2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
biz de alkış yapıyoruz,şimdi bay bay ve tel sarar ı öğreticem bakalım,bir de gel babası gel yapmayı,gel gel derkenki gibi elini sçıp kapatıyor da zamalama tutmuyo,alakasız zamalarda yapıyor:1:

maşallah cnmyaa benım oğlan hiç birini yapmıyoo hep bay bay falan yapıyorum ona ama tık yok sadece bakıyo guluyooo ya bıdde benım oğlm saçlarımı çekiyo zaten fazla saçım yok olanıda o yoluyoo saçımı çekerken bişiler söluyo sankı tabı kendı dılınde

Kızlar, eşim dün bir yerden köy pekmezi getirdi doğal filan diyor tadına baktık güzel ama sonuçta ben içeriğini ve nasıl yapıldığını bilmiyorum, hani yol kenarlarında karpuz satan arabalar oluyor ya şimdi de kışlık ürün satıyorlarmış, sizce oğluma yedirebilir miyim bu pekmezi, marketlerdekilerde katkı, koruyucu madde oluyor, siz nerden temin ediyorsunuz pekmezi

selam kızlar sutu azalan yanı bebegı emmek ıstemeyen anneler ıcın uzuldum cunku ben de 5 ay emzırebıldım bebegım cok guzel emıyordu ama 3 aylıktı once memeye vurmaya basladı bız guluyoduk meger bırakma egılımıymıs aradım dr.u cocuklar 3.aydan sonra boyle gırısımlerde bulunur kavga dovus ver dedı ama almıyodu o da ben de yatıyoduk yan donup emzırdım 2 ay daha ama cok uzun aralıklı emıyordu en sonunda pes ettım sutum azaldı ve bıttı gerı gıderken agrı bıle duymadım oysa ılk 3 ay cesme gıbıydı sagarak vermeye calıstım bıberon almadı kasıkla verecegım zaman sutum bıttı uzulmustm ama devam sutu denedım sut alerjısı ncıktı ve 2 ay hıc kılo alamadı su anda sadece 7 bucuk kg o aylarda kg alsa ne guzel olcaktı

Kızlar, eşim dün bir yerden köy pekmezi getirdi doğal filan diyor tadına baktık güzel ama sonuçta ben içeriğini ve nasıl yapıldığını bilmiyorum, hani yol kenarlarında karpuz satan arabalar oluyor ya şimdi de kışlık ürün satıyorlarmış, sizce oğluma yedirebilir miyim bu pekmezi, marketlerdekilerde katkı, koruyucu madde oluyor, siz nerden temin ediyorsunuz pekmezi
ben kırklarelılıyım edırne tarafı yanı babam bızım oranın koylerınden alıyo yanı ben de bılemıyorum nasıl ama markettekılerden ıyı koskanın aldım su gıbı tadı bıle baska ama bu kıvamlı bence yedır sen bılırsın

maşallah cnmyaa benım oğlan hiç birini yapmıyoo hep bay bay falan yapıyorum ona ama tık yok sadece bakıyo guluyooo ya bıdde benım oğlm saçlarımı çekiyo zaten fazla saçım yok olanıda o yoluyoo saçımı çekerken bişiler söluyo sankı tabı kendı dılınde
Benim oğlum da çok fena saç çekiyor eline doluyor, koparıyor. Sabah erkenden uyanınca yanıma aldım biraz birlikte uyuruz dedim 5 dk dalmıştım bir acıyla gözümü açtım. Öndeki 4-5 tel saçımı tutmuş kopardı saçlarım ellerinde kalmış. Benim de doğumdan sonra çok saçım döküldü ve dökülüyor bir de üstüne böyle koparılınca azıcık bir saç kalacak

selam kızlar sutu azalan yanı bebegı emmek ıstemeyen anneler ıcın uzuldum cunku ben de 5 ay emzırebıldım bebegım cok guzel emıyordu ama 3 aylıktı once memeye vurmaya basladı bız guluyoduk meger bırakma egılımıymıs aradım dr.u cocuklar 3.aydan sonra boyle gırısımlerde bulunur kavga dovus ver dedı ama almıyodu o da ben de yatıyoduk yan donup emzırdım 2 ay daha ama cok uzun aralıklı emıyordu en sonunda pes ettım sutum azaldı ve bıttı gerı gıderken agrı bıle duymadım oysa ılk 3 ay cesme gıbıydı sagarak vermeye calıstım bıberon almadı kasıkla verecegım zaman sutum bıttı uzulmustm ama devam sutu denedım sut alerjısı ncıktı ve 2 ay hıc kılo alamadı su anda sadece 7 bucuk kg o aylarda kg alsa ne guzel olcaktı

benımde 5 aya kadar zarzor emdi ve kesılırken ağrı bile duymadım aynı söylediğin gıbı. kılo konusuna takılma sağlığı yerındeyse

ben kırklarelılıyım edırne tarafı yanı babam bızım oranın koylerınden alıyo yanı ben de bılemıyorum nasıl ama markettekılerden ıyı koskanın aldım su gıbı tadı bıle baska ama bu kıvamlı bence yedır sen bılırsın
Tadı çok güzeldi lezzetliydi ve koyu kıvamlı, zaten doğalını da istiyorsak mecburen bir yerlerden alacağız, kendimiz yapmadığımız sürece

nisan anneleri kel anneler olacak desenize.ben de aynı durumdayım doğumdan sonra baya döküldü dökülmesi durdu birazcık ama az olan saçım iyice azaldı.

benımde 5 aya kadar zarzor emdi ve kesılırken ağrı bile duymadım aynı söylediğin gıbı. kılo konusuna takılma sağlığı yerındeyse
cok sukur bı sıkıntımız yok alerjımız dısında o da 2 3 yas cıvarı gecer dıyo dr.umuz ınsallah oyle olur bızde alerjı yok genetık olur daha cok dedı ama bıraz hassas bızım kız bana benzememıs tası bulsam yıcem:)

Canım canını sıkma benim oğlum emdiği halde artık kilo almıyor. Ya sütüm yeterli gelmiyor ya da ek gıda almıyor diye kilo almıyor bilemiyorum. Doktora göre diş çıkarma döneminde kilo kaybı olabiliyormuş bazı bebeklerde kilo alımı yavaşlıyormuş. Sütüm az mı çok mu hiç anlayamadım zaten benim göğüslerim ilk 2 ay şişti sonra eski haline döndü ama 3-4 ay arası süt akardı oğlum da 1 kilodan fazla alıyordu. Eskisi kadar yeterli beslenemiyorum bazen ben de çok iştahsız oluyorum ve bu sıralar çok rahatsızlandım. İnşallah bu ay biraz kilo almıştır ama bana hiç öyle gelmiyor, sağlıklı olsun da ne yapalım benim ki de neredeyse 2 aydır 8 kiloya takıldı geçen ay 50 gr bile almamıştı

Canım canını sıkma benim oğlum emdiği halde artık kilo almıyor. Ya sütüm yeterli gelmiyor ya da ek gıda almıyor diye kilo almıyor bilemiyorum. Doktora göre diş çıkarma döneminde kilo kaybı olabiliyormuş bazı bebeklerde kilo alımı yavaşlıyormuş. Sütüm az mı çok mu hiç anlayamadım zaten benim göğüslerim ilk 2 ay şişti sonra eski haline döndü ama 3-4 ay arası süt akardı oğlum da 1 kilodan fazla alıyordu. Eskisi kadar yeterli beslenemiyorum bazen ben de çok iştahsız oluyorum ve bu sıralar çok rahatsızlandım. İnşallah bu ay biraz kilo almıştır ama bana hiç öyle gelmiyor, sağlıklı olsun da ne yapalım benim ki de neredeyse 2 aydır 8 kiloya takıldı geçen ay 50 gr bile almamıştı
haklısın saglıklı cocuk kılolu cocuk demek degıl dıyo dr.um masallah butun bebeıslere:)ama soyle kase kase yeseler ne ıyı olur oglen corbasını yemedı uyudu uyansın da vermeye ugrasayım

