Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bebişim şu ilk 3 ay kıçımı devirip tembellik yapmaya devam riske atamam korkuyorum..kocişime naz yapıp haftasonları eline süpürgeyi veriyorum![]()
ahanda kızlaarrr kocişim geldi ben kaçarr öpüyorum hepinizi görüşürk gene yefrular yavrularınıza dikkat edin![]()
bu arada akşama ne yemek yapsakk dicemmmmmburası hamile kaynıyoo vazgeçtim
![]()
bu arada akşama ne yemek yapsakk dicemmmmmburası hamile kaynıyoo vazgeçtim
![]()
ben dün akşam yapmıştım yemeğimi...yaaaaaaaaaaaaaaaa pisim ama boğazımada düşkünüm, aç kalmam hiçç![]()
ne yemeğin var kuşum kopya çekelim bizde![]()
sölim cnm, sbh ki içli köfteden sonra öyle çok can çekcek bişi değil...bezelyeli tavuk yapmıştım yanına pilav..beyim benden önce evde olur oda roklalı bi salata yapar işte bu....bide bugün pazar var mahallede beyime tembih ettim biber al die, bu akşamda dolma yapcam o dolmayıda biz prş e kadar yeriz:))) cumaya kısmet...![]()
sölim cnm, sbh ki içli köfteden sonra öyle çok can çekcek bişi değil...bezelyeli tavuk yapmıştım yanına pilav..beyim benden önce evde olur oda roklalı bi salata yapar işte bu....bide bugün pazar var mahallede beyime tembih ettim biber al die, bu akşamda dolma yapcam o dolmayıda biz prş e kadar yeriz:))) cumaya kısmet...![]()
ulan ne güzel kocalarınız var heeee benim adam çok yemek seçiyo tavuk yemezki kopya çekemdim poffff neyse çok yorgunum dışardan getir derim bende heheheh dur bakalım ne diycek bi arayımda ağlamaklı bi sesle yalvarıyım![]()
ulan ne güzel kocalarınız var heeee benim adam çok yemek seçiyo tavuk yemezki kopya çekemdim poffff neyse çok yorgunum dışardan getir derim bende heheheh dur bakalım ne diycek bi arayımda ağlamaklı bi sesle yalvarıyım![]()
Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile Nisanda 2.bebişini kucaklayacak bir anneyim.
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum.
son 2 gündür biraz sıkıntılıyım 11 haftayı bitirdim
cumartesiden bu yana çok az lekelenmem var
daha önceki hamileliğimde hiç yaşamamıştım
doktorum cumartesi kontrol etti hemen
bebeğim gayet sağlıklı görünüyordu
malum ben huzursuzum çok(
Merhaba arkadaşlar bende hayırlısı ile Nisanda 2.bebişini kucaklayacak bir anneyim.
Hepinize sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum.
son 2 gündür biraz sıkıntılıyım 11 haftayı bitirdim
cumartesiden bu yana çok az lekelenmem var
daha önceki hamileliğimde hiç yaşamamıştım
doktorum cumartesi kontrol etti hemen
bebeğim gayet sağlıklı görünüyordu
malum ben huzursuzum çok(
öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım sonrada geçmiş olsun sıkma canını zaten sen riskli bölümü atlatmışsın darısı bizim başımıza
hoşgeldin cnm aramıza, geçmiş olsun ayrıca..