sana özel msj attım cnm
CANIM OKUDUM MSJINI AMA MSJ ATAMIYORUM ÖZELDEN EĞER SANA UYGUNSA 23 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKUR MUSUN BENİM İÇİN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sana özel msj attım cnm
CANIM OKUDUM MSJINI AMA MSJ ATAMIYORUM ÖZELDEN EĞER SANA UYGUNSA 23 ŞUBAT PERŞEMBE GÜNÜ OKUR MUSUN BENİM İÇİN
cnm banada bi gün söyle okuyayım bende
off sorma arkadaşım yaa...bizimkinin de kilo takıntısı vardır. ben de hep zayıftım, çoğu insanın sahip olmak istediği bir fiziğim var allaha şükür şimdi kilo aldım veremicem diye benden çok o korkuyor. hatta geçen bu yüzden ağladım şişko şiko diyo sürekli. herkes çok yakışmış diyo o yorum yapmıyor. inşallah verir diyo hatta...of ben mi çok alınganım yoksa eşim benim hassasiyetimi gözardı mı ediyor.
selam bacılar nasılsınız?2.5 senelik boşa geçirilmiş yanlış tedaviler sonucu doğru doktoru buldum ve çok şükür bende allah nasip ederse nisan2012 de meleğimi kucağıma alacağım.rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah herkze bu duyguyu tattırsın....![]()
odun bunlar odun valla bnmki bide gecenlerde süslendm nasıl olmusum iyiii dedi artk sex degilmişim güzelde anneymişim poffff
amin canım inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna
hormonlardan mı böyle olduk. anlayamyorum. eşim normalde de çok iltşfat etmez bana ama şimdi gönlümü de almıyor. bazen diyorum ben mi abartıyorum. ama o da hep böyle ya off ya. onu çok seviyorum biliyorum o dabeni seviyor iyi bir evliliğin var allahtan bela mı isityorsun diyorum bazen kendi kendime....bazen bebeğe de ilgisiz gibi geliyor bana. hareket ediyor diyorum elini karnıma koyuyorum hemen çekiyor sıkılıyor sanki.onların bizim gibi düşünmesini beklemiyorum ama başkalrından dinleyince de ilgisiz gibi geliyor bana.
ayy bnde bir bnmki ole sanıyodum bn harektlerini kac kere gördüm dısarıdan ama yinede her sefernde heyecanla bakıyorum ona diyorum hareket ederken elini koyuyo bizimkide duruyo insan bi merak eder biraz beker de görrü demi elini cekiyo bnmkide bnolsam merak eder bekelrimm
Günaydın bende geldim bugün işe :)
Herkes diyo ki neden geldin :)
Dün güzeldi ama eşim yanımda olsaydı daha güzel olurdu :)
Nasılsınız bakalım?
![]()
günaydınlarrrr
petuu sordunmu eşine canımm.bilgisi varmıymışş