2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
veeee su karda kisda geldik evmize sonunda...dr a gittik..30+2 deydik bugun...yagmurum 1580 gr olmus...gnuyle uyumlu...3 gun onde...muhim deil dedi dr...burnum kanio ya kan tahlili yaptirdi kan degerlerim icin 13 cikti gayet iiydi, idare edcem:)))) magvitali biraktirdi, icme artik dedi, agrim sizin yok ok dedim bende...hani kk da konustuk ya camasirlarimiz islak oluo onu sordum acaba su kacagimi var die...dedi suyu cok ii gorunyo...koku akinti vs. Varmi die sordu yok dedim, dedi mantar diycem ama yinede bakalim dei suyu ii olsada bebegin kacak olabilir dedi...yine alttan muayene oldum...mantar olmusum, o islaklik ondanmis:((( fitil verdi 2 kullanimlik....pledentaya yine bakti, cikmamis hic cikmaz ama bi dahakine bi daha bakicam dedi...sezeryan icinde dr 28 mart dedi, gulduk cok cunku istedigimiz tarihdi, babamizin dogum gunu:))) not aldi ama mart basinda randevu verecek...sezeryanda epiduralimi oneriyorsunuz dedim kesinlikle dedi...spinal yapmiyorlarmis zaten o hastanede...bi sonraki randevu 34. Haftada...sonra 36 da...sonrasindada her hafta gidilecek ve nst ye girilecek...veeee yagmurun besigini minnak dolabini yatagini aldik....hafta ici gelcek....artik yerlestirince resmini paylasirim...hava soguk sonunda evi bulmak guzelllllll::))))
canım maşallah yağmura:nazar:sanırım bende mantar oldum ya o ıslaklık ondan çünkü kaşıntıda var hafif.beğenmene sevindim canım bende çok içime sinerek aldım yağmurun odası gelsin foto bekliyoruz:32:bu arada kan değerin çok iyi ya ne yionda yükselio benim 10.5:25:
çok güzel markası ne birde fiyatı kaça aldınız

canım markasına dikkat etmedim açıkçası beşik bakıyoduk annemle bunu çok beğendim aldık visco yatak aldım birde içine iksi beraber 200 tuttu canım ölçüsü 60-120 yerim geniş değil malum bide tayinciyiz çok geniş alamadım:24:

slm kızlar bnde geldm cooook yoruldum bebişim 800 gr almıs bu ay bn yarım kilo almısım sadece ne hos bi haber bebisim 1400 gr olmus masallhhhh tosunuma :) dr tombik tombik bacakları var dedi eliyle yüzünü kapadı göremedk yüzünü her zamnki gibi ayagını gösterdi anca :) bebişim 29+5 günlüktü utrasona gore 10 gün önden gidiyo hıımmm en önmli haberi atladım sekerim cok iyi cıktı artık vicdan yapmadan cikolata yiyebilirim :)))) bugunun tek kötü haberi malesef dr um evleniyo ve batman gidiyo sorun olmaz dedi ama bn tedrgin oldum bizim evden batman 2.5 3 saat yolda dogurmasam iyi ama onada cok güveniyorum illa o dugurtsun isitorum bakalım ne yapıcam dr mart sonundan sonra bekleyelim dedi 20 nisan dogum tarihi ama son o tarih dedi nisan basında ayına giriyosun dedi bakalım ne zamn gelecek bebegimm bide alısveris yaptım kuzuma cihiccoda kampanya vardı bütün bakım ürünleri bebek cantasıyla 50 tl di ondan aldım sampuan pisik kremi pudrası günes kremi fln bayagı bisisi var bide tırnak makası termometresi fln bide ole bi setini aldım corap ayakkabı emzk bebişimin bi banyo seti kaldı küvet fln ole işte

Oyyy masallah cnm, cok guzel gelisimi...:nazar::nazar:
Aldiklarinida gule gule kullan....dr icinde takma bende 3 hafta oldu dr degistirdim, cok memnunum:)))) oncekinden daha ii, ins. Sanada oyle denk gelir....

canım maşallah yağmura:nazar:sanırım bende mantar oldum ya o ıslaklık ondan çünkü kaşıntıda var hafif.beğenmene sevindim canım bende çok içime sinerek aldım yağmurun odası gelsin foto bekliyoruz:32:bu arada kan değerin çok iyi ya ne yionda yükselio benim 10.5:25:

canım markasına dikkat etmedim açıkçası beşik bakıyoduk annemle bunu çok beğendim aldık visco yatak aldım birde içine iksi beraber 200 tuttu canım ölçüsü 60-120 yerim geniş değil malum bide tayinciyiz çok geniş alamadım:24:

Cnm kan icin hicbisi yapmiom ya ben zaten kanli canli bi insandim hep:)))
Sadece kan hapi kullaniom onuda hafta sonlari icmiom, kendimce karar aldim hafta sonu hic bisi icmiom uzn suredir:)))
Pekmez uzum vs yemiom....hergun ceviz ve badem yiyom ektra onun kan degerlerine bi faydasi varmi bilmom...bide her gun bi ogun etli yemek yiyom....

