kızlar bebek şekeri ,sepeti, altın yastığı, kapı süğsü falan alan var mı?nerden alacaksınız, ablam doğum yapacak süpriz yapmak istiyorum
Gerek kalmadı bir arkadaşım şimdi bir yer yolladı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebek şekeri ,sepeti, altın yastığı, kapı süğsü falan alan var mı?nerden alacaksınız, ablam doğum yapacak süpriz yapmak istiyorum
ahhh ah ben bazen eşimin cigerettasından çekiom bir fırtt
sen gülünce totosunu mu döndü:26:
eminmisinnn![]()
ahhh ah ben bazen eşimin cigerettasından çekiom bir fırtt
ben eşimede bıraktırdım sigarayı rahatım o yüzden :))
Güzel hamişler nasılsınız?
Bugün bebişimi gördüm kıpır kıpır:)Ben gülünce poposunu dönüyor
2 hafta sonra ikili testimiz var.Çok heyecanlandım görünce
evett:) ben kasılıp gülünce döndü artık doktor öyle dedi, gülmemden mi harektliliğinden mi bilmiyorum![]()
bugun çok çalıştım çok yoruldum valllaa.. ama burayıda hiç ihmal etmedim tebrik koyuyorum kendimee![]()
ben eşimede bıraktırdım sigarayı rahatım o yüzden :))
bizimkide çok uğraştı zamanında ama cıxxx bırakamadı![]()
bizimkide çok uğraştı zamanında ama cıxxx bırakamadı![]()
benim kocimmm içmiyorr hiiiiiiiiiiiççç... evleneli 3 yılın içindeyiz hep banada bıraktırmaya çalıştı ama ben hep azimle devam ettimmm...
şimdi ne durumdasın peki canımm
sigaraya aşermek mübahmıdır petuşcummm
eğer öyleyse nooooluurr 1 dene içiiimmi![]()
bi öğlen yemekten sonra bide akşam yemekten sonra olmak üzere günde 2 taneye kadar düştüm
içmeyince başım ağrıyor, canım istiyor, içince suçluluk duyuyorum... tamamen bırakırım inşallahh...
bi öğlen yemekten sonra bide akşam yemekten sonra olmak üzere günde 2 taneye kadar düştüm
içmeyince başım ağrıyor, canım istiyor, içince suçluluk duyuyorum... tamamen bırakırım inşallahh...
önceden ne kadar içiodun günde 1 pkt 2 günde 1 pkt?????????????:26:
önceden ne kadar içiodun günde 1 pkt 2 günde 1 pkt?????????????:26: