2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahanda kızlaarrr kocişim geldi ben kaçarr öpüyorum hepinizi görüşürk gene yefrular yavrularınıza dikkat edin :1::1:

bu arada akşama ne yemek yapsakk dicemmmmm:61:burası hamile kaynıyoo vazgeçtim:9:

ne yemeğin var kuşum kopya çekelim bizde :34:

sölim cnm, sbh ki içli köfteden sonra öyle çok can çekcek bişi değil...bezelyeli tavuk yapmıştım yanına pilav..beyim benden önce evde olur oda roklalı bi salata yapar işte bu....bide bugün pazar var mahallede beyime tembih ettim biber al die, bu akşamda dolma yapcam o dolmayıda biz prş e kadar yeriz:))) cumaya kısmet...:27:

sölim cnm, sbh ki içli köfteden sonra öyle çok can çekcek bişi değil...bezelyeli tavuk yapmıştım yanına pilav..beyim benden önce evde olur oda roklalı bi salata yapar işte bu....bide bugün pazar var mahallede beyime tembih ettim biber al die, bu akşamda dolma yapcam o dolmayıda biz prş e kadar yeriz:))) cumaya kısmet...:27:

ulan ne güzel kocalarınız var heeee benim adam çok yemek seçiyo tavuk yemezki kopya çekemdim poffff neyse çok yorgunum dışardan getir derim bende heheheh dur bakalım ne diycek bi arayımda ağlamaklı bi sesle yalvarıyım :33::33::33:

kısss sen selamı ali tarafında mısın?:37:bende mersine gitttimde kılosu 25 krstan annemin zoruyla 3-5 kılo almıstım saolsun ayıkladılar bıde ctesi yaptım bende fırında 2 gun yedik canları ceken elini yalasın :)

Son düzenleme:
ulan ne güzel kocalarınız var heeee benim adam çok yemek seçiyo tavuk yemezki kopya çekemdim poffff neyse çok yorgunum dışardan getir derim bende heheheh dur bakalım ne diycek bi arayımda ağlamaklı bi sesle yalvarıyım :33::33::33:

canım benim beyime yimek olsunda ne olursa olsun yir sağolsun...biz ailecek sebzenin her türlüsünüde yiriz..hazır yemek deme dışardan deme önüne bi ot kaynat koy helalleşirsin yani hemen:1:

Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile Nisanda 2.bebişini kucaklayacak bir anneyim.

Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum.

son 2 gündür biraz sıkıntılıyım 11 haftayı bitirdim
cumartesiden bu yana çok az lekelenmem var
daha önceki hamileliğimde hiç yaşamamıştım
doktorum cumartesi kontrol etti hemen
bebeğim gayet sağlıklı görünüyordu
malum ben huzursuzum çok:((

:1::1:

walla yaa bizimkide yemek seçer zor yemekleri sevmez dolmasıydı sarmasıydı fln..ama kolay :3:yemeklere bayılır mesela rokanın içine tonbalığını koy o akşama başka bişi yapma veya köfte yada kanay bölee kolay şeyler olcak bizimkine:56:

:1::1:

walla yaa bizimkide yemek seçer zor yemekleri sevmez dolmasıydı sarmasıydı fln..ama kolay yemeklere bayılır mesela rokanın içine tonbalığını koy o akşama başka bişi yapma veya köfte yada kanat bölee kolay şeyler olcak bizimkine:56:

Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile Nisanda 2.bebişini kucaklayacak bir anneyim.

öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım sonrada geçmiş olsun sıkma canını zaten sen riskli bölümü atlatmışsın darısı bizim başımıza

hoşgeldin cnm aramıza, geçmiş olsun ayrıca..

Back
X