Bende mobilya besik aldim 60*120 yatak odama gore...fotolarda yerlestirim ins. En kisa surede gelcek:)))

slm kızlar bnde geldm cooook yoruldum bebişim 800 gr almıs bu ay bn yarım kilo almısım sadece ne hos bi haber bebisim 1400 gr olmus masallhhhh tosunuma :) dr tombik tombik bacakları var dedi eliyle yüzünü kapadı göremedk yüzünü her zamnki gibi ayagını gösterdi anca :) bebişim 29+5 günlüktü utrasona gore 10 gün önden gidiyo hıımmm en önmli haberi atladım sekerim cok iyi cıktı artık vicdan yapmadan cikolata yiyebilirim :)))) bugunun tek kötü haberi malesef dr um evleniyo ve batman gidiyo sorun olmaz dedi ama bn tedrgin oldum bizim evden batman 2.5 3 saat yolda dogurmasam iyi ama onada cok güveniyorum illa o dugurtsun isitorum bakalım ne yapıcam dr mart sonundan sonra bekleyelim dedi 20 nisan dogum tarihi ama son o tarih dedi nisan basında ayına giriyosun dedi bakalım ne zamn gelecek bebegimm bide alısveris yaptım kuzuma cihiccoda kampanya vardı bütün bakım ürünleri bebek cantasıyla 50 tl di ondan aldım sampuan pisik kremi pudrası günes kremi fln bayagı bisisi var bide tırnak makası termometresi fln bide ole bi setini aldım corap ayakkabı emzk bebişimin bi banyo seti kaldı küvet fln ole işte
maşallah kuzuya canım:nazar:canım doktorunu değiştir bence daha zamanın var nasılsa bende değiştirdim doktorumu özelde doğum yapmayacağım için şimdikide iyi.canım o chicconun çantasından bende aldım hoşuma gitti herşeyi var çantasıda güzel.güle güle kullanın aldıklarınızı
Cnm kan icin hicbisi yapmiom ya ben zaten kanli canli bi insandim hep:)))
Sadece kan hapi kullaniom onuda hafta sonlari icmiom, kendimce karar aldim hafta sonu hic bisi icmiom uzn suredir:)))
Pekmez uzum vs yemiom....hergun ceviz ve badem yiyom ektra onun kan degerlerine bi faydasi varmi bilmom...bide her gun bi ogun etli yemek yiyom....

Bende mobilya besik aldim 60*120 yatak odama gore...fotolarda yerlestirim ins. En kisa surede gelcek:)))

canım bende kan şurubu kullanıom ama benim kanım sınırdaydı zaten hep.birde ben çok et yiyemiom haftada 1 gün anca et sevmiyorum ben tek yediğim etde köfte:27:
güle güle huzurla kullanın canım aldıklarınız inşallah:nazar:

degiştr dr unu diyosunuz yani 3 saat cok demi sizcede :( aama bn normal dogumu hiç düsünmezken o yaptrcak die güven gelmişti off yaaa cok kötü oldu

degiştr dr unu diyosunuz yani 3 saat cok demi sizcede :( aama bn normal dogumu hiç düsünmezken o yaptrcak die güven gelmişti off yaaa cok kötü oldu

canım bence 3 saat çok uzun bir süre Allah korusun yolda başına ne geleceği belli değil.doğumlar her zaman planlı olmuyo ki aniden sancılansan açılman olsa ne kadar dayanabilirsin bence riske atma:50:

canım bence 3 saat çok uzun bir süre Allah korusun yolda başına ne geleceği belli değil.doğumlar her zaman planlı olmuyo ki aniden sancılansan açılman olsa ne kadar dayanabilirsin bence riske atma:50:

bence de iyi düşünülmesi lazım yani 3 saat az değil ki

aman ne olur ne olmaz die başka bi alnernatfi bari belirle 3 saat az değil allah korusun ambulanslık fln bi durum olur nolur nolmaz yani olursa iyi olur tabii de

slm kızlar biz geldik hafif kar var ama yerler tutmuyo hava çok soğuk sadece:2:
mavillim canım bence gördüğün yatağı al bende park yatak aldım ekleyebilirsem resmini eklicem
kızlar gerçekten şubat anneleri ocakta doğurmuş bizimde martta olacak heralde benim normal doğum zamanı 8 nisan ama sezeryanla olacağı için 30 mart diyo doktor ya o zamana kadar sancılanırsam:18:eşim gelmeden doğurucam diye korkuyorum çok:18:

dur şimdi olumsuz düşüncelere hiç yer verme allahtan hayırlısı yanında annenler fln olcak mı senin

maşallah Allah nazarlardan saklasın:nazar::nazar::nazar:

tesekkür ederim dr lada pek konusamadım bulundugu hast de bilmiyolar gidecegini soramadım da cok acık acık yardımcısı vr yannda die ara gelmeden dedi konusuruz bakalım mantıklı bişi derse ona gitmek istiyorum yine ama bastan beri o bakıyo ama bi kac kerede siirtekine gidicem yetişirsem batmana ona giderim yrtişemezsem mecbur siirrte dogum yaparım :((((

Merhabalar :)

Bugün bebek arabamızı aldık. Chicco Trio puset ve ana kucağı aldık yanında da çanta, yağmurluk.. vs aksesuarlarını hediye ettiler.
Turuncu rengi kalmıştı sadece eşimin de en sevdiği renk turuncu :) O yüzden bu rengi aldık.

Eklentiler

• $chicco living.webp
    $chicco living.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X