doğumdan sonramı şikayet edelim o zaman![]()
tabiki canım eline senin dogumda ödedigin fatura olur onu gider sgk ya bildirirsin bu senin hakkınsa aramak lazım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumdan sonramı şikayet edelim o zaman![]()
iiiikiii dooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğdddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnn saaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuttttttllllllluuuuuuu yılllllllaaaaaaaaar saaaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaaaa .... bebikinle kocişinle nice mutlku sağlıklı seneler diliyoruım canım:)
lollly senin de doğum tarihin resmen belli ha:) ne kaaa güzel sanki bana zaman geçmiyor üç haftadır evde bitlendim b-pineklemekten dün gece hem sıkıntıdan hem kaşıntıdan da 4 de uyandım 8 de uyudum valla laptop olmadıından sizede bakamadım patladım sıkıntıdan yırttım heryerimi kaşı kaşı. birazdan çıkıcam annemle artıkın 36.1 günlüğüz bu yürüyüşlerle 6 gün daha dayanır 37. haftada doğururum artıkın diye düşünüorum sanırım hamilelikten sıkıldım hemde çokk bebeğimi bir an önce sağlıklı hayırlı bi şekilde alttan pırtlatıp kollarıma almak istiyorum sonmrada dinlenip egzersize başlayıp kotlarımın işçine girmek istiyorum bakalım hayırlısı aslında uykum geldi ama fena bi enerjiyle dışarı atcam kendimi artıkın tramvaylarda doğurursam anneme söylerim size yazar.:):):):
kızlarrrr merhaba ben uzun zamandır takipçiniz olmama rağmen yeni kısmet oldu yazmak hepinizle tanışmak isterim bende 35 haftalık hamişim bi prensim olcak Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah çoookk heycanlıyım ya
Şeker anneler,
Hacı Şakir granüllü alanlar, kaç derecede ve ne kadar ölçü kullanarak yıkadınız çamaşırları ?
Şeker anneler,
Hacı Şakir granüllü alanlar, kaç derecede ve ne kadar ölçü kullanarak yıkadınız çamaşırları ?
doğum günün kutlu olsun gosenaycm
kızlar bebişin odasını boyattık dün ama boyacı çok kötü çalıştı ya parkelerin kenarlarını hep batırdıbenim de içim durmuyor gidip girişip bir an önce onları temizlemek istiyorum ama boya kokusundan ve eğilemediğimden yapamıyorum.anneme kaldı bu iş mecbur.bişeyler yapmak isteyip de yapamamak ne kadar zor
GOSENAY doom güün kutlu olsun canımmm, bebişin ve ailenle nice mutlu,huzurlu,sağlıklı yaşlar dileimmm![]()
baharın ilk gününden herkese merhabaa
şu yazına gözlerim doldu birden,ağlamamak için zor tuttum kendimi
peki neden olmuş canım,bişey demedimi doktor:26:
doğum günün kutlu olsun gösenayy
harika,gözün aydın cnm
gemiş olsun canım,bende atlatamadım gribi bi türlü yaa geceleri işkence oluyor nefes almak:2:
![]()
herkeslere tünaydınlar gosenay doğum günüsün kutlu olsun
arkadaşlar sizden aldığım gazlarla özelde yapmaya karar verdim doğumu yarın kontrole gitcem sezeryan olmak istediğimi söylesem acaba doktor karşı çıkarmı birascık tırsıyorum normal doğumdan isteğe bağlı sezeryan yapar dimi bu arada göbeğim düşmüş bu doğumun yakınlaştığının işaretiymiş
![]()
iiiikiii dooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğdddddddddduuuuuuuuuunnnnnnnnnnn saaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuttttttllllllluuuuuuu yılllllllaaaaaaaaar saaaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaaaa .... bebikinle kocişinle nice mutlku sağlıklı seneler diliyoruım canım:)
lollly senin de doğum tarihin resmen belli ha:) ne kaaa güzel sanki bana zaman geçmiyor üç haftadır evde bitlendim b-pineklemekten dün gece hem sıkıntıdan hem kaşıntıdan da 4 de uyandım 8 de uyudum valla laptop olmadıından sizede bakamadım patladım sıkıntıdan yırttım heryerimi kaşı kaşı. birazdan çıkıcam annemle artıkın 36.1 günlüğüz bu yürüyüşlerle 6 gün daha dayanır 37. haftada doğururum artıkın diye düşünüorum sanırım hamilelikten sıkıldım hemde çokk bebeğimi bir an önce sağlıklı hayırlı bi şekilde alttan pırtlatıp kollarıma almak istiyorum sonmrada dinlenip egzersize başlayıp kotlarımın işçine girmek istiyorum bakalım hayırlısı aslında uykum geldi ama fena bi enerjiyle dışarı atcam kendimi artıkın tramvaylarda doğurursam anneme söylerim size yazar.:):):):
mutlu yıllar canım,nice yaşlara![]()
bugün çok işim var 2 hafta sonra izne çıkıcam inş.evden yazarım artıkın tabi paşamız erken gelmezse
hemen gelmesin yaa biraz evde dinleneyim yaa![]()
kızlarrrr merhaba ben uzun zamandır takipçiniz olmama rağmen yeni kısmet oldu yazmak hepinizle tanışmak isterim bende 35 haftalık hamişim bi prensim olcak Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah çoookk heycanlıyım ya
selam cnm hoşgeldin aminnn![]()