2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım göğüsler emzırmekten sarkmış olmasın 15 ay emzırdım 1 aydır emmıyoruz fenaaa çok fenaaa fazla detay yazmıyım ahaha:64: krem kullanıcaktım hamıle kalınca olmadı artık diğeride emsın ıkı sene sonra toparlarız onları:37:

valla orasını bilmiycem emzirmektenki kilodanmı yaşayıp görcez artık :)

canımcım ben 5. ayımda 6 kılo bırden almıştım sonra ıkışer aldım son ayımdada kendımı tanıyamaz oldum toplamda 17 kılo aldım amaa bı ayda nasıl 6 kılo alınır dmee ben anlamadım valla şok geçirmiştim:D:52:

korkutuyorsun beni...yani aslında ben 73 le başladım 17 kilo alır 90 da pıtlatırım diodum, anoom dr demezmi max. 9 kilo, dedeim ben aralığı pek bi geniş tutmuşum...yani 9 imkansız amma neyse...yani sonuçta alırsam almim die çabalmıcam ii bilyom, yaş 28 tecrübeyle sabit:1::1::1:

ben ilk 3 ay 2 kilo verdim
sonra ki ay hoppp 5 kilo aldım inanırım yani canım
toplamda 15 kilo ile tamamlayıp emzirme döneminde 26 kilo verdimmmmmmm

ama emzirme bitince malesef yavaş yavaş aldım hepsini
kilo al ver işimiz ne anne olunca

ayy hep bunu merak ediodum bak ii düştün elime..yani o kadar kilo alnlar ilk aydan başlıomu almaya..şimdi ben ilk 3 ay almadım, bu iiye işaretmi yani artık 330 kilo almammı yoksa, ilk 3 ay zaten kilo almadılar 6 aydamı yaptılar o 30 kiloyu hala riskli gruptamıyım??? acil cvp elçhin acilll kuzum..

acil cevap geldi yavrucum o hemen kilo aldı hemde hemen aldı ilk 3 ay filan demedi yani ne bulduysa yedi ondan sonra olacağı oydu ama hepsinide verdi risk grubunda filan değilsin cicim sıkma canını emi mujukaaa :29:

bende 48 kiloyken evlendiğimde 70'le doğuma girdim 6 ayda hepsini verdim..ya zaten doğumdan çıkınca 9 kilom gitmişti sonrasında çok emzirdiğim için kalori yaktım sanırım ama doğuma girerken biri sağımdan biri solumda tutuyordu biride arkamdan itiyordu :60::60:ayyy ne rezillikk yaaaa:58::60::60::60:

vücut alışkın değil taşıyamıyor :)) bende aynıydım

ooo 30 kilomuuuuuu
maşallahhh
ama vücut sarkar 30 kilo alıp verdikten sonra herhalde ya
en azından arkadasımın gögüsler sarkmıstı
ama o kız hiç evden cıkmıyordu yürüyüş faan yoktu evin içinde yaptıklarıyla

inanırmısın logocum hiç sarkığı yok çatlağı yok göbek denilen döt denilen bişey yok manken gibi boyu 1.72 kilosu 55 taş gibi heee sanki ben doğurdum onun bebelerini :37:

ikinci bebekmi diycem ama herbirinde ayrı heycan vardır aslında bide
seninki bildiğim kadarıyla tüp bebek ti demi
yani ugrasma sonucunda daha kıymetlidir o minik

ilk bebeğim canım evliliğimizin 6. yılındayız ve evet tüp bebek ama ne bileyim işte eşim bi tuhaf yani neyse hayırlısı bebem sağlıkla doğsunda oda alışır bu duruma nasıl olsa :31:

korkutuyorsun beni...yani aslında ben 73 le başladım 17 kilo alır 90 da pıtlatırım diodum, anoom dr demezmi max. 9 kilo, dedeim ben aralığı pek bi geniş tutmuşum...yani 9 imkansız amma neyse...yani sonuçta alırsam almim die çabalmıcam ii bilyom, yaş 28 tecrübeyle sabit:1::1::1:

