canım çatlakların ne zaman cıkacagı yada gorulecegı belli olmuyor hele kilo verirken esas gorecegız kumsalın dedigi o krem işe yarıyormus sen de cnm sur hemen ondan en azından hafifletir
ayy evet ilk işim dokora yazdırmak olacak onu yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çatlakların ne zaman cıkacagı yada gorulecegı belli olmuyor hele kilo verirken esas gorecegız kumsalın dedigi o krem işe yarıyormus sen de cnm sur hemen ondan en azından hafifletir
Ablam 1 hafta sure verdi...1 haftada dogurdun dogurdun yoksa giderim evime die...
Bugun camlar silindi, perdeler yikandi, odanin dizayni degisti buyuk isler yapildi..
Ablamla erkek kardesim yapti..ben ayakta onlara komut verdim onu cek onu koy die..
Arada minik isler yaptim tabi, avizeleri yikama, makinaya camasir atma vs. Gibi..
Ablamada deim bugun digurmazsam hic bekleme yrn sbhdan git, bugun de dogurmazsam dahada dogurmam..
Aksamda scacik bi banyo yapcam, yeter gari bekle bekle:))) ana yuregide bi yere kadar yani...
Bi tek mutfak kaldi bide dusakabin silme ablam onlarida yrn yacak, ev kucuk ve kalabaligm az oldugu icin hemenceik bitti, det ettime degmedi..halilarida yikatmiycam, bebegim her an gelebilir, halisiz olmaz....haliyi 1 haftada getiryo yikamaci
oh canım işler hallolmuş artık gelebilir yağmur hanım
benimde bugün karnımda bi ağrı var gaz ağrısı sanırsam:44:
maden suyu içtim hafifledi çünkü oy artık doğuralım en iyisi![]()
Geçmiş olsun canım, çok şükür hafiflemiş bende de ara ara sancı oluyor sanırım yalancı sancılar...
sağol canım..
günler geçtikçe ağırlaşıyoruz..
annem bi doğursaydın hayırlısıyla diyo![]()
evet canım haklısın hayırlısıyla kucağımıza alacağız ben de çok sabırsızlık ediyorum inan, heyecanım günden güne artıyor... Ya o kadar bekledik şurada birkaç hafta var günler geçmiyor resmen![]()
merhaba
ellerinizde şişlikler, birden uyuşmalar, ağrılar oluyor mu? bu durum çok fazla değildi önceden, ama şimdi sürekli olmaya başladı. yüzüklerim hiç olmamaya başladı. vitamin eksikliği vs bir şey olabilir mi?
ay evet ya hele bu hafta hiç geçmedi bana
yakında kocişimde gelecek allah izin verirse doğumda yanımda olacak
çoooook özledim![]()
merhaba
ellerinizde şişlikler, birden uyuşmalar, ağrılar oluyor mu? bu durum çok fazla değildi önceden, ama şimdi sürekli olmaya başladı. yüzüklerim hiç olmamaya başladı. vitamin eksikliği vs bir şey olabilir mi?
Canım benim az kaldı sabret bak az kalmış eşinin gelmesine o zaman nasıl zaman geçecek anlayamayacaksın bile...
Canım ben de olmadı bazı bünyelerde ödem olabiliyormuş doğumdan sonra geçiyor diyorlar tavsiye olarak da bol bol su içmek iyi geliyormuş
nasıl yani şimdi görünmesede kilo verirken görülebiliyomu,yani ben şimdi hergün bakyom seviniyom hala çatlağım olmadı diye,güvenmeyimmi şimdi ben bu görüntüye![]()
benimde var canım ama sonlara yaklaştıkça daha çok şişer dedi etrafımdaki tüm hamileler dr da herşeye normal dediği için bunu sormadım artık![]()
Canım benim az kaldı sabret bak az kalmış eşinin gelmesine o zaman nasıl zaman geçecek anlayamayacaksın bile...
Canım ben de olmadı bazı bünyelerde ödem olabiliyormuş doğumdan sonra geçiyor diyorlar tavsiye olarak da bol bol su içmek iyi geliyormuş
Hanımlar tansiyon ölçümleriniz nasıl seyr ediyor....
Benim düşüktü, bu aralar biraz yükseliyor gibi.
13,5 - 8,5 çıktı dün.
malesef cnm bende de suan sıfır catlak 20 ustu kılo almama ragmen ama sevınmıyorum sonradanda olabiliyo cunku cok kılo aldım umarım catlaksız atlarım hamileliğimi ve sonrasını![]()
bebeğim sen nerene aldın o kiloyu fotonu görmüştüm gayet fit tin![]()
yok canım hangi resimi gordun bilmiyorum ama bayadır yeni resim koymuyorum tamı tamına 6 kılo daha aldım resim cekilmeyeli artı baya gosterıyorum aldıgım kıloyu
53-54 le hamile kaldım bu sabah tartıda 76 cıktım 21-22 kiloinsan 1-2 gunde kilo alırmı ya daha 2 gun once 74.3 cıkıyordum..
tmm cnm sagol ole yapıcam