinin pıtpıtını duyarsın canım.arkadaşlar birazdan bebeişimin inş kalp atışlarını ilk kez dinlemek için çıkacağım.dua edin lütfen bir aksilik olmasın.her şey yolunda ve güzel olsun.
kızlar kahvaltı yaptınız mı? neler yiyorsunuz kahvaltıda. ben daha hiçbir şey yemedim zaten 12 de kalkıyorum hep yatıyorum hep bir yorgunluk hissi var. şimdi zorla bişeyler yicem![]()
beyaz peynirli tost yiyorum ben canım iyi geliyor birazda olsa bastırıyor hep kazıntı var midemde zaten ama içim hiçbirşey almıyo iştahsızım çorba içiyorum onun için genelde yorgunlukda var Uyursam o kadar ağır uyuyorum ki ama uyurkende yorgunum ama bulantım yok henüz
ben geçen hafta gittim dr.vajinal baktı direk haftayada gel dedi ama karından kontrol etmedi zaten çok küçükk ultras.görünüyorrr
ayy bende öle iştahım yerindee vee de eski formumdayımm yiyiyormm.72 zaten kilomm artık nolurum bilmemm.ama abartmamak gerek aslında şuan yediklerimiz bize yarıyormuşş bebişş zaten bir şekilde besleniyormuşş yani yararlı şeyler yiyelimm.pasta çörekk aaa birde çipssssss pat.kızartmasıı sakın yemeyinnn kanıtlanmışş bebeğeçok zararmışş