canım güvenilir yerden bulsam ben de alıcam da mecburen koska alım ben,içinde glukoz fruktoz şurubu yok diye,bazı markalarda glikoz şurubu yazıyor,keşke köyde keni pekmezini yapa bir tanıdığım olsa

haklısın saglıklı cocuk kılolu cocuk demek degıl dıyo dr.um masallah butun bebeıslere:)ama soyle kase kase yeseler ne ıyı olur oglen corbasını yemedı uyudu uyansın da vermeye ugrasayım
Keşke öyle kase kase yeseler, malesef yine yemedi 3-4 kaşık onlarında yarısı ağzından çıktı sonra böğürmeye başladı zrolamadım nasıl alışacak bundan 1 ay önce çok severek içmişti

günaydın anişler
ahsen le ugraşmaktan yeni yazabildim ama zaten gelen giden yok:1:
sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık altını degiştireyim derken bize süpriz hazırlamış küçük hanım banyo yaptık giyindik geldik
kızlarya git gide iyiye gidecegine ahsen sanki daha da geç yemeye başladı sizdede öylemi
dün ahsenle şevvale mont aldık ama ahseni ablama bıraktık denememiştim 1 yaş aldım rahat altan birşeyler giydiririm diye
ama dar geldi koları çok çok uzun ama beden yelekle bile olmadı :19:

Biz de hep 1 yaş ve üstü alıyoruz canım. 6-9 aylıklar hep küçük, dar oluyor. Yanlışlıkla babaannesi gidip 6 aylık alıyor bir giyiyor o kadar.

geçmişe baktıktan sonra sıra günaydın demekte.günaydın bayanlar aslında tam tersini yapmam gerekiyordu heralde.Sırf sizler için oğlumun yemek anının kameraya aldım ama boyut buyuk dedi ekleyemedim.daha kısa bir şey çekip eklemeye calışayım ben de.

Youtube ya da dailymotion'a koyup link paylaşabilirsin canım.

kızlar alt değiştirirken bebişlerimizin yüz üstü dönüyor, altını değiştirmek zor oluyor,hepimiz bundan şikayetçiyiz.nette okudum alt değiştirirken bir tane bez de bebeklerinizin eline verecekmişiz.çocuklar onla ilgilenirken biz de alt değiştirecekmişiz.ben denedim gayet işe yaradı.Efe bezle ilgilenirken bende altını temizledim.Tavsiye ederim yani.Bakalım bundan ne zaman sıkılacak Efe Beyimiz.

Anam bizde de aynı sorun var, bezi altına koydurtmuyor, alıyor kemirmeye çalışıyor. Zaten bizim kız kağıt, bez düşmanı. Eline geçen pestil oluyor resmen. :9:

nisan anneleri kel anneler olacak desenize.ben de aynı durumdayım doğumdan sonra baya döküldü dökülmesi durdu birazcık ama az olan saçım iyice azaldı.

Aman aman diyor aylardır saçımı çekmeden uykuya daldığı nadirdir, gece gündüz. Dün taşınma esnasında kaldırdığımız elektrikli sallanan beşiği kurdurtmayı başardım sonunda eşime 2 aydan sonra. Saat 22:30'da uyuttum beşiğinde. Şimdi eşimin kulaklarını çınlatıyorum 2 aydır işkence çektim diye. Tabi gene saçlarımı çekecek ama en azından azalacak diye umuyorum.

Öğlen esniyordum bir ara, o anda Ada hanım uzattı elini ağzıma soktu, ne o ağzımı karıştıracakmış. Bir de kıkırdıyor. Oyun sandı aaaa yapıyormuşum gibi. Öldürdü beni gülmekten cadımmm ya.

mesaj tekrarııı

Eklentiler

• $2012-11-18 14.52.40.webp
    $2012-11-18 14.52.40.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 93
  • $2012-11-18 14.52.43.webp
    $2012-11-18 14.52.43.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 166
  • $2012-11-18 14.52.48.webp
    $2012-11-18 14.52.48.webp
    20 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
melampusefe canım bende ayaş yoluna doğru evcil hayvanlar parkı varya oarda oturuyorum laleyle aramız 5 dakka.sende sıncandamı oturuyosun canım.tanışmak ısterım

Back
X