2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayyy kız gülsemmi kızsammı bilemedim sana heee allah esirgesin :69:

:52::52::52::52:
ihihihi yok yok kucana aldırmadım öle 5 katı sölene sölene çıktım kendim... kocim da yöneticiye gitti hemen artist, yok efem böle bozuk asansör olurmuymuş ne zaman yapılacakmış alalalla :52::52::52::52:

şikayet etmeyın bakim ne guzel işte normal doğurmaya birebir açılır kemıklerınız merdıven ine çıka haraketsız daha jkötu olaya ıyı yonden bakınız reca ederim:D:36::36:

birden dr um geldi sevda gözümün önüne, pek bi benzedin ona bu lafınla:63:

kızlar bi şey soracağım aklım karıştı.. ben haftaya yeni bi doktora gideceğim.. 2li testi de ona yaptırmak istiyorum.. hem rutin kontrol zamanım.. az evvel tel randevu almak için aradım.. 12. haftanın içinde yapalım dedi asistanı o zaman gelin dedi.. haftaya perşembe uygun olur size de uyar mı dedi.. olur dedim ama..11+5 oluyorum ben o zaman.. 2li için uygun değil mi.. neden aklım karıştı çünkü burada okuduklarım hep 12+1, 12+2 gibi olmuş ya.. bi de benim sata göre şu an 10+4 .. bilemedim.. 12. haftayı doldurmak mı gerekiyor.. 12. haftanın içinde mi gitmek gerekiyor.. daha önceki doktorum suratsız bi salaq olduğu için daha erken var o günlere diyordu.. kararsız kaldım.. yardım lütfen:26:

cnm şimdi yanımda lab. kağıdı yok ama zaten aslında ikli testin zamanı haftaya göre değil bebeğin boyuna göre yapılyomuş, ben hafta sonu yaptırdığımda öyle yazıodu kağıtta şu şu santimler arası olmalı bebe, yoksa geçersizdir die..bebelerde genelde 11 ile 14. hafta arasında o santimler arasında olyo ya, zaten dr un bakar eğer uygun değilse yapmaz, bak biz kaçıryoduk yani 12+2 de gittik bebek 12+6 çıktı:)))

çok fena allah yardımcın olsun.. bende 5.katta oturuyorum bizim asansörde bozuldu geçenlerde merdivenlerde doğurcaaaaammmmmmmm şiiiiiimmmmmdiiiiiiiiiii die söyle söylene çıktım.. kocişte kucama alim istersen die ikimiz birden hatta üçümüz birden yuvarlanacağız merdivenlerden bide :)))))))))))

eve alırken hiç doğurcam aklıma gelmemişti, hee asansöre gerek yok burası güzel burayı alalım, genciz çıkarız diodum:)):37:

kızlar günaydınnnnn:16:
yaa ben 1 kilo almışım yaaaa başladım yine almayaa üfffffffffff:47:

petuşcum çook haklısın son kontrolde doktor da öle demişti sattan 3 gün öndeydi bebeğim.. o zaman tam denk gelecek.. unutmuştum ben bunu hatırlattın çok merci.. bi de dediğin gibi olmadı doktor git sonra gel der değil mi..
bugün panik günüm benim herhalde ya.. sabah yok otobüsü kaçırdım işe geciktim durduk yere gerdim kendimi.. halbuki herşey yolundaydı.. şu istanbulda stresten doğuracaz gibi geliyo bana:59:

petuşcum çook haklısın son kontrolde doktor da öle demişti sattan 3 gün öndeydi bebeğim.. o zaman tam denk gelecek.. unutmuştum ben bunu hatırlattın çok merci.. bi de dediğin gibi olmadı doktor git sonra gel der değil mi..
bugün panik günüm benim herhalde ya.. sabah yok otobüsü kaçırdım işe geciktim durduk yere gerdim kendimi.. halbuki herşey yolundaydı.. şu istanbulda stresten doğuracaz gibi geliyo bana:59:

paniğe gerek yok cnm..tecrübesizliğimiz bizi panik yapıo böyle...dr bişi demezse bile verdiği kağıda bak orda yazıo şu santimler arası için geçerlidir die, ult. dan aldığın kağıdada bak bebişin boyu yazıo..anlarsın zaten o aralıkta değilse sen höyyytt nolyoo dersin..:95:

paniğe gerek yok cnm..tecrübesizliğimiz bizi panik yapıo böyle...dr bişi demezse bile verdiği kağıda bak orda yazıo şu santimler arası için geçerlidir die, ult. dan aldığın kağıdada bak bebişin boyu yazıo..anlarsın zaten o aralıkta değilse sen höyyytt nolyoo dersin..:95:

höyt ne oluyo bi petuş teyzeye soralım durumu derim:66:çok teşekkürler dadlum..

