Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy ne tatlı tombişe bak yaa![]()
ayy aynı benim oğlum,doktora gittiniz mi bende götürmeyi düşünüyorum ama benimki aç kalmıyor hiç....
canım aslında tombiş değil 7 kilo yakın çektiğim için tombik çıkmış.. yerimm ben oğlumun heryerinii
ismi gibi çok güzel bi bebekmş allah hayırlı ömürler nasip etsin inşalalh
maşallah canım ya tombiş yanaklara bak ya bi senin emirhan bir de benim efe az saçlı bu topikte desene.olsun yeni yeni çoğalıyor saçları.
Canım bu koltuğa kaç aylıkken oturtulur bebek? Aslında güzel kullanılışlı görünüyor ama acaba bebeğim sıkılır mı? Oturmak ister miselam
şu bumbo koltuktan alan yada almayı düşünen varmı?
nasıl kullanışlımı?
ayy aynı benim oğlum,doktora gittiniz mi bende götürmeyi düşünüyorum ama benimki aç kalmıyor hiç....
efe uyuyunca ben de uyuyayım gece uyutmadı dedim yattım ama uyuyamadım sonra ikimiz de kalktık bende kendime sinir oldum tabii
maşallah canım ya tombiş yanaklara bak ya bi senin emirhan bir de benim efe az saçlı bu topikte desene.olsun yeni yeni çoğalıyor saçları.[/QUOTE=
bu kadar saç bile bana okadar cok geldıkı diğer bebeklerıme göre..şükür dedim sırma saçlı oglum dıye sevıyom![]()