2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ben dün yazdım hastane çantanıza neler koyuyorsunuz diye kimse beni sallamadı hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:5::5::5::5::5::5:

Eki Görüntüle 338435

benim dün aldığım pijama bu hamile pijaması üst tarafın belide pantolonun belide ayarlanıyo 20 liraydı:49:
lohusa pijaması dıye sorduğum butun takımlar 45 ten başlıyo 200 e kadar çıkıyo ne gerek var abartmaya sonuçta bı kaç gun gıycez
hastaned ebunu gıyıcem kızımada aynı renk hastane çıkışı aldım
bitanede eşofman takımı alıcam evde gıymek için cicili bicili terlık taç takım yeter:):34:
canım gülşe güle kullan...rengi çok güzelllll...

fena uyku bastırdı..hep bu saatlerde yokluyo bi..
evde olsamda deliksiz uyusam akşama kadar...üzerimde battaniye bi elimde kumanda gömülsem koltuğa yavaş yavaş sıcak sıcak dalsam:31:
bende için için uyyorum parisim..
patron bi iş verdi araştır die...benmi onu araştıryom omu beni belli değil..
pofffffffff yaaaa...
ben dün yazdım hastane çantanıza neler koyuyorsunuz diye kimse beni sallamadı hüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:5::5::5::5::5::5:

canım ben henüz hazırlamadım..bi liste var bende saklamıştım ama kendime göre revize etmedim..buyur yinede fikir olması açısından..
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
kuru mendil pamuklu,ağız mendili
1 no bebk bezi yenidoğan ıslak mendili
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
toka ,küçük ayna ve sürme

canım ben sayıyım sana:)
3 takım kıyafet , eldıven ve şapklarıyla bırlıkte
4 adet çıtçıtlı bady ıkı uzun kollu bı kısa kollu bıtanede sıfır kol
ıkı penye battanıye
bı kalın battanıye
10 adet bez, unibaby ıslak mendıl
,,,
kendime
ıkı takım pijama
4 kilot 2 atlet
hasta bezi, orkit
terlik, çorap
uzun bı hırka, sabahlık alıcaktım vazgeçtim
kağıt havlu, normal havlu
diş fırçası
göz kalemi

şimdilik bunlar var , ekliceklerimde olabılır...

pofffffffff yaaaa...

canım ben henüz hazırlamadım..bi liste var bende saklamıştım ama kendime göre revize etmedim..buyur yinede fikir olması açısından..
5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı
sağol canım:42:

panikleme tatlım ben de almadım hiç bişey olur hepsi sıkma sen tatlı canını:37::37::37:

yaa normalde rahatım burda görünce herkesin herşeyi tamam bende ister istemez panikliyorum,eşime diyorum şu daha şu alıncak daha bu alıncak hafta sonları alalım biraz biraz sen merak etme ben hepsini bi kerede alcam diyo çok merak ediyom 1 kerede hepsini nasıl alcak:ssz::ssz::ssz::ssz: bak banada yaktırdılar

yaka mendilini yazmmaışım
Allahım okadar dua edıyorumki inşallah kusan bi bebek olmaz kızımda 6 ay çektim
ne kanepe ne halı nede temiz üstümüz kalıyodu:53::53::53::53:

pofffffffff yaaaa...

5 li hastane çıkışı
1 pijama takımı
zıbın
örgü yelek
patik eldiven
biberon emzik,emzik kabı
pişik kremi
polar battaniye

benim için;
pijama takımı sabahlık
gecelik takımı
terlik
çorap
emzirme sütyeni
lohusa külotu
4 adet külot
kirli torbası
peçete
hasta bezi,ped
göğüs pedi
lohusa tacı

öff öfff uyumak ne güzel bişimişş:26:

bende bu haftasonu piajama takımlarımı alayım çantamı alayım diyorum.. artıkın yavaştan çantamıda hazırlıyıcam. dursun bi köşede. heran herşey olabilirr:26: bende bu listeye göre gideyim.elimde hazır bi liste yok çünkü..

bide siz mevlüt yapacakmısınız kızlar.. ben yapmayı düşünüyorumm. ve kızımada şöyle beyaz güzel bi elbise alıcam gelinlik gibi:31:nette baktım çok şirin güzel modeller var. bu haftasonu onada bakayım bi:6:

yaa normalde rahatım burda görünce herkesin herşeyi tamam bende ister istemez panikliyorum,eşime diyorum şu daha şu alıncak daha bu alıncak hafta sonları alalım biraz biraz sen merak etme ben hepsini bi kerede alcam diyo çok merak ediyom 1 kerede hepsini nasıl alcak:ssz::ssz::ssz::ssz: bak banada yaktırdılar

sağolsun erkeğin rahatıda pek bi gıcık oluyo:))
benim eşimde öle oto koltugu için butun hamileliğimb boyunca araştırdım ettım hadi alalaım hadi alalım sıkma sen canınıııı hem boşver ne gerek var dıye dıye yedi ömrumu
sonra ben hastaneye yattım o eve dönerken almış, hastaneden çıkarken getıdı bak aldım hayatım , şimdidie ben ıstemıyorum dedim :D hatta geri bıle göturmuştumde almadılar:52::52::52::52::52::52:
yaşasın kötülük:52::52::52:

öff öfff uyumak ne güzel bişimişş:26:

bende bu haftasonu piajama takımlarımı alayım çantamı alayım diyorum.. artıkın yavaştan çantamıda hazırlıyıcam. dursun bi köşede. heran herşey olabilirr:26: bende bu listeye göre gideyim.elimde hazır bi liste yok çünkü..

bide siz mevlüt yapacakmısınız kızlar.. ben yapmayı düşünüyorumm. ve kızımada şöyle beyaz güzel bi elbise alıcam gelinlik gibi:31:nette baktım çok şirin güzel modeller var. bu haftasonu onada bakayım bi:6:

ya bende pijama takımı almıycam...k. validem dikmişti bana onu hiç giymemiştim pijama ve gecelik takım...
eşime didim üstüne pembe bi tane sabahlık alcam..
didi ne sabahlığı bugüne kadar sbhlıkmı giyyodun :53::53::53:
bak ii hatırlattın dün maaşıma yapılan zammı götirimde sabahlığa yatırım dünün üstüne ii giderrr :27::27::27:

bende yapcam parisim..
ama haziran başı gibi mersine annemlerin yanına gidcem orda yapcam..burda ne okutacak nede okunurken dinleyecek kimsem var..
ablam dedi burda yaparız...ondan ötürü bişi almadım kızıma mevlüt için..mayıs sonunda giderken alırım..
ama bende senin gibi beyazlara boğmak istiom onu..tüllü tüllü bi elbise alcam:)))

sağolsun erkeğin rahatıda pek bi gıcık oluyo:))
benim eşimde öle oto koltugu için butun hamileliğimb boyunca araştırdım ettım hadi alalaım hadi alalım sıkma sen canınıııı hem boşver ne gerek var dıye dıye yedi ömrumu
sonra ben hastaneye yattım o eve dönerken almış, hastaneden çıkarken getıdı bak aldım hayatım , şimdidie ben ıstemıyorum dedim :D hatta geri bıle göturmuştumde almadılar:52::52::52::52::52::52:
yaşasın kötülük:52::52::52:

valla öyle yaa aslında çok rahat değildir eşim, planlı programlıdır ama bilmiyom niye böyle yapıyo, diyorum ya erken doğum olursa diye o da diyo sen hastanedeyken ben gider alırım diyo:47:

ya bende pijama takımı almıycam...k. validem dikmişti bana onu hiç giymemiştim pijama ve gecelik takım...
eşime didim üstüne pembe bi tane sabahlık alcam..
didi ne sabahlığı bugüne kadar sbhlıkmı giyyodun :53::53::53:
bak ii hatırlattın dün maaşıma yapılan zammı götirimde sabahlığa yatırım dünün üstüne ii giderrr :27::27::27:

bende yapcam parisim..
ama haziran başı gibi mersine annemlerin yanına gidcem orda yapcam..burda ne okutacak nede okunurken dinleyecek kimsem var..
ablam dedi burda yaparız...ondan ötürü bişi almadım kızıma mevlüt için..mayıs sonunda giderken alırım..
ama bende senin gibi beyazlara boğmak istiom onu..tüllü tüllü bi elbise alcam:)))
hehe götür yatır zammı bacımm. görsün senin herif 1 kanca için inatlaşmanın nelere malolduğunu:27:
ay ne tatlı olurlar petu gıı.. bembeyaz mis gibi ohhhhhhhh.. kanatsız melek onlarr:31:

inşallah canımmmm
:54::54:

ay unutmuşum ya cmtesi alışveriş var sabahtan... öğleden sonrada güne gidecem
pazarda misafir geliyo akşama onun için hazırlık var.
bu haftada kaldı benim bu hayal:31:
anca hayaller kurarım zaten ben:25:

off beeee.... çok sıkıcı bi gün... uykusuzluktan geberiyore... ayaklarımı uzatmak istiyorum... karnımda acayip bi şişlik var... rahat oturamıyorum... izin alıp gidicem salak bi iş var elimde bu gün son... hukuk müşavirliğini bombalamak istiyorum çok üstüme geliyorlar yaaaa paso kanun taslağı paso yönetmelik... :47::47::47::47:

hehe götür yatır zammı bacımm. görsün senin herif 1 kanca için inatlaşmanın nelere malolduğunu:27:
ay ne tatlı olurlar petu gıı.. bembeyaz mis gibi ohhhhhhhh.. kanatsız melek onlarr:31:

ay unutmuşum ya cmtesi alışveriş var sabahtan... öğleden sonrada güne gidecem
pazarda misafir geliyo akşama onun için hazırlık var.
bu haftada kaldı benim bu hayal:31:
anca hayaller kurarım zaten ben:25:

offf offfff...
benimde yrn akşama yatılı misafir gelio karı-koca..
pzr akşama gidecekler..
hafta sonu güne gidcektim iptal ettim...bugün haber verdiler gelyoz die..
şimdi bu akşamdan hazırlık yapmam gerek...yatak hazırlanacak, temizlik yapılacak...
yemekdir kekdir bişilerde yapmak gerek hazırda olsun..
ne yedirip içiricuk parisim misafirlere:ssz::ssz:

Back
X