2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Benimkinin de hareketleri az ama sert olmaya başladı.
Yatınca çok hissediyorum gün içerisinde çok anlamıyorum.
Ama ara ara çok batıyor benimde sağ kaburgama...

Bende 34+5 teyim bugün 12 kilo almışım.
Ama doğumdan sonra gidicek hepsi kızlar hiç sorun etmeyin...
Sağlığınız ve bebeğin sağlığı yerinde olsun yiterr..
Şurda kaç hafta kaldı zaten.

Hamur işi ve tuza dikkat... Doktorum özellikle bunları söyluyoo her gittiğimde bana.
:49::49::49:

izmirli82
canım sendemi nisan annesi olcaksın ben seni burda sürekli görüyorum ama hiç yazmıyosun heralde

Evet canım kısmetse ben de nisan annesi olacağım. Siteye telefondan giriyorum ve yazması cok zor oluyor ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. Bir de telefonun tarayıcısında bu sayfa hep acik kaliyor sanırım ondan hep burdaymısım gibi gözüküyor.

kızlar günaydın herkese biri vardı aramızda kaşıntıdan dolayı kontrole giden kimdi hatırlayan var mı ? yada bu kaşıntı için ben daha önce cildiyeye gitmiştim kan tahlili yaptı neye baktı bilmiyorum ama karaciğerden gelmediğini değerlerimin normal olduğunu söyledi. acaba yanlış doktora mı gittim ben ?

çünkü ellerim ayaklarım falanda kaşınmaya başladı korkuyorum açıkcası. bu konuda fikri olan var mıııı ?

selam
sabahın nerdeyse 5 inden beri uyanığım.
zaten zor uykuya dalıyorum.uyanıncada tekrar uyumak ne mümkün
dün akşam kızımın giysilerini yıkadım.yıkama işlemim böylece bitti.
eşyaları çok renkliydi.bi ara ayırmayı denedim başedemedim.şöyleki hastane çıkışı beyaz fakat etrafındaki biyeleri şeftali rengi, iç zıbınları beyaz etrafındaki işlemeleri sarı ve pembe olanları var
sonunda tüm eşyaları koydum makineye bi tanede renk koruyucu mendil attım dedim allah kerim bakalım:34:
bi çıkardım mis gibi olmuşlar hiç biri birinin rengini almamış.çok mutlu oldum.yoksa herhalde 5 makine yapardım:35:

kızlar günaydın herkese biri vardı aramızda kaşıntıdan dolayı kontrole giden kimdi hatırlayan var mı ? yada bu kaşıntı için ben daha önce cildiyeye gitmiştim kan tahlili yaptı neye baktı bilmiyorum ama karaciğerden gelmediğini değerlerimin normal olduğunu söyledi. acaba yanlış doktora mı gittim ben ?

çünkü ellerim ayaklarım falanda kaşınmaya başladı korkuyorum açıkcası. bu konuda fikri olan var mıııı ?

Kaşıntı için karaciğer enzimlerine bakılıyor, cildiye doktoru da bu degerlerine bakmıs olmalı. Endişe etmene gerek yok bence

Kaşıntı için karaciğer enzimlerine bakılıyor, cildiye doktoru da bu degerlerine bakmıs olmalı. Endişe etmene gerek yok bence

30. haftamda gitmiştim 34 e girdim şimdi değişmiş olabilir mi değerlerim tekrar baktırmalı mıyım ?

günaydınlarrr biz geldikkkk :49::49::49:

Hemen hbr verrim canlarim...10 da randevum...cikarim birazdan..
İns. Bi katakulliye gelir, hade hade doguma der dr:)))Psikiolojik olarak cok hazirim bugun dogurmaya:1::1:

kuzummm hayırlı haberlerle gel hadi inş. bekliyoruz..
ayyy petuş bikaç saat haber gelmezse bende ararım seni bu psikolojiyle gittin doğurursun falan çok heyecanlı yaaa:46::46:

Kızlar bende 20 nisanda doğum yapacağım kısmetse, yalnız sizde de oluyor mu kaburgalarıma batıyor resmen bebeğin kesesi, ağrılarım çok oluyor, sizde de oluyor mu batmalar

canım öncelikle merhaba..kaç haftalıksın?? benimde 1 haftadır kaburgalarıma baskı yapıyor oğluşum ayakları döndü sanırım yukarı o yüzden diye düşünüyorum..ama baskı esnasında ağrım olmadı hiç şimdiye kadar..

Kızlar merhaba,

34.haftamdayım, bebeğimin hareketleri 2 gündür baya az. Çok hafif ve derinden hissediyorum. Sadece en belirgin sağ kaburgamda baskı hissediyorum ama başka bişey net değil. Bişey olabilir mi? Yeri daraldığı için mi acaba azaldı hareketler? Fikri olan var mı acaba?

Tatlım bu konuda bisey diyemem. Kaşıntın dayanılmayacak kadar coksa doktoruna danıs istersen

Kasinti problemi bende de war. Ozellikle geceleri ve tatliyi fazla kacirinca oluyor. Ben yediklerime baglamistim karacigerle ilgil olabilecegi aklima gelmefi dogrusu. O kadar cok ilac kullaniyorum ki bir de onunla ugras,ayalim

kızlarr biz geldik..
temizlik yapıyoruz annişimle..
geçmişi okuyamadım yine var mı doğuran.. özledik sizi.. şu temizlik işleri bitsin daha aktif katılacağız inşallah o zaman.

selam
sabahın nerdeyse 5 inden beri uyanığım.
zaten zor uykuya dalıyorum.uyanıncada tekrar uyumak ne mümkün
dün akşam kızımın giysilerini yıkadım.yıkama işlemim böylece bitti.
eşyaları çok renkliydi.bi ara ayırmayı denedim başedemedim.şöyleki hastane çıkışı beyaz fakat etrafındaki biyeleri şeftali rengi, iç zıbınları beyaz etrafındaki işlemeleri sarı ve pembe olanları var
sonunda tüm eşyaları koydum makineye bi tanede renk koruyucu mendil attım dedim allah kerim bakalım:34:
bi çıkardım mis gibi olmuşlar hiç biri birinin rengini almamış.çok mutlu oldum.yoksa herhalde 5 makine yapardım:35:

canım renk koruyucu mendil ne ben duymadım hiç,işe yarıyosa bende alıyım,bende önce tuzlu suda bekletip öyle yıkamayı düşünüyodum, int.den püf noktalarından bakmıştım, ama daha pratik bi yöntem varsa onu uygulayalım:49::49::49:

Evet canım kısmetse ben de nisan annesi olacağım. Siteye telefondan giriyorum ve yazması cok zor oluyor ama sizin yazdıklarınızı takip ediyorum. Bir de telefonun tarayıcısında bu sayfa hep acik kaliyor sanırım ondan hep burdaymısım gibi gözüküyor.

anladım canım,yinede katılımını bekliyoruz:34::34::34::34:

kızlarr biz geldik..
temizlik yapıyoruz annişimle..
geçmişi okuyamadım yine var mı doğuran.. özledik sizi.. şu temizlik işleri bitsin daha aktif katılacağız inşallah o zaman.

zaten izne ayrıldınız biz çalışanları yalnız bırakıyosunuz burda,temizlikti,gezmeydi,uykuydu derken çok az giriyosunuz:27::27::27::27:

Back
X