Pancem geçmiş olsun canım, umarım iyidir şuanda bebişin.

Melisela size de geçmiş olsun canım ya çok haklısın. Plastik tabak, kaşık kullanmak lazım aslında. Camlardan mümkün olduğunca uzak tutmalıyız. Ben de normal tabaklarla yediriyorum ama plastik kaşık kullanmaya çalışıyorum. Normal kaşıksa cam, porselen türü şeylerin yanında bırakmamaya dikkat ediyorum.
Ada bu aralar baya düşmeye başladı hem de sert sert ama ilgilenmiyor gibi görünüp, paniğe sokmadığımdan ağlamıyor. Tabi sonrasında şoku atlatınca alıyorum kucağıma. O anda alırsam ağlıyor çoğunlukla.
Bugün eşimin annesindeydik, annemler geliyoruz diyince eve dönmek zorunda kaldık. Başakşehir komple kar, yollar berbat. Araç bulamadık, taksi vs. Yürüyerek gelmek zorunda kaldık, yarım saatlik yol neredeyse yürüyerek. Gelene kadar ağladı Ada. Eve bir girdik yanakları kıpkırmızı buz tutmuş. Üstü kalındı ama suratını kapattırmıyordu, öyle olunca da üşüdü tabi. 20:30da eve geldik. 22:30 civarı uykuya daldı. Hala uyuyor. Sabaha kadar gider umarım böyle. Çok yoruldu çok.
Bu arada saçlarımı boyattım bu pazartesi günü, sarı diye gittim röfleli çıktım. Kayınvalidemle gittik, o Ada'yı tuttu. Uslu durdu kızım, 11'den 2'ye kadar falan kaldık orada. 2 saat de git gel yol sürdü. :)