kızlar kıloları sakın dert etmeyın, ama çayırada salmayın tabi hamılelğin artık tadını çıkarma vaktı geldi gezin tozun en az 7 kılo alabılır en fazlada 25 kılo ee veremıcekmıyız sonra ınsan yeterkı istesin hepsi gıder sakın kuruntu yapmayın ben kılolu hamıle kaldım kesın çok alırım dıyodum abartı almadım 3 kılom kalmıştı veremedıgım tekrar hamıle kaldım spora gıttım yanı verılır kılo bizim elimizde olan şeylerden korkamayın ceviz balık süt meyve pekmez ıspanak semiz otu bol bol yıyelim bebişlerimize yarasın inşallah nur topu gıbı doğsunlar:49:

herkese selamlar
uzun zamandır gıremıyorum foruma.ama guzel seyler okudum ve cok sevındım.herkese ve bebıslere saglık dılıyorum.ben suanda 10. haftadayım.ve pazardan berı cok kotu grıbım.bugun ızın aldım artık evde dınlenıyorum ama yarın yıne iş :25:
bugun ayrıca öksürükte basladı.hıc ılac kullanmıyorum.sadece daha vıtamınlı seylerle beslenıp bıran once atlatmaya calısıyorum.
tavsıyelerınız varmı:14:
bı de grıp alan oksuruk bebıse zararlımıdır.o rahatsız oluyormudur:43::43::43:

:53:o 6 kiloyu aldığın ay ne yaptıysan ne yediysen söyle yapmayalım tatlım yaf..

aslında bu tamamiyle bünye meselesi
benim şuanda ne bulantım ne birşeyim var
herşeyi yiyebiliyorum
ve cok yemek yiyorum
midem kazınıyor resmen yemezsem:56:
gece 1 de kahvaltı yapıyoruz falan
ama şuanda kilomada hala bir artış yok
cok hareketliyim belki ondan bilmiyorum ama
eşim benim hamile oldugumu öğrendiğinden beri 3 kilo aldı
sonucta beraber yiyoruz o benden de az yiyor
tabi sabah ve öğlen ne yediğin bilmiyorum ama :37:

ben ilk 3 ay 2 kilo verdim
sonra ki ay hoppp 5 kilo aldım inanırım yani canım
toplamda 15 kilo ile tamamlayıp emzirme döneminde 26 kilo verdimmmmmmm

ama emzirme bitince malesef yavaş yavaş aldım hepsini
kilo al ver işimiz ne anne olunca

yaaa biz kaç kiloyla tamamlıycaz acaba yaaa tartıya çıkmaya korkar oldum pöffffffff :27::27:

petuş senin boyun kaç canım...boyuna göre kilon fazlaysa hamilelikte pek kilo almıyosun hatta veren arkadaşlarım bile vardı ben çok zayıf olduğum için o kadar kilo aldım düşünki 1.65 boyum 48 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim yani senin şimdiki kilon boyuna ggöre fazlaysa en fazla 9 kilo alırsın o da doğum yapınca hepsi gidiyor zaten:40:

aslında bu tamamiyle bünye meselesi
benim şuanda ne bulantım ne birşeyim var
herşeyi yiyebiliyorum
ve cok yemek yiyorum
midem kazınıyor resmen yemezsem:56:
gece 1 de kahvaltı yapıyoruz falan
ama şuanda kilomada hala bir artış yok
cok hareketliyim belki ondan bilmiyorum ama
eşim benim hamile oldugumu öğrendiğinden beri 3 kilo aldı
sonucta beraber yiyoruz o benden de az yiyor
tabi sabah ve öğlen ne yediğin bilmiyorum ama :37:

ayy dikkat et eşine benimkide ben hamileyken 17 kilo aldı benimle o da çok zayıftı sonrasında ben doğum yapınca verdim kiloları o veremedi çıtı pıtı bi delikanlının nasıl göbekli bi adama dönüştüğünü dehşetle izleidim:53::60:

kızlar kıloları sakın dert etmeyın, ama çayırada salmayın tabi hamılelğin artık tadını çıkarma vaktı geldi gezin tozun en az 7 kılo alabılır en fazlada 25 kılo ee veremıcekmıyız sonra ınsan yeterkı istesin hepsi gıder sakın kuruntu yapmayın ben kılolu hamıle kaldım kesın çok alırım dıyodum abartı almadım 3 kılom kalmıştı veremedıgım tekrar hamıle kaldım spora gıttım yanı verılır kılo bizim elimizde olan şeylerden korkamayın ceviz balık süt meyve pekmez ıspanak semiz otu bol bol yıyelim bebişlerimize yarasın inşallah nur topu gıbı doğsunlar:49:

evet ve bizimde sitenin içine spor salonu açılyo sanırım, en mutlu haber bu bugünlerde...:21:

petuş senin boyun kaç canım...boyuna göre kilon fazlaysa hamilelikte pek kilo almıyosun hatta veren arkadaşlarım bile vardı ben çok zayıf olduğum için o kadar kilo aldım düşünki 1.65 boyum 48 kiloyla hamile kaldım 70 kiloyla doğuma girdim yani senin şimdiki kilon boyuna ggöre fazlaysa en fazla 9 kilo alırsın o da doğum yapınca hepsi gidiyor zaten:40:

canım boyda çok yok 1,65 im bende ama ben çok kilomu göstermiom, azcık etim sıkıcadır...hayırlısı ya..bu ne yaa, kesede çocukları gördük, kalpleri atıo onuda geçtik, testler alınmaya başladı yavaş yavaş, şimdi tek tasamız kilo....hıhhh..alırızda verrizde ya kadın milleti değilmiyiz, azimle işer duvarı bile deleriz..hıhhh:63:

ayy dikkat et eşine benimkide ben hamileyken 17 kilo aldı benimle o da çok zayıftı sonrasında ben doğum yapınca verdim kiloları o veremedi çıtı pıtı bi delikanlının nasıl göbekli bi adama dönüştüğünü dehşetle izleidim:53::60:

benim eşimde 10 kılo aldı veremedi tabıkı onlara noluyosa ahahaha:66::66:

yok bizimki zaten azcuk göbeklidir 1,90 boy 92ydiii şimdi 95 oldu de şimdi diyorum yarısalım senle kimini göbeği daha cok cıkıcak diye
aslında normal yiyorda benim canımın cekip yediğim seyleri oda yemese almaz:27:

benimki de geçen haftasonu tutturdu alalım bi şeyler diye.. yok almayalım biraz daha bekleyelim derken bebek arabasını aldık.. kaptırmışım kendimi:60: heveslendim böyle.. sonra battaniyelere bi bakayım dedim.. dolanırken bi bakayım bizim telaşlı baba elinde mama sandalyesi bunu da alalım dedi.. çook masumdu yavrum.. amaan hadi alalım dedim bende.. maşallah kocacığıma benim:nazar::nazar:
akşamları işten gelince bebek arabasıyla evde bi tur atıyo:60:

mavilef çim vaktin olduğunda resimlerini isimlerini özelliklerini vs. de paylaşırmısn cnm, bizide fikir olsun artık yavaş yavaş özellikle cinsiyetler belli olmaya başladımı bizlerde almaya başlarız, aklımızda olur..

evet evet resimlerini özelliklerini ve fiyatlarını bekliyoruz canım

canımcım ben 5. ayımda 6 kılo bırden almıştım sonra ıkışer aldım son ayımdada kendımı tanıyamaz oldum toplamda 17 kılo aldım amaa bı ayda nasıl 6 kılo alınır dmee ben anlamadım valla şok geçirmiştim:D:52:

ayyyyyy korku geldi sanki içime.... ben yıllardır hep aynı kilolardayım bu bünyee kaldıramaz o kiloları :))))))

inanırmısın logocum hiç sarkığı yok çatlağı yok göbek denilen döt denilen bişey yok manken gibi boyu 1.72 kilosu 55 taş gibi heee sanki ben doğurdum onun bebelerini :37:

benim yengemde aynen... daha doğumdan sonra emzirirken hamile kalmadan önceki kilosuna bile düştü....şimdi 5 yaşında kızı var hala genç kız gibi ve sadece aramızda 1 yaş var.... çok severim ama bu konuda gıcık oluyorum şimdi ben ya eski halime dönemezsem...he nolcek karizma...

Back
X