havalar süper dün 28 dereceydi bugünde aynı, hatta dün hastahaneye gitmiştim tahliller için dönüşte sıcaktan çarpıntı başladı bende bayılıvercektim, bir ter çıktı üstümden anlatamam
ama deniz daha soguktur 15 gün sonra girilmeye başlanır
bende bu sabah kan testi yaptırdım öğleden sonra alcam ama hiç umudum yok ne gatif gelcekmiş gibi
bende bu sabah kan testi yaptırdım öğleden sonra alcam ama hiç umudum yok ne gatif gelcekmiş gibi
gelