2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım sen rüyalardan bu kadar etkilenme çünkü hamilelikte çok rüya görceksin,daha yeni başlıyosun,canın istiyosa ye, ama rüyanda gördün diye yemek zorunda değilsin:49::49::49:

bu şekilde ilk rüyamı gördümde panik oldum bi an :1: çok teşekkür ediyorumm cevap için :16:

allahh hepimizee sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip eylesin

canım çok sevindim senin adına,gözün aydın,Allah bidaha ayırmasın:36::36::36::36:
bu arada kayınvalideme çok ama çok sinirliyim,kadın 2 haftadır bizde,sıkıldım artık onu görmekten dişi bitti salı günü şimdide hava kötü diye kalıyo,bu arada hem benim evimde,hemde biz akşam eşimle 9 gibi gittik eve arkadaşlarımla birlikte pasta yiyip gittik,onada bişeyler götürdük,bana bi doğum günün kutlu olsun demedi,sinirden uyuyamadım sabaha kadar,ben onun herşeyini kutlarım,kandillerde elini öperim,ararım,insan yalandanda olsa der di mi:47::47::47::47::47::47::47:

Gosenay, bazen belirli bir yaştan heralde ne yaptıkları belli olmuyor :9: :9:
Bizimki zamanında eşimin şirketinin kahvaltısına katılmıştık kayınvalidem de kendi evinde neymiş biz onu davet etmemişiz diye trip atmıştı bize :9: :9: eşim de uygun açıklamayı yapmıştı :9: :9: boşver sen yeni yaşının tüm güzelliklerine odaklan yüce yaradan sana en güzel hediyeyi vermiş o kutlasa ne kutlamasa ne ?

günaydınlar herkese..
öf akşam hiç uyuyamadım ya sol bacağımı hissetmiyorum artık:25:
bu arada benimde parmaklar şiş ya yüzük müzük hak getire:25:

aynn bnde saga yatıyorum sol cok agrıyo die ama gece tuvalete kalkarken bildigin işkence sagdan sola donde kalk git ayaga kalkayım sanki bi kac sn önce agrıdan duramyan bn degişmişim gibi geciyo bide

evet cnm çoğunluk evde şuan...ben hala işteyim 2 haftam kaldı inş.izne ayrılmama :ssz:
zaman geçmek bilmiyor sankim:14:

evet yaa benimde 3haftam var ayrılmama.ama evde olsakta vakit geçmez işte birşekilde geçiyor.az kaldı az.sıkalım dişimizi.

aynn bnde saga yatıyorum sol cok agrıyo die ama gece tuvalete kalkarken bildigin işkence sagdan sola donde kalk git ayaga kalkayım sanki bi kac sn önce agrıdan duramyan bn degişmişim gibi geciyo bide

bendede aynısı sabah bi kalkıyorum ayaga geciyo sabah eşime söyledim gece ölüyom agrıdan kasıklarım bacaklarım ayaga kalkınca geciyo diye oda dediki hareketsizlikten hani gece uyurken nekadarda dönsekte ayak sabit uzun süre duruyo banada mantıklı geldi :ssz:

bendede aynısı sabah bi kalkıyorum ayaga geciyo sabah eşime söyledim gece ölüyom agrıdan kasıklarım bacaklarım ayaga kalkınca geciyo diye oda dediki hareketsizlikten hani gece uyurken nekadarda dönsekte ayak sabit uzun süre duruyo banada mantıklı geldi :ssz:

ben gece ya eşime masaj yaptırıyorum ya da bacaklarımı yumrukluyorum:)):9:bacaklarımı yumruklarken uyanan eşim dayanamayıp masaj yapıyor:52:

Gosenay, bazen belirli bir yaştan heralde ne yaptıkları belli olmuyor :9: :9:
Bizimki zamanında eşimin şirketinin kahvaltısına katılmıştık kayınvalidem de kendi evinde neymiş biz onu davet etmemişiz diye trip atmıştı bize :9: :9: eşim de uygun açıklamayı yapmıştı :9: :9: boşver sen yeni yaşının tüm güzelliklerine odaklan yüce yaradan sana en güzel hediyeyi vermiş o kutlasa ne kutlamasa ne ?

doğru söylüyosun canım bana verilebilecek en güzel hediye karnımda şu an Allah'a çok şükür:nazar::nazar::nazar::nazar:
kızlar çağla şikel de normal doğumla 2500 kg bi bebek doğurmuş darısı başımıza.

evet bende mart annelerine bi bakyım dedim orda konuşuyolardı,onlardan gördüm:1::1::1::1::1::1:

dahada cok var yahuu ya zaman cabuk gecsin yada agrılar gecsin bnm psi bozuldu iyice yatmak gelmiyo içimden geciktirip duruyom iyice sıkıstrsın uykuda uyuyayım die

dahada cok var yahuu ya zaman cabuk gecsin yada agrılar gecsin bnm psi bozuldu iyice yatmak gelmiyo içimden geciktirip duruyom iyice sıkıstrsın uykuda uyuyayım die

Allah yardımcımız olsun benim eşimde sürekli hayırlısıyla bi dogursaydın diyip duruyo çokmu naz yaptım bu sefer yoksa :9::9::9: yoksa benimi çok özledi:17:

ilk hamileliğimde son güne kadar çalıştım ve tabiri yerindeyse taşş gibiydim.hamileliğin hiç bir sıkıntısını çekmedim.doğumdan bigün önce cam kapı silip yeni yaptırdığım perdeleri filan takmıştım düşünün artık.

bunda ise baya ağrılar,kramp,halsizlik,gebelik şekeri...olunca eşim diyoki yaa bu hamileliğin baya uzun geçti.böyle olacağını tahmin etseydi 2.çocuk diye 3 senedir başımın etini yemezdi.

kızlar bu arada çağla şikel normal doğum yapmış ama kesme biçme yapmamış dr.lar benim duyduğum bütün normal doğum hikayeleri alttan dkişli.belki de o dikiş korkutuyo kesmeseler olmaz mı ya:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bu arada çağla şikel normal doğum yapmış ama kesme biçme yapmamış dr.lar benim duyduğum bütün normal doğum hikayeleri alttan dkişli.belki de o dikiş korkutuyo kesmeseler olmaz mı ya:emir_bebek::emir_bebek:

evy bnde okudum acaba erken doğum mu oldu
2500kg kesi yapmazlar sanki bebek daha iri olursa
gerek duyabilirler diye düşünüyorum kadına göre ufak bi bebek değilmi

iyide 2500 gr. çocuk için ne kescekler,normalde çocuklar 3000-4000 arası doğuyo,onunki minicik bişey:emir_bebek::emir_bebek:

cnm 2 ay önce eltim normal doğum yaptı o dikişi hiç hissetmiyorsun dedi...korkulacak bişey yok çünkü artık orası uyuşmuş halde olacak çünkü içinden can çıkacak kolay değil hafif bi acı olur diyorlar...:emir_bebek:
bugün çok pozitifim inş.normal doğum istiyorum :52:

evy bnde okudum acaba erken doğum mu oldu
2500kg kesi yapmazlar sanki bebek daha iri olursa
gerek duyabilirler diye düşünüyorum kadına göre ufak bi bebek değilmi
evet kadın nerdeyse 180 boy bebeiş 49 cm 2500 kg.sırf bu kesi var diye o kadar korkuyorum bebek zamanından bikaç gün önce gelmiş öyle dediler ama erken doğum demediler
kadında hiç kg almamıştı nerdeyse 3 5 kg anca

günaydın kızlarr
bugün artık benimde son iş günüm
bi tuhafım üzülüyorum:ssz:
rüyamdada doguruyodum zaten:ssz:

selam kızlarrr
nasılsınızzzz
4 günlük aradan sonra geldikkk
malum temizlik işlerimiz vardı
çoğu bitti çok şükür
bir tek koltuklarım kaldı silincek
3 tane kapı kaldı onlarda silinecek
bir de halılarımı vericem

sonrasındada tamammmmm :1::1::1::1:

selam kızlarrr
nasılsınızzzz
4 günlük aradan sonra geldikkk
malum temizlik işlerimiz vardı
çoğu bitti çok şükür
bir tek koltuklarım kaldı silincek
3 tane kapı kaldı onlarda silinecek
bir de halılarımı vericem

sonrasındada tamammmmm :1::1::1::1:

hadi gözün aydın kurtulmuşsun güle güle kirlet benim daha çok var doguma nisan başı gibi düşünüyom halıları filan kızımda bi süpriz yaparsa oda kirli kalsınlar ne yapayım sag salim dogurayımda gerisi boş :21::21::21:

canım ben koyu renklileri ve beyaz-krem ağırlıklı ya da pastel tonda olanları ayırdım,makina dolmayınca da 2 çorba kaşığı koydum,bi de hiç giyilmediklerinden ve etiketlerde 30 derece yazdığından 30 da yıkadım,bir de 30 derecede belki erimez falan demişlerdi,o yüzden de sıcak suda su bardağında eritip su alırken makina öyle koydum,ama bence eriyo gerek yokmuş diye düşünüyorum.

kızlar elinizde yıkamıyo musunuz çamaşırları yaa?? makineye mı attınız direk??
iç zıbınlarını elde yıkayayım dedim ama henüz başlamadım. hani direk tenine değecek olanları elde yıkayayım diyorum..
siz nasıl yaptınız??

Back
X