Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sanki vajinamda bi huzursuzluk var hani kaşıntı desem tam değil ama işkillendim bi kere bugün başladı sizce mantar olabilir endişesiyle hemen mi gideyim dr.a yoksa biraz bekliyim mi her şeyden ne kapar olduk normalde dr.a hiç gitmeyen ben hamile kaldım kalalı hapşursam dr.a gidiyom
okurum cnm ne demek![]()
yaz canım uygun
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL
ALLAH RAZI OLSUN CANIM ÇOK SAĞOL
sana özel msj attım cnm
akıntı varsa koku yapıyosa ve rengi sarı veya yeşilse beraberinde de kaşıntı eşlik ediyosa anla ki mantaaar vee hmn git doktora[/QUO
kaşıntıdan ziyade idrarımı yaptığım yer yanıyo mantar mıdır kendi dr.um kadıköyde arasam gel bakalım dicek havalar malum
akıntı varsa koku yapıyosa ve rengi sarı veya yeşilse beraberinde de kaşıntı eşlik ediyosa anla ki mantaaar vee hmn git doktora[/QUO
kaşıntıdan ziyade idrarımı yaptığım yer yanıyo mantar mıdır kendi dr.um kadıköyde arasam gel bakalım dicek havalar malum
yanma varsa idrar yolları iltihabı var ihmale gelmez hiç yanma iyenun baya ileri derecesi ve bizim için tehlikeli mutlaka tedavi edilmesi gerekiyor sen git mutlaka kuzuuu
bende sıkıldım.ayrıca mantar olmuşum doktor fitil ve krem verdi daha öncede bu fitili kullandım iyi geldi şimdi yine tekrarladı pf![]()
allah razı olsun canım peki sana zahmet olmazsa 13 şubatta da bir tane okur musun benim için
selam kızlar
yaklaşık 10 gündür yokum rapor aldım evde pc olmadığından giremedim.
bu arada görümcem ve 3 çocuğu tatil için bize geldiler. aramızda 6 saatlik mesafe var. 16 yaşında kızı 11 yaşında oğlu ve 4 yaşında bir kızı daha var. kızının eskilerini bana getirdi. neyse sağolsun ama bir çoğu yıpranmış ve lekeli. hatta ta oğlundan kalanlar bile var. ben de kalbi kırılmasın diye birşey demedim. o gittikten sonra atarım beğenmediklerimi dedim. eşim de öyle dedi. kızlar aslında benim problemim ne kıyafetlerin eski olması ne de 3 çocuğun yaramazlıkları. eşimin onlara gösterdiği tavır benim sinirlerimi bozdu. çünkü benim kardeşim gelince (20 yaşında erkek) onunla doğru dürüst 2 laf bile etmedi kardeşim bir ay biz de kaldı. hiç yüzü gülmedi. birlikte dışarı çıkmak istemedi. aynı odayı bile paylaşmadılar deseme yeridir. her yaptığı ona batıyordu. yok onun yanında yayyılıp yatıyormuş. yok çok dağınıkmış v.s...kardeşim de aslında abartılacak bir durum yoktu gerçekten objektif oalrak söylüyorum. ve eşimin bu tavırları yüzünden artık bize gelmek istemiyor. ben o zaman çok arada kaldım. ki ben onun ailesi gelince her zaman güleryüzlüyümdür. o neden böyle yaptı anlamadım, hoşlanmıyor olabilir sonuçta diye düşündüm. ama şimdi kendi ablasına yeğenlerine karşı o akdar anlalyışlı ki. süs eşyalrım kırılıyor. ev darmadağınınk hiçbirşey demiyor. kardeşimin açtığı sıcak suya bile takıyodu şimdi ablası suyu açık bırakıp fırını temizliyor hiç bir ses yok. tabi benim çok zoruma gitti bu durum. 12 yaşında çocuğun canı sıkılmasın diye yapmadığı şakalabanlık kalmadı. benim de doğal oalrak yüzüm düştü. suratım hep asık. özellikle o işten eve gelince. yine ablasına yeğenlerine aynı tavrı alamadım o yokken onlara normal davrandım. o da sordu neyin var falan söyledim. sen dedim kendi ailen olunca değişiyorsun benim ailem olunca böyle yapıyorsun. ben de senin gibi davransam ablan ilk otobüsle gitmek zorunda kalır dedim. o da sustu. biliyorum hatasının farkında ama belli etmiyor. abarttığımı söyledi. ben de kardeşime yaptıklarını hatırlattım. yorum yapmadı. tabi görümceme reklam olmayalım diye sessiz sessiz mutfakta konuşuyoruz. böyle sıkıcı 4 gün geçti allahtan bir cenaze oldu dönmek zorunda kaldılar yoksa 10 gün kalacakalrdı.
neyse kızlar durum bu. sizinle paylaşmak istedim. ama kalbim çok krıldı eşime. hatta gece sinirden ağladım. onun tripleri yüzünden ben de kardeşime haksızlık ettim. şimdi ablasına ve yeğenlerine bu akdar müsamaha gösterince delirdim. ve de şimdi aramız nanaeli. ne yapsa bana batıyor.
bana akıl verin napim ya. gerçi onlar gitti biz kaldık ama kalbim hala kırık.
okurum inşallah canım. telefonuma kaydedeyim. hatırlatmaya.allah razı olsun canım peki sana zahmet olmazsa 13 şubatta da bir tane okur musun benim için
okurum inşallah canım. Telefonuma kaydedeyim. Hatırlatmaya.
cnm bu erkekleri takmadıgın zamn mutlu olursun ancak oda mümkün degil yapımız bu hassasız onlar odun ve bencil bnde esime kızdım bi iki yazayım burayada rahatlayım dedim sen bnde hızlı cıkmısın bnde kendimi salak gibi hissediyorum bnm esimde bnmle ilgilenmiyo manken gibiyken kacacak yer arardım pesimden ayrılmazdı simdi bn öpünce bile kacıyo kendimi cok cirkin hissediyorum resmn ki onun dısında herkez bana cok yakıstıgını söylüyor hamileligin ama esm kacıyo resmn bnde bnde sinir oluyorum bn onunla cıkmaya basladıgımda bn 43 kilo o 80 kiloydu evlendik fln bn 45 o 100 oldu o 20 kilo aldıgında bnm ona ne ilgin ne sevgim azaldı ama erkekler oylemi onlar 3 kilo alsan ilgileri heemn azalıyo haksızlık degilmi bu bide keyfimizden alıyoruz sanki bebegimizi tasıyorum bn bütün zorlugu biz cekiyoruz oram agrır buram agrır gece uyuyama baba olma kne kolay ayyyyy yazdıkca yazasım geliyo sinirrrrrrrrrr oldumm iyiceeee![]()
zeynepazra canım ancak okuyabildim geçmişi ayetel kürsi okumamızı istemişsin banada 1 gün verirsen okurum canım özeldende yolla tarihi istersen arada kaynamasın..allah gönlüne göre verir inşş.
arkadaşlar merhaba biliyorum ben bu kısma yazabilecek bi konumda değilim ama başka çarem kalmadı bir seneden fazla süredir bebek sahibi olmak istiyorum bunun için her yolu denedim ama olmadı şimdi 41 hamileden ayetel kürsi toplanırsa Allahın izni ile hamile kalınabileceğini duydum ama çevremde bu kadar çok hamile yok o yüzden de sizden yardım istiyorum Allah rızası için hergün bir kişi okuyacak sadece bir tane bana yardım eder misiniz adım emine bu arada