2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım çatlakların ne zaman cıkacagı yada gorulecegı belli olmuyor hele kilo verirken esas gorecegız kumsalın dedigi o krem işe yarıyormus sen de cnm sur hemen ondan en azından hafifletir

nasıl yani şimdi görünmesede kilo verirken görülebiliyomu,yani ben şimdi hergün bakyom seviniyom hala çatlağım olmadı diye,güvenmeyimmi şimdi ben bu görüntüye :14::14::14:

Ablam 1 hafta sure verdi...1 haftada dogurdun dogurdun yoksa giderim evime die...
Bugun camlar silindi, perdeler yikandi, odanin dizayni degisti buyuk isler yapildi..
Ablamla erkek kardesim yapti..ben ayakta onlara komut verdim onu cek onu koy die..
Arada minik isler yaptim tabi, avizeleri yikama, makinaya camasir atma vs. Gibi..
Ablamada deim bugun digurmazsam hic bekleme yrn sbhdan git, bugun de dogurmazsam dahada dogurmam..
Aksamda scacik bi banyo yapcam, yeter gari bekle bekle:))) ana yuregide bi yere kadar yani...
Bi tek mutfak kaldi bide dusakabin silme ablam onlarida yrn yacak, ev kucuk ve kalabaligm az oldugu icin hemenceik bitti, det ettime degmedi..halilarida yikatmiycam, bebegim her an gelebilir, halisiz olmaz....haliyi 1 haftada getiryo yikamaci

hadi maşallah bitirdin artık geriye minik kuzunu beklemek kaldı... Gün geçtikçe heyecanlanıyorum hayırlısıyla 30 ları da yarıladık şaka gibi :52: :52: :52:

oh canım işler hallolmuş artık gelebilir yağmur hanım:21:
benimde bugün karnımda bi ağrı var gaz ağrısı sanırsam:44:
maden suyu içtim hafifledi çünkü oy artık doğuralım en iyisi:1:

Geçmiş olsun canım, çok şükür hafiflemiş bende de ara ara sancı oluyor sanırım yalancı sancılar...

sağol canım..
günler geçtikçe ağırlaşıyoruz..
annem bi doğursaydın hayırlısıyla diyo:1::1::1:

evet canım haklısın hayırlısıyla kucağımıza alacağız ben de çok sabırsızlık ediyorum inan, heyecanım günden güne artıyor... Ya o kadar bekledik şurada birkaç hafta var günler geçmiyor resmen :36::36:

evet canım haklısın hayırlısıyla kucağımıza alacağız ben de çok sabırsızlık ediyorum inan, heyecanım günden güne artıyor... Ya o kadar bekledik şurada birkaç hafta var günler geçmiyor resmen :36::36:

ay evet ya hele bu hafta hiç geçmedi bana:19:
yakında kocişimde gelecek allah izin verirse doğumda yanımda olacak:16::16:
çoooook özledim:5:

merhaba

ellerinizde şişlikler, birden uyuşmalar, ağrılar oluyor mu? bu durum çok fazla değildi önceden, ama şimdi sürekli olmaya başladı. yüzüklerim hiç olmamaya başladı. vitamin eksikliği vs bir şey olabilir mi?

merhaba

ellerinizde şişlikler, birden uyuşmalar, ağrılar oluyor mu? bu durum çok fazla değildi önceden, ama şimdi sürekli olmaya başladı. yüzüklerim hiç olmamaya başladı. vitamin eksikliği vs bir şey olabilir mi?

benimde var canım ama sonlara yaklaştıkça daha çok şişer dedi etrafımdaki tüm hamileler dr da herşeye normal dediği için bunu sormadım artık:27:

ay evet ya hele bu hafta hiç geçmedi bana:19:
yakında kocişimde gelecek allah izin verirse doğumda yanımda olacak:16::16:
çoooook özledim:5:

Canım benim az kaldı sabret bak az kalmış eşinin gelmesine o zaman nasıl zaman geçecek anlayamayacaksın bile...

merhaba

Canım ben de olmadı bazı bünyelerde ödem olabiliyormuş doğumdan sonra geçiyor diyorlar tavsiye olarak da bol bol su içmek iyi geliyormuş

Canım benim az kaldı sabret bak az kalmış eşinin gelmesine o zaman nasıl zaman geçecek anlayamayacaksın bile...

Canım ben de olmadı bazı bünyelerde ödem olabiliyormuş doğumdan sonra geçiyor diyorlar tavsiye olarak da bol bol su içmek iyi geliyormuş

inş canım ya:26::26:

nasıl yani şimdi görünmesede kilo verirken görülebiliyomu,yani ben şimdi hergün bakyom seviniyom hala çatlağım olmadı diye,güvenmeyimmi şimdi ben bu görüntüye :14::14::14:

malesef cnm bende de suan sıfır catlak 20 ustu kılo almama ragmen ama sevınmıyorum sonradanda olabiliyo cunku cok kılo aldım umarım catlaksız atlarım hamileliğimi ve sonrasını:31::31:

benimde var canım ama sonlara yaklaştıkça daha çok şişer dedi etrafımdaki tüm hamileler dr da herşeye normal dediği için bunu sormadım artık:27:

ben de soramadım, muayne de tek konuşan ben gibi hissettim kendimi. tşkler :)

teşekkür ederim, suyu arttırıcam. :)

malesef cnm bende de suan sıfır catlak 20 ustu kılo almama ragmen ama sevınmıyorum sonradanda olabiliyo cunku cok kılo aldım umarım catlaksız atlarım hamileliğimi ve sonrasını:31::31:

bebeğim sen nerene aldın o kiloyu fotonu görmüştüm gayet fit tin :16::16::16:

bebeğim sen nerene aldın o kiloyu fotonu görmüştüm gayet fit tin :16::16::16:

yok canım hangi resimi gordun bilmiyorum ama bayadır yeni resim koymuyorum tamı tamına 6 kılo daha aldım resim cekilmeyeli artı baya gosterıyorum aldıgım kıloyu

yok canım hangi resimi gordun bilmiyorum ama bayadır yeni resim koymuyorum tamı tamına 6 kılo daha aldım resim cekilmeyeli artı baya gosterıyorum aldıgım kıloyu

rekor bende sanıyodum 16 kilo :17::17::17:

53-54 le hamile kaldım bu sabah tartıda 76 cıktım 21-22 kilo :43::43::43: insan 1-2 gunde kilo alırmı ya daha 2 gun once 74.3 cıkıyordum..

tmm cnm sagol ole yapıcam

canımm geçmişi okurken gördüm bende de gebelik şekeri çıktı doktorum diyetisyene yolladı yemek listeleri hep aynı ama bi kaç ayrıntı söyledi gerçekten işe yarıyor sende dikkat et canım bak;
meyve-tatlı,pilav-makarna vb karbonhidratlı yiyecekleri yerken yanında 1 çay bardağı süt, 2-3 kaşık yoğurt ye dedi kan şekeri aniden yükselmesin die,
ara öğünlere ceviz, badem,fındık gibi yiyecekleri koy yanında gene süt yoğurt peynir ne istersen,
beyaz ekmek yerine tam tahıl ekmeklerden ye hem daha çauk doyuyorsun hem de tok tutuyor acıkmıyorsun
ekmeğide yavaş yavaş azalt 3-4 diim kafi kahvaltıda, akşamları pilav makarna varsa ekmek yeme dedi. Ben sadece bunlara dikkat ediyorum canım umarım işine yarar.. Canınıda sıkma bebişin üzülmesin :34:

Back
X