iyi fikir canım ekleşiriz bol bol göbüşleri![]()
benim göbiş 6 aylık gibi daha şimdiden tabi kilonunda etkisiyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi fikir canım ekleşiriz bol bol göbüşleri![]()
ayyy kız gülsemmi kızsammı bilemedim sana heee allah esirgesin![]()
şikayet etmeyın bakim ne guzel işte normal doğurmaya birebir açılır kemıklerınız merdıven ine çıka haraketsız daha jkötu olaya ıyı yonden bakınız reca ederim![]()
kızlar bi şey soracağım aklım karıştı.. ben haftaya yeni bi doktora gideceğim.. 2li testi de ona yaptırmak istiyorum.. hem rutin kontrol zamanım.. az evvel tel randevu almak için aradım.. 12. haftanın içinde yapalım dedi asistanı o zaman gelin dedi.. haftaya perşembe uygun olur size de uyar mı dedi.. olur dedim ama..11+5 oluyorum ben o zaman.. 2li için uygun değil mi.. neden aklım karıştı çünkü burada okuduklarım hep 12+1, 12+2 gibi olmuş ya.. bi de benim sata göre şu an 10+4 .. bilemedim.. 12. haftayı doldurmak mı gerekiyor.. 12. haftanın içinde mi gitmek gerekiyor.. daha önceki doktorum suratsız bi salaq olduğu için daha erken var o günlere diyordu.. kararsız kaldım.. yardım lütfen:26:
çok fena allah yardımcın olsun.. bende 5.katta oturuyorum bizim asansörde bozuldu geçenlerde merdivenlerde doğurcaaaaammmmmmmm şiiiiiimmmmmdiiiiiiiiiii die söyle söylene çıktım.. kocişte kucama alim istersen die ikimiz birden hatta üçümüz birden yuvarlanacağız merdivenlerden bide :)))))))))))
canım bence uygun çünkü zaten 11-14 hafta arsaı yapılıyor 2li test o yüzden dr a güven bence sorun olmaz![]()
ultrasonla satın birbirini tutuyormu mehtapcım 9+5 için bana biraz büyük geldi beben :44: mesela ben gittiğimde 10+1 di 29mm demişti![]()
petuşcum çook haklısın son kontrolde doktor da öle demişti sattan 3 gün öndeydi bebeğim.. o zaman tam denk gelecek.. unutmuştum ben bunu hatırlattın çok merci.. bi de dediğin gibi olmadı doktor git sonra gel der değil mi..
bugün panik günüm benim herhalde ya.. sabah yok otobüsü kaçırdım işe geciktim durduk yere gerdim kendimi.. halbuki herşey yolundaydı.. şu istanbulda stresten doğuracaz gibi geliyo bana![]()
paniğe gerek yok cnm..tecrübesizliğimiz bizi panik yapıo böyle...dr bişi demezse bile verdiği kağıda bak orda yazıo şu santimler arası için geçerlidir die, ult. dan aldığın kağıdada bak bebişin boyu yazıo..anlarsın zaten o aralıkta değilse sen höyyytt nolyoo dersin..:95:
kızlar günaydınnnnn
yaa ben 1 kilo almışım yaaaa başladım yine almayaa üfffffffffff![]()
kızlar günaydınnnnn
yaa ben 1 kilo almışım yaaaa başladım yine almayaa üfffffffffff![]()
ilk tahlilimde glikoz(şeker) 105 çıktı doktor sınırda demişti korkulacak bişi varmı sizce ne yapmalıyım düştümü acaba sanırım önümüzdeki salı 1 tahlil dahaa yapıcak:94:
ü fleme kız kılo vercek değiliz alcaz artıkın 1 5 18 kılo![]()
Nasılsınız bakalııım? ikili test sonuçlarını aldıık, sonuç güzel, bebeğim Allaha çok şükürler olsun ki sapasağlam! Cinsiyyete bakamadık, o da gelen aya kaldı. Bu arada babişkomuz sabırsız bebek arabası da aldı yatak da, şimdi cinsiyyeti bilseydim ben de geysilerini alardım bari
. Bebeğime özel battaniyesini kendi ellerimle örmeği düşünüyorum, biri dantel biri yün.
Kızlar bişey sorcam, demir hapları kullanıyormusuz?
Doktoruma sordum, dedi ihtiyac yok daha, bol meyve ye, vitamin hapları fln daha sonra kullanırsın.
Hadi öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın![]()
Nasılsınız bakalııım? ikili test sonuçlarını aldıık, sonuç güzel, bebeğim Allaha çok şükürler olsun ki sapasağlam! Cinsiyyete bakamadık, o da gelen aya kaldı. Bu arada babişkomuz sabırsız bebek arabası da aldı yatak da, şimdi cinsiyyeti bilseydim ben de geysilerini alardım bari
. Bebeğime özel battaniyesini kendi ellerimle örmeği düşünüyorum, biri dantel biri yün.
Kızlar bişey sorcam, demir hapları kullanıyormusuz?
Doktoruma sordum, dedi ihtiyac yok daha, bol meyve ye, vitamin hapları fln daha sonra kullanırsın.
Hadi öptüm hepinizi, kendinize iyi bakın![]()
valla ben bu yemeyle bi 15 i gözden cıkardım :):)
zayıf hamile kalanlar daha cok kilo alıyormuş
benim arkadasımda 48 kiloyla hamile kalmıstı 25 kilo alarak doguma gitmişti
1 sene sonra yine eski haline döndü ama![]()
ü fleme kız kılo vercek değiliz alcaz artıkın 1 5 18 kılo![]()
açlık toklukla alakasıda olabılır düşebılır korkma ben bı kere yaptırrdıgımda 100 çıkmıştı aç tahlıl olmuştum sonra baktıgımzda düşmüştü inş düşer senınkıde