Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar..
kontroller güzel maşallah.
bende bebişimin hareketlerini pek hissedemedim.doktora gittim allaha şükür herşey yolunda. oğluşum sanırım yer değiştirdi ters geldi yeri ondan oynamadı.
sizlerde de gece yatarken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen var mı?
selamlar kızlar geçmişi okuyacağım şimdi kaç gündür giremedim iş güç yoğunlaştı bende iyice ağırlaşınca daha bi fena oluyor artık sandalyede oturup da kalkmaya vallahi yarın 37. haftamız doktor 34.0 da gelio bebek demişti ama 37 olduk vallahi ama olsun iyi de oldu iyice kilosunu aldı prematüğrelik şeyi de kalktı şimdi size bişi sorucam akıl danışmam lazım yani fenalardayım çünkü. kilomuz ileriydi hep en son gittiğimde normale dönmüştü bu cmartesi yine fenalaştım ben hastanede aldık soluğu meğerse benim tosun almış yine kiloları 9 günde baya bi dedim doğuma kadar kaç olur bu gidişle 4 kilo olur üstüde olabilir dedi peki doğum şekli dedim 3800 üstü kafa çıkıo ama çatı ne kadar geniş olursa olsun omuz takılması oluo ben normale alamıorum öyle sezeryan dio bebeği tehlikeye atamam diyor önümüzdeki salı kontrole gideceğim 37.6 olacağız sezeyanda 10gün önce alınıo ya ayın 18 inde alıcaklar büyük ihtimal konusucam ama gerçi öyle görünüor yani önümüzdeki pazar. şimdi doğuma kadarda bekleyip o sancıları çekerek yine üstüne sezeryandansa anlaşarak gün alarak sezeyan mı dersiniz? sizce? normal diye tuttursam bu defada fazla epizyotomi dikişi olabilir daha genç yaşta yaşıcak çok şeyimde var die düşünüorum yaşlı şeyine dönsün istemem 22 yaşında valla. değil mi ? sizce ne yapayım![]()
kızlar bebeğinize hangi marka uyku seti aldınız ben beşiği yatağı aldım birtek uyku seti kaldı fiyatı uygun kaliteli birsey almak istiyorum
selam kızlar biri bebişlere ne aldık bölumunun linkini atabilirmii?????????
haklısın belkide evet, annemde diyor sen kendin istersin o kardeiş istediğinde daynamazsın biyandan dediğin gibi ben öldüğümde tek mi kalsın meleğim napiim artıkın kendşimi gözden çıkarırım korku işte bide okudukça yabancı menşeeli bi kitap almıştım gebelikle alakalı sezeryanın yan etkilerini. ama diğer şartları düşününce bu daha normal kalıor. sen olsan nasıl bi sezeryan şlekli isterdin peki hep gnel ol diolar bana bende dayanamam o amelyathane ortamını gördükçe diye düşünüorum da. bide sonrasındaki en az 1 haftalık baş ağrısı etkisini düşününce
kızlar bebeğinize hangi marka uyku seti aldınız ben beşiği yatağı aldım birtek uyku seti kaldı fiyatı uygun kaliteli birsey almak istiyorum
kızlar paris arkadaşınız doğum yaptımı?
hayır cnm yapmadı..hastanede beklemede hala.
hala mı... allah yardımcısı olsun inşallah...
işten erken ayrıldım doğum izni için şimdi de evde çok sıkılıyorum. püff zaman geçmiyor sanki.benim gibi olan var mı?
aynen cnm ben de 28.haftadan beri çalışmıyorum nerdeyse.çok sıkılıyorum evde.2gündr anneme geldm yarın giderm biraz ütü falan yapar oyalanırm evde.ama iş bitince sıkılıyorm.inş.haftaya da odası gelick bebişin onun temzlenmesiydi yerleşmesydi öylr geçirirm 1haftayı.sona daha koskoca 4hafta kalıyo.bir de iyice ağırlaşr iş de yaplmaz o zamanlr.nasıl geçiricez o günleri bakalm...işten erken ayrıldım doğum izni için şimdi de evde çok sıkılıyorum. püff zaman geçmiyor sanki.benim gibi olan var mı?
izne bende erken ayrıldım ve hiçte pişman değilim.zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyorum.bebeği ve ben haketmiştik bu kadar tembelliği :)
aynen cnm ben de 28.haftadan beri çalışmıyorum nerdeyse.çok sıkılıyorum evde.2gündr anneme geldm yarın giderm biraz ütü falan yapar oyalanırm evde.ama iş bitince sıkılıyorm.inş.haftaya da odası gelick bebişin onun temzlenmesiydi yerleşmesydi öylr geçirirm 1haftayı.sona daha koskoca 4hafta kalıyo.bir de iyice ağırlaşr iş de yaplmaz o zamanlr.nasıl geçiricez o günleri bakalm...