canım şuan hatırlamıyorum da kabı siyahtı benimkinin zaten bitti gitti şuan yok ama bulurum ben merak etme benım dedigim hakketten akmıyor suda falanolabilir evet,amaaan bi atlatsaydıkta şu doğumu ayağa dikelseydik hayırlısıylaa
bende şuan maybilenne one by one(narçiçeği renginde) ve falsies (mor renkte) olanları mevcut..zor çıkıyor temizlerken kremle çıkarman gerek ama suyu görünce bulaşmıyor diyemem..
bencede yaaa,hatta ben burda normal doğumda anestezi dozunu az tuttuklarını fln okumuştum sanırım anne ıkınabilsin diye..accık ağrımı kessin yeter yaaa kolay değil candan can ayrılıyorr offfff![]()
oh oh mavilim kim tutar seni yaa bende sezeryan istiyorum bi aksilik olmazsa elbette bir gun onceden yada aksama dogru sacıma hafif iri dagalar yaptırayım diye dusundum saclarım uzun cunku bakalım kısmet tabi hepsi senn maybelinin tam alt adı kabu falan nasıl canım ben unuttum biri vardı cok iyidi hakketten cıkmıyordu yaa ancak kremleebende maybelinin alıyorum tatil için ne yalan diyim
bende denize girerken sürüyorum
çıkartması gerçekten zor neutrogena göz makyajı
temizleme kullanıyorum rahat çıkartıyorum şimdi
dibine yakalşıyor onuda doğum çantasına atıcam
ne olur ne olmaz maskaraya dönmeyeyim diye
hafiften pembe tonlarda far sürcem kalem asla
sürmem rimel allık fönde çektircem
normal doğum olursada kardeşime dedim mutlaka
saç düzleştircini alıyorsun bu görev senin
şimdiden çantaya koyayamam yedeği yok :)
27+5 canım![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html canım bu linkten bi bak sitersen nasıl yapıldıgı gosterılıyor