2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ım hiç olmadı diyebilirim iştahım hep açıktı o yüzden bu kadar aldım. nasıl da bahanem var di mi:27::27::27: yoksa almazdım:34:hareketsizim çok ona bağlıyorum. hareket edince de başıma bunlar geldi. bu arada seninkini cinsiyeti ne benim ki kız:12::12::12:

ım hiç olmadı diyebilirim iştahım hep açıktı o yüzden bu kadar aldım. nasıl da bahanem var di mi:27::27::27: yoksa almazdım:34:hareketsizim çok ona bağlıyorum. hareket edince de başıma bunlar geldi. bu arada seninkini cinsiyeti ne benim ki kız:12::12::12:

Mesajın yarım geldi sanırım. Başını anlayamadım. Benim ki erkek :)

bulantım olmadı dicektim. maşallah annesi:nazar::nazar:allah bağışlasın onu sana:55::55::55:

Benim de bulantım olmadı. Çok yemeden kilo aldım ben o da biraz korkuttu tabi yesem nolcak :)
Amin canım Allah rahat doğum yapmamızı ve zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin bebeklerimizi.

bu arada şimdi bir sitede okudum gebelikte şiddetli pubik ağrısı tehlike belirtisiymiş...napsak ya...ben haftaya gitcem doktora böyle devam ederse söylicem

daha önce apanditm patladı ve yapısıklık olmustu dıs gebelk grcrdm ve ondada büyk ihtimalle yapısıklık oldu bagırsaklarda bnm sorum sezeryan dogumda bir sıkıntı yaratacakmı bu durum off simdide bu takıldı aklıma yazdım soracaklarımı yoksa unutuyorum haftaya cumayı bekliycem :(

canım benimde apandist ameliyatı ve barsak ameliyatı geçmişim var.hemde barsak ameliyatı ciddi bir ameliyattı.gastroenterolog ve kadın doğumcu bununla ilgili bir sorun olmayacağını söyledi.barsak ameliyatımı da şubat 2011 de oldum.sorun olacağını sanmıyorum yinede doktoruna sor istersen

benimki niye fırıldıyo
fırıldak mı olcak :14:
göslerimle gordum cok sıkıstırıyo beni dedim kafası burda bak o yuzden dedi
sonra içimi söke söke donuyo hissediyorum ben :)

ya benimki kadar kıpırdamıyo,yani geçiişleri anlayamıyorum.tekmelerini sadece hissediyorum hatta bazen otururken hiç hissetmiyorum.ama 10 dan fazla kıpırdıyo da ay ne bileyim endişeleniyorum...:18:

canım benimde apandist ameliyatı ve barsak ameliyatı geçmişim var.hemde barsak ameliyatı ciddi bir ameliyattı.gastroenterolog ve kadın doğumcu bununla ilgili bir sorun olmayacağını söyledi.barsak ameliyatımı da şubat 2011 de oldum.sorun olacağını sanmıyorum yinede doktoruna sor istersen

bnm apandistte tüpte patladıgı için korkuyorum cok yapısıklık vr demişti dr um ameliyat sonrası insallh oledir bnm simdi bagırsakta yapısıklık vr bnde duydumki sezeryanda bagırsak dısarı alınıyomus sonra bebek cıktıktan snra yerlestiriliyomus bi sıkıntı cıkarmı die korkuyorum cünkü dogumu sirrte yapıcam malesef yolculuk yasak yarım saatlk yolda bile kötü oluyom lekelenme baslıyor ist gitmeye kalksam yolda dogurrurm bn :(

ya benimki kadar kıpırdamıyo,yani geçiişleri anlayamıyorum.tekmelerini sadece hissediyorum hatta bazen otururken hiç hissetmiyorum.ama 10 dan fazla kıpırdıyo da ay ne bileyim endişeleniyorum...:18:

bn anlıyorum cok sık yer degistiriyor bu arakar bi sag tarafımda bir sol tarafımda oluyo gecişleri o kadar hızlı olmadıgı için bi süre bı yanmda yıgılma oluyo karnmda dısarıdanda farkediyo tekmeleri de artık dısarıdan görülüyo karnm sisiyo baskalarınn da görmesi cok güzel oteki türlü deli gibi hissediyo insan kendini sadece sen hissediyon millete garip geliyo :1: su steteskop olayıda cok güzel ne taraftao ld biliyorum kalp sesinden bide kalp atıslarını dinleyip uyumak da cok güzel orada saglıklı old biliyorum bi huzur veriyo

günaydın herkese......
az sonra gidip yine idrar tahlili vercem, inşallah artık geçmiştir enfeksiyon 1 aydır çekiyorum yaaaa......

günaydın annişler ve bebişler?
nasılsınız bakalım?
gösenay inşallah geçmiştir canım.
biz iyiyiz teyzeleri çok şükür. cumartesi kontrolümüz var onun heyecanını yaşıyoz şimdi.
birde ben acıbademde doğum yapcaktım ama. sigorta haricinde 1000 tl ye yakınmış. bebek paketinin fiyatını öğrenen varmı

günaydınlarrrr
biz bugün tetenoz aşımızın 2. dozunu yaptıracağız:21: sanırım bu son daha yaptırmıyıcaz değilmi hamilelik süresince

Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün.
Cuma'ya bir gün :)

Biz iyiyiz oğlum kıpır kıpır, hayat güzel karnımız tok sırtımız pek sağlığımız huzurumuz yerinde daha ne isteriz.
Binlerce şükür :):nazar::nazar::nazar::nazar:

günaydınlar..........
biz geldik..
öpüyoruz kızımla her bi yerinizden..
günaydın herkese......
az sonra gidip yine idrar tahlili vercem, inşallah artık geçmiştir enfeksiyon 1 aydır çekiyorum yaaaa......
umarım geçmiştir kuzucum..

Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün.
Cuma'ya bir gün :)

Biz iyiyiz oğlum kıpır kıpır, hayat güzel karnımız tok sırtımız pek sağlığımız huzurumuz yerinde daha ne isteriz.
Binlerce şükür :):nazar::nazar::nazar::nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
günaydınlarrrr
biz bugün tetenoz aşımızın 2. dozunu yaptıracağız:21: sanırım bu son daha yaptırmıyıcaz değilmi hamilelik süresince

benim bildiğim kadarıyla 2 doz oluyo pariscim..

Günaydın herkese yarın doktora gitcem bakalım bebeğim 1 ayda ne kadar kilo aldı nasıl gidiyormuş şeker yüklemem var bide inş.tadı iyidir ya aç karnına da nasıl içcem onu bilmiyorum benim midem fenadır kusarsam :18:

amannn bu çay ne kadar güzel bişimiş yaaaa.her yudumda ohh çekesim varrr :)))) yasaklar hep tatlı geliyo insana nedense:31:

günaydınlar...sevgiler saygılar...

günaydın annişler ve bebişler?
nasılsınız bakalım?
gösenay inşallah geçmiştir canım.
biz iyiyiz teyzeleri çok şükür. cumartesi kontrolümüz var onun heyecanını yaşıyoz şimdi.
birde ben acıbademde doğum yapcaktım ama. sigorta haricinde 1000 tl ye yakınmış. bebek paketinin fiyatını öğrenen varmı
cnm ben kadıköy şifaya gidiodum ocak ayından sonra kadıköydeki acıbadem e geçicem..
acıbadem özel sağlık sigortamız var...bu sigortayla olan anlaşma fiyatları;
Normal: 3606
Ep. Normal: 4058
Sezeryan: 4187
Ep. Sezeryan: 4316
ama fiyatlar özel sigortalıysan sigortanının adına göre değişyomuş...özel sigortan yok ise 9000 in üstündeymiş..
günaydınlarrrr

evet cnm..3. doz 6 ay sonra ondada bebikimiz gelmiş oluo artık, analı danalı gidion aşıya:)))

günaydın hanımlaaaar
miss gibi bir ankara sabahından sevgilerle :23::23::23: bu ikon biraz şuh oldu sanki bu temenniye ama seviyorum napiiim :23::23::23::23::23::23:

Back
X