Nasılsınız bakalııım? ikili test sonuçlarını aldıık, sonuç güzel, bebeğim Allaha çok şükürler olsun ki sapasağlam! Cinsiyyete bakamadık, o da gelen aya kaldı. Bu arada babişkomuz sabırsız bebek arabası da aldı yatak da, şimdi cinsiyyeti bilseydim ben de geysilerini alardım bari:emir_bebek:
. Bebeğime özel battaniyesini kendi ellerimle örmeği düşünüyorum, biri dantel biri yün.:6:

Kızlar bişey sorcam, demir hapları kullanıyormusuz?
Doktoruma sordum, dedi ihtiyac yok daha, bol meyve ye, vitamin hapları fln daha sonra kullanırsın.
Hadi öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın:54:

ilk tahlilimde glikoz(şeker) 105 çıktı doktor sınırda demişti korkulacak bişi varmı sizce ne yapmalıyım düştümü acaba sanırım önümüzdeki salı 1 tahlil dahaa yapıcak:94:

ilk tahlilimde glikoz(şeker) 105 çıktı doktor sınırda demişti korkulacak bişi varmı sizce ne yapmalıyım düştümü acaba sanırım önümüzdeki salı 1 tahlil dahaa yapıcak:94:

açlık toklukla alakasıda olabılır düşebılır korkma ben bı kere yaptırrdıgımda 100 çıkmıştı aç tahlıl olmuştum sonra baktıgımzda düşmüştü inş düşer senınkıde

ü fleme kız kılo vercek değiliz alcaz artıkın 1 5 18 kılo :D:64:

valla ben bu yemeyle bi 15 i gözden cıkardım :):)
zayıf hamile kalanlar daha cok kilo alıyormuş
benim arkadasımda 48 kiloyla hamile kalmıstı 25 kilo alarak doguma gitmişti
1 sene sonra yine eski haline döndü ama :1:

Nasılsınız bakalııım? ikili test sonuçlarını aldıık, sonuç güzel, bebeğim Allaha çok şükürler olsun ki sapasağlam! Cinsiyyete bakamadık, o da gelen aya kaldı. Bu arada babişkomuz sabırsız bebek arabası da aldı yatak da, şimdi cinsiyyeti bilseydim ben de geysilerini alardım bari:emir_bebek:
. Bebeğime özel battaniyesini kendi ellerimle örmeği düşünüyorum, biri dantel biri yün.:6:

Doktoruma sordum, dedi ihtiyac yok daha, bol meyve ye, vitamin hapları fln daha sonra kullanırsın.

hoşgeldin canım hevesli babalar görünce duyunca hevesleniyorum yaa benim adamda hiç öyle bişey yok hatta hamile olduğumun bile farkında değil :50: çok soğuk bana karşı midem bulanıyo şu kokuyo bunu burnumdan çek diyorum bağırıyo bana bide bu huy çıktı diyo :14:

neyse bende kendim örüyorum canım yeleklerini hırkalarını filan

dr un gerek görmediyse kullanma canım önümüz kış bol bol ıspanak ye demir kaynağı işte bana dr um öyle söyledi

canım gözün aydın, darısı başımıza inş..ooo siz çok aşama kaydetmişsiniz ama...ben demir hapı kullanmıyor elevitin içinde demir takviyeside var sanırım..zaten cnm demir çok çabuk takviye edilen bişimiş.. özellikle çay içimine tikkat edersen yemekten hemen sonra değilde biraz daha geç içersen ve yanında bi dilim limon yersen ektra demir hapına gerek kalmıomuş..günlük gıdalardan alınan demir yeterliymiş fucudumuzaa

valla ben bu yemeyle bi 15 i gözden cıkardım :):)
zayıf hamile kalanlar daha cok kilo alıyormuş
benim arkadasımda 48 kiloyla hamile kalmıstı 25 kilo alarak doguma gitmişti
1 sene sonra yine eski haline döndü ama :1:

benim abimin karısı 2 hamileliğindede 30 ar kilo aldı :53: hepsinide 6 ayda verdi :53:

ü fleme kız kılo vercek değiliz alcaz artıkın 1 5 18 kılo :D:64:

sorma yaaa kilo verenler midesi bulanıp istifar edenler genelde bende mide bulantısı fln yok tabi aldım kiloyu ayyy iyiki yok çok şükür :66:
senin cinsiyet belli olmamış canım çatlattın o gün bizi:1:

açlık toklukla alakasıda olabılır düşebılır korkma ben bı kere yaptırrdıgımda 100 çıkmıştı aç tahlıl olmuştum sonra baktıgımzda düşmüştü inş düşer senınkıde

benim yaptırdığımda ramazanın içindeydik oruçluydumda gece sahurda yemiştim doğrudur belkide 12 saat fln aç kalmm gerekiodu bakalım bu sefer ne çıkck:54:

Back
X