2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende gittim aile hekimliğine,oğlumuda dedesiyle parka gönderdim..minik kızımın pıtı pıtı atan kalbini dinledi hemşire..kiloma bakt:16:ı 65,toplamda 12-13 civarı aldım:ssz:..tansiyonumda 12/7 iyyim yani,herşey yolunda:31:

selam kızlar..
kontroller güzel maşallah.
bende bebişimin hareketlerini pek hissedemedim.doktora gittim allaha şükür herşey yolunda. oğluşum sanırım yer değiştirdi ters geldi yeri ondan oynamadı.
sizlerde de gece yatarken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen var mı?

selam kızlar..
kontroller güzel maşallah.
bende bebişimin hareketlerini pek hissedemedim.doktora gittim allaha şükür herşey yolunda. oğluşum sanırım yer değiştirdi ters geldi yeri ondan oynamadı.
sizlerde de gece yatarken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen var mı?

canım zaten oynadıkları zamanlar beli olmuyo bazen uzanınca bazen otururken oynuyo ben dikkatettim ben yorulunca oda çok hareket etmiyo demek oda hareketten yorulup uyuyor

kızlar bebeğinize hangi marka uyku seti aldınız ben beşiği yatağı aldım birtek uyku seti kaldı fiyatı uygun kaliteli birsey almak istiyorum

selamlar kızlar geçmişi okuyacağım şimdi kaç gündür giremedim iş güç yoğunlaştı bende iyice ağırlaşınca daha bi fena oluyor artık sandalyede oturup da kalkmaya vallahi yarın 37. haftamız doktor 34.0 da gelio bebek demişti ama 37 olduk vallahi ama olsun iyi de oldu iyice kilosunu aldı prematüğrelik şeyi de kalktı şimdi size bişi sorucam akıl danışmam lazım yani fenalardayım çünkü. kilomuz ileriydi hep en son gittiğimde normale dönmüştü bu cmartesi yine fenalaştım ben hastanede aldık soluğu meğerse benim tosun almış yine kiloları 9 günde baya bi dedim doğuma kadar kaç olur bu gidişle 4 kilo olur üstüde olabilir dedi peki doğum şekli dedim 3800 üstü kafa çıkıo ama çatı ne kadar geniş olursa olsun omuz takılması oluo ben normale alamıorum öyle sezeryan dio bebeği tehlikeye atamam diyor önümüzdeki salı kontrole gideceğim 37.6 olacağız sezeyanda 10gün önce alınıo ya ayın 18 inde alıcaklar büyük ihtimal konusucam ama gerçi öyle görünüor yani önümüzdeki pazar. şimdi doğuma kadarda bekleyip o sancıları çekerek yine üstüne sezeryandansa anlaşarak gün alarak sezeyan mı dersiniz? sizce? normal diye tuttursam bu defada fazla epizyotomi dikişi olabilir daha genç yaşta yaşıcak çok şeyimde var die düşünüorum yaşlı şeyine dönsün istemem 22 yaşında valla. değil mi ? sizce ne yapayım :nazar::nazar::nazar::43::43::43::49::49:

CANIM VALLA bence hiiiiiiiiiiiiççç normal diye tutturma bırak doktorun buna karrar versin sonuçta seninde bebeğinde sağlığı çok önemli..iki öğretmen arkadaşımda normal diye diretti biri 15 saat sancıdan sonra sezeryana alınmış bebk oksijensiz kalmış çıkamamış berbat ssaatler geçirmiş tabi 8 günde hastanede yattı bebek ,diğeride uzun süre sancıdan sonra normal doğurdu ama çocugun kolu sıkışmış omuzda problem olmuş doktor çekince daha 2 aylık bebek fizik tedavi görüyo koldan yani bizler aönce allaha sonra doktorlara emanetiz doktoru dinlemekte fayda var...benim bebeğimde çok iriii doktorumla hiç doğum konusunu konuşmadım normal doğum olacak gibi kafamda kuruyorum çogu şeyi ama sezeryan dese hiç ses çıkarmam sadece sezeryan şeklini seçerim .. zorlamanın kimseye faydasıı yok hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsunnnn hepimiz için

kızlar bebeğinize hangi marka uyku seti aldınız ben beşiği yatağı aldım birtek uyku seti kaldı fiyatı uygun kaliteli birsey almak istiyorum

110 liraya tacın uyku setini aldım ..çokda iyi yapmışım :)

haklısın belkide evet, annemde diyor sen kendin istersin o kardeiş istediğinde daynamazsın biyandan dediğin gibi ben öldüğümde tek mi kalsın meleğim napiim artıkın kendşimi gözden çıkarırım korku işte bide okudukça yabancı menşeeli bi kitap almıştım gebelikle alakalı sezeryanın yan etkilerini. ama diğer şartları düşününce bu daha normal kalıor. sen olsan nasıl bi sezeryan şlekli isterdin peki hep gnel ol diolar bana bende dayanamam o amelyathane ortamını gördükçe diye düşünüorum da. bide sonrasındaki en az 1 haftalık baş ağrısı etkisini düşününce

valla ben doğumla ilgili hiç birşey düşünmüyorum.doğum hikayeleride dinlemiyorum okumuyorum.bakalım ne yapıcam hiç bir fikrim yok :) sende bence doktorunun tavsiyelerini dikkate al ve panik yapma..

cnm ben istikbalden aldık uyku setini.110 tl verdim.çok şık ve kullanışlı tavsiye ederim

Selam kizlar naslsnz ben geldm .cook yorgunm.su aksamlari yorgunluklarda olmasa hersey iyide.

göbüşlü hatunlarr naparsınızz??
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmiş tabi biz ne zamandır girmediğimizden oğluşmla yeni görüyoruz..memlekete gelince bi yoğunluk alıyore bizi..
son zamanlar geçmiyo kızlar yaaa:49::49:

işten erken ayrıldım doğum izni için şimdi de evde çok sıkılıyorum. püff zaman geçmiyor sanki.:ssz: benim gibi olan var mı?

işten erken ayrıldım doğum izni için şimdi de evde çok sıkılıyorum. püff zaman geçmiyor sanki.:ssz: benim gibi olan var mı?

izne bende erken ayrıldım ve hiçte pişman değilim.zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bebeği ve ben haketmiştik bu kadar tembelliği :)

aynen cnm ben de 28.haftadan beri çalışmıyorum nerdeyse.çok sıkılıyorum evde.2gündr anneme geldm yarın giderm biraz ütü falan yapar oyalanırm evde.ama iş bitince sıkılıyorm.inş.haftaya da odası gelick bebişin onun temzlenmesiydi yerleşmesydi öylr geçirirm 1haftayı.sona daha koskoca 4hafta kalıyo.bir de iyice ağırlaşr iş de yaplmaz o zamanlr.nasıl geçiricez o günleri bakalm...

izne bende erken ayrıldım ve hiçte pişman değilim.zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bebeği ve ben haketmiştik bu kadar tembelliği :)

aynen cnm ben de 28.haftadan beri çalışmıyorum nerdeyse.çok sıkılıyorum evde.2gündr anneme geldm yarın giderm biraz ütü falan yapar oyalanırm evde.ama iş bitince sıkılıyorm.inş.haftaya da odası gelick bebişin onun temzlenmesiydi yerleşmesydi öylr geçirirm 1haftayı.sona daha koskoca 4hafta kalıyo.bir de iyice ağırlaşr iş de yaplmaz o zamanlr.nasıl geçiricez o günleri bakalm...

ben de ilk başta sıkılmam demiştim, mobilyaları geldi, yıkandı ve ütülendi çoğu hala ufak tefek eksikler var tabii. son bir haftadır iyice baskı yapıyor bebişim, iki yürüyüp oturmaya başladım. hareketlerim ksıtlanmaya başladı ister istemez.
benim annem de çalışıyor kısa süre beraber olabiliyoruz, bir yandan da bebiş gelince görücem kendimi zaman nasıl geçiyor diye avutuyorum:1: arkadaşlarımın da büyük bir çoğunluğu çalışıyor zaten

Son düzenleme:
Back
X