Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkaten yaa uffff. hamileliğin balayına ne zaman çıkıcazzzzzzzzzz
htcydmr
PetunyaPet
sbilyana
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün içimden çalışmak hiç gelmiyo dün biraz iş yaptım belim ağrıyo muhteşem pazarlama müdürüm daha teşrif etmedi benim için dua edermisiniz bugün ofise hiç uğramasın![]()
Pc başında öyle oturuyorum benim de içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor her zamanki gibi. Bir halsizim ki sorma. Geçmiş olsun dikkat et kendine.Umarım bugünün rahat geçer :) Boşveer salla işleri ben sallıyorum vallahi.htcydmr
PetunyaPet
sbilyana
günaydın kızlar neler yapıyorsunuz benim bugün içimden çalışmak hiç gelmiyo dün biraz iş yaptım belim ağrıyo muhteşem pazarlama müdürüm daha teşrif etmedi benim için dua edermisiniz bugün ofise hiç uğramasın![]()
Günaydın bayanlar
ctesi doktora gittim miniğimi gördüm
elleri ayakları kıpır kıpır doktor göbeğimi oynattı bizim ki hop poposunu yukarı kaldırıverdi
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür
yasaklar kalktı çok şükürrrrrr
ayın 3 ünde 2 li test için randevu verdi yine görcem haftaya fındığımı
cinsiyet belli olmaz dedi ama
çok heyecanlıyım
bulantılarım tavan yaptı
bu hafta öyle olur sonra rahatlarsın dedi
inşallah bakalım
minnak bebeklerin güzel anneleri günAydınlarrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıll ? güzel sıkıntısız geçecek bir hafta diliyorum![]()
minnak bebeklerin güzel anneleri günAydınlarrrr
nasılsınız bebişlerimiz nasıll ? güzel sıkıntısız geçecek bir hafta diliyorum![]()
Günaydın bayanlar
elleri ayakları kıpır kıpır doktor göbeğimi oynattı bizim ki hop poposunu yukarı kaldırıverdi
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür
çok heyecanlıyım
bulantılarım tavan yaptı
inşallah bakalım
hadi gözün aydın cnm, testin de güzel geçer inş...bu ne yaaa nisan anneleri amma sağlamcı dr lara denk gelmiş, yani ne var kız olabilir erkek olabilir deseler, umut fakirin ekmeği yani:))
Günaydın bayanlar
gözleri belirgindi
çok mutlu oldum
iyiymiş şükür
çok heyecanlıyım
bulantılarım tavan yaptı
inşallah bakalım
hadi gözün aydın cnm, testin de güzel geçer inş...bu ne yaaa nisan anneleri amma sağlamcı dr lara denk gelmiş, yani ne var kız olabilir erkek olabilir deseler, umut fakirin ekmeği yani:))
Ben ahlatmıştım ama kimse cvp yazmadıGörmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahmin şiydi çok küçük yanılabilirim dedi.
Ben ahlatmıştım ama kimse cvp yazmadıGörmediler galiba. Doktorum kıza benziyor dedi bana ama sadece tahmin şiydi çok küçük yanılabilirim dedi.
Pc başında öyle oturuyorum benim de içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor her zamanki gibi. Bir halsizim ki sorma. Geçmiş olsun dikkat et kendine.Umarım bugünün rahat geçer :) Boşveer salla işleri ben sallıyorum vallahi.![]()
kızlar günaydıııınnnnn.
nasılsınız? herşey yolunda mı? bebişler iyi mi?