2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
:1::1::1:
he bende dün bayoyu temizledim cifledim heryerini
görünce dedi ki annemlere falan gidince bir tabak kaldırmıyosun
evde banyoyu mu cifluyosun dedi :53::53:

resmen sobeledi beni...
ıı şeyyy benn dedim ama kıvıramadım...:27::27:

akşamda annesine sofra kaldırmada yardım ettim mecbur :50::50:
neysem artık daha fazla offflamam lazım:27::27:

forum olarak kokulur bizden :1::1: aramızdaki masumları bile taktikle kendimize benzetebiliyoz,geçende kimdi görümcelerden dert yanan.kıza resmen yalandan sancı çekmeyi öğrettik 5 dakikadaaa,tbrik koyuyommm bize:46::46:zeynebim sende oflaya oflaya halim yok ama yapmam gerek diye diye yap:27::27:

slm kızlar bandırmada kar altında:2:.sabah milli eğitime gittim başvurumu onaylatmaya çıkarken arabamız kaydı çıkmıyo bir türlü allahtan bu ihtiamli göz önünde bulundurup kayınpedere götürttüm kendimi ama araba durmuyo tam vuruyoduk ki Allah razı olsun 3 kiş yetişti ittirdi arabayıda kurtardı:27:çok korktuk kızımla:18:

geçmiş olsun cnm..geçen hafta aynısı bizim başımızada geldi.arabamız kaydı.eşim benden çok korktu.eve gelince diyoki çocuğa birşey olacak diye aklım çıktı...kaç gün arabayı eve bıraktık otobüsle gidip geldik..

selamm kızlarrrr:54::54::54::54:

bugün 30. haftamızın son günü:ssz:
yarın 2.doz tetanoz aşımı vurulmaya gidicem sağlık ocaanaa:25:ufffff kolumda acayip ağrıyo aşıdan sonra,ateşimde çıkıyo üffff:ssz::ssz:
bu arada dün kaynımın sefdiği kıza bu ay evlenme teklif edeceğini,bu ayın 25.inde istemeye gideceğimizi ve de martta nişan olacağını öğrenmdim:41:uffffff dedim yaaaa durdun durdun en ağır günlerimi buldun nişanlanacak...eşimin 1 tane kardeşi var,ne giycem ne yapcam şaşırdım bu halde offff offf:ssz::ssz:
bu arada eşlerinizin bi benzeride bende war,herşeye karışır,herşeye muhalefet olur pufffffffffff:24::24::24:

selamlarrr canım
zaten kıyafet uydur şunu yap bunu yap
zor oluyor vesselam hamilelikte

bizde de bütün düğün ve nişanlar
şubat ve temmuz arası
offff
:31::31:

Son düzenleme:
slm kızlar bandırmada kar altında:2:.sabah milli eğitime gittim başvurumu onaylatmaya çıkarken arabamız kaydı çıkmıyo bir türlü allahtan bu ihtiamli göz önünde bulundurup kayınpedere götürttüm kendimi ama araba durmuyo tam vuruyoduk ki Allah razı olsun 3 kiş yetişti ittirdi arabayıda kurtardı:27:çok korktuk kızımla:18:
GEÇMİŞ OLSUN CNM..
yani kızlar ne güzel içmiyoruz rahat batıyor demi benimde canım şöyle türk kahvesi ile birlikte sigara çekti ama yaaa :26::26::26:

:ssz::ssz::ssz::ssz: ÇOK DATLI AMA YA:ssz::ssz::ssz::ssz:

bana geçenlerde öyle derinden bi sancı vurdu ki,dün hemmen bebişin tüm kıyafetlerini yıkadım astım çatıya:1:bugün de toğlayıp ütü yaparım ilerleyen saatlerde:55:dedim doğumun,ölümün ne zaman olcağı belli olmaz ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda bugün hastene çantamı hazırlayıp koyyımm,dursun bi köşede:ssz:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun

forum olarak kokulur bizden :1::1: aramızdaki masumları bile taktikle kendimize benzetebiliyoz,geçende kimdi görümcelerden dert yanan.kıza resmen yalandan sancı çekmeyi öğrettik 5 dakikadaaa,tbrik koyuyommm bize:46::46:zeynebim sende oflaya oflaya halim yok ama yapmam gerek diye diye yap:27::27:

artık gizli yaparım evde :34::34::34:
dün benim dalgınlığıma geldi

evet forum olarak bizim kuvvetimiz aklımız süperrr :46::46::46::46: alkışlıyorum biziiii

bana geçenlerde öyle derinden bi sancı vurdu ki,dün hemmen bebişin tüm kıyafetlerini yıkadım astım çatıya:1:bugün de toğlayıp ütü yaparım ilerleyen saatlerde:55:dedim doğumun,ölümün ne zaman olcağı belli olmaz ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayımda bugün hastene çantamı hazırlayıp koyyımm,dursun bi köşede:ssz:

inşallah canım vaktinde zamanında gelir bebişlerimiz

Selam sevgi pıtırcıklarımm, miniklerin melekleriii nasılsınız bakalım
biz kızımla cok iyiyizz
erken doguma inat dogurmuyorumm :21:
yarın saat 13:30da dr randevumuz varr
ayrıca bugun 78 karabükteyizz..

selam canlarım bi kaç gundur giremiyordum kk ya misafirlerim oldugum icin ..geçmişi okuyamadım almış başını gitmiş sayfalar hepinizi cok ozledim umarım herkes iyidir :48::48::48::48::48::48:

YA ARKADAŞ ÇANTAYI TEAAA 3 AYLIKKEN ALDIM...O ZMNDAN BUYANA HALA İÇİNİ DOLDURCAM HALA İÇİNİ DOLDURCAM..
BU HAFTA SONU BAŞLİM DİODUM..YİNE MİSAFİR GELİO..YİNE KALDI BENİM ÇANTA HAFTAYA..32. HAFTAYA GİRYOM... :53::53::53:
biz kızımla cok iyiyizz

doğurma bebem doğurma....hoşgeldin:)

biz kızımla cok iyiyizz

merhabalar ne güzel siz şafak sayabiliyorsunuz benimde yarın öğleden sonra randevum biz daha doğumla ilgili hiç bişey konuşmadık gerçi benim daha minnak sizinkilerden ama ben daha şafak falan sayamıyorum :emir_bebek:

çok geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış bu arada ne başvurusu yaptın kuzu

biz kızımla cok iyiyizz

selam canımmm
aaa
iyiki hatırlattın artık bende geri sayımdayım :)))

kızlar çantanızı nasıl aldınız yada nasıl almayı düşünüyorsunuz.bende almayı düşünüyorum ama nasıl birşey alacağıma henüz karar veremedim.

merhabalar ne güzel siz şafak sayabiliyorsunuz benimde yarın öğleden sonra randevum biz daha doğumla ilgili hiç bişey konuşmadık gerçi benim daha minnak sizinkilerden ama ben daha şafak falan sayamıyorum :emir_bebek:

heheee benim daha ne hastane belli ne doktor hiç bişey boşver sende belirsizlik daha azdır bana göre

Back
X