Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ım hiç olmadı diyebilirim iştahım hep açıktı o yüzden bu kadar aldım. nasıl da bahanem var di miyoksa almazdım
hareketsizim çok ona bağlıyorum. hareket edince de başıma bunlar geldi. bu arada seninkini cinsiyeti ne benim ki kız
![]()
Mesajın yarım geldi sanırım. Başını anlayamadım. Benim ki erkek :)
bulantım olmadı dicektim. maşallah annesiallah bağışlasın onu sana
![]()
daha önce apanditm patladı ve yapısıklık olmustu dıs gebelk grcrdm ve ondada büyk ihtimalle yapısıklık oldu bagırsaklarda bnm sorum sezeryan dogumda bir sıkıntı yaratacakmı bu durum off simdide bu takıldı aklıma yazdım soracaklarımı yoksa unutuyorum haftaya cumayı bekliycem![]()
benimki niye fırıldıyo
fırıldak mı olcak
göslerimle gordum cok sıkıstırıyo beni dedim kafası burda bak o yuzden dedi
sonra içimi söke söke donuyo hissediyorum ben :)
canım benimde apandist ameliyatı ve barsak ameliyatı geçmişim var.hemde barsak ameliyatı ciddi bir ameliyattı.gastroenterolog ve kadın doğumcu bununla ilgili bir sorun olmayacağını söyledi.barsak ameliyatımı da şubat 2011 de oldum.sorun olacağını sanmıyorum yinede doktoruna sor istersen
ya benimki kadar kıpırdamıyo,yani geçiişleri anlayamıyorum.tekmelerini sadece hissediyorum hatta bazen otururken hiç hissetmiyorum.ama 10 dan fazla kıpırdıyo da ay ne bileyim endişeleniyorum...:18:
umarım geçmiştir kuzucum..günaydın herkese......
az sonra gidip yine idrar tahlili vercem, inşallah artık geçmiştir enfeksiyon 1 aydır çekiyorum yaaaa......
Günaydın annecikler nasılsınız bakalım bugün.
Cuma'ya bir gün :)
Biz iyiyiz oğlum kıpır kıpır, hayat güzel karnımız tok sırtımız pek sağlığımız huzurumuz yerinde daha ne isteriz.
Binlerce şükür :)![]()
günaydınlarrrr
biz bugün tetenoz aşımızın 2. dozunu yaptıracağızsanırım bu son daha yaptırmıyıcaz değilmi hamilelik süresince
cnm ben kadıköy şifaya gidiodum ocak ayından sonra kadıköydeki acıbadem e geçicem..günaydın annişler ve bebişler?
nasılsınız bakalım?
gösenay inşallah geçmiştir canım.
biz iyiyiz teyzeleri çok şükür. cumartesi kontrolümüz var onun heyecanını yaşıyoz şimdi.
birde ben acıbademde doğum yapcaktım ama. sigorta haricinde 1000 tl ye yakınmış. bebek paketinin fiyatını öğrenen varmı
günaydınlarrrr
biz bugün tetenoz aşımızın 2. dozunu yaptıracağızsanırım bu son daha yaptırmıyıcaz değilmi hamilelik süresince