2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Gecmis olsun cnm niye oyle olduki acaba?

Ayyy evet ya ne kadar etkilenioz birbirimizden:))) hatirlarsa ilk enfeksiyinnolanlardandim..kasik agtisimolunca enfeksiyon oluomusu cozduk topikce enfeksiyon olmustuk:))) simdide hepbirlikte dogurcuk sanirim:)))

Ahhhaaaa evet evet hic sorma:))) hava bari guzel olaydi yaf..
Cocuk aliskin degil evde oturmaya, bahceli eleri surekli bisiklette surekli sokakta..
Burda bunalima girio haliyle ismail yk ye verio kendini:))) ins. Ben gormeyeli buyumus ve olgunlasmitir nitekim 1 sene oldu gormeyeli, bende fena degilim yani:)))

valla bilmiyorum petuşş sıpaların ne zaman ne yapcakları belli oluyomu ki:1:senin doğum ne zaman olcak acaba?doktor 10 gün içinde doğurursun demişti dimi?

günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten:1::1::1::1:
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı:50::50::50::50:

günaydın kızlar......
ohhhh be şubatıda bitirdik,marta girdik, bu arada bugün benim doğum günüm vay beeeee 31 oldum,ama ben kendimi hala 21 hissediyorum gerçekten:1::1::1::1:
bu arada ben son günlerde nefrazeni görmüyorum sanki,bilgisi olan varmı:50::50::50::50:

doğum günün kutlu olsun canımmm yeni yaşın heeeeeppp güzellikler getirsin inşallah meleğinle birlikteee :D

günaydın kızlar......

Mutlu yıllar canım,sağlık sıhhat ve huzurla...

Gecmis olsun cnm niye oyle olduki acaba?

Ayyy evet ya ne kadar etkilenioz birbirimizden:))) hatirlarsa ilk enfeksiyinnolanlardandim..kasik agtisimolunca enfeksiyon oluomusu cozduk topikce enfeksiyon olmustuk:))) simdide hepbirlikte dogurcuk sanirim:)))

Ahhhaaaa evet evet hic sorma:))) hava bari guzel olaydi yaf..
Cocuk aliskin degil evde oturmaya, bahceli eleri surekli bisiklette surekli sokakta..
Burda bunalima girio haliyle ismail yk ye verio kendini:))) ins. Ben gormeyeli buyumus ve olgunlasmitir nitekim 1 sene oldu gormeyeli, bende fena degilim yani:)))

korkma petuşum hafta sonu hava düzelecekmiş o zamana kadra sabrediversin ismail abici :1:
amanin yağmur ve ismail yk sürekli halay çekersiniz artıkın :1::52::52:

günaydın kızlar......

Nice Mutlu,Sağlıklı,Huzurlu seneleree :)

valla bilmiyorum petuşş sıpaların ne zaman ne yapcakları belli oluyomu ki:1:senin doğum ne zaman olcak acaba?doktor 10 gün içinde doğurursun demişti dimi?
Bakalim artik hayirlisi beklozzzz..1 hafta 10 gun gibi dedi..
günaydın kızlar......

ollyyyyyy...
Dogum gunun kutlu olsun canim...yeni yasinda hersey gonlunce olsun..minik pasan sana ugur getirsin...
Nefrazen face e yazmisi biraz once..tadilat falan ugrasio sanirim vakti olmuo cok

mrb nisan anneleri nasılsınız heyecan dorukta tabii bende haziran annesiyim haziranın 4 'ü doğum ...
alışverişler doruk noktadadır şimdi sizde...:21:

Aranızda Antalyadan olanlar varmı ? :ssz:

doğum günün kutlu olsun canımmm yeni yaşın heeeeeppp güzellikler getirsin inşallah meleğinle birlikteee :D

Mutlu yıllar canım,sağlık sıhhat ve huzurla...

Nice Mutlu,Sağlıklı,Huzurlu seneleree :)

Bakalim artik hayirlisi beklozzzz..1 hafta 10 gun gibi dedi..

ollyyyyyy...
Dogum gunun kutlu olsun canim...yeni yasinda hersey gonlunce olsun..minik pasan sana ugur getirsin...
Nefrazen face e yazmisi biraz once..tadilat falan ugrasio sanirim vakti olmuo cok

gosenay
şekerim doğum günün kutlu olsun.. paşanla birlikte nice mutlu yıllara inşallah..:nazar:

hepinize çok çok teşekkür ederim,bütün güzel dilekleriniz hepimiz için olsun inşallah:36::36::36:hepinizi çok seviyorummmmm:16::16::16::16:

korkma petuşum hafta sonu hava düzelecekmiş o zamana kadra sabrediversin ismail abici :1:
amanin yağmur ve ismail yk sürekli halay çekersiniz artıkın :1::52::52:

Ayyy evet ya korkmuyor degilim..
Ben yagmura hic muzik dinletmedim soylemesi ayiptir..
Simdi 2 gunde ismail yk ya alisir doguncada ninni olarak ismail abi ister die cok korkuyoreee

gosenaycım doğum günün kutlu mutlu olsun...:16:
sağlıklı huzurlu ailenle bir ömür boyu mutluluklar dilerim...:54::54:
:119: :38:

nice güzel uzun senelere ailenle inşallah :54::54::54:

Merhabalarrr
Ben sizleri okuyucu olarak takip ediyorum...birçok konuda bilgi veriyorsunuz...
ben 32. hafta iş göremezlik raporunu alacağım. sizler hangi hastanelerden aldınız? (istanbul) sgk işlerinden anlamıyorum. ve raporda hata yapmak istemiyorum.
yardımcı olusanız sevinirim...

günaydın kızlar bnm agrı esigim cok yüksek olmasına ragmn günlerdir kasık agrısı yasıyorum ve yatakta özellkle işklenceye dönüyodu tuvalete sıkısınca en cok agrıyodu dr p tesi test iştemisti bi kac tane kan idrar idrarsda kum cktı meger kum döküyomusum off bitsede kurtulsam cok kötüyüm valla :5:

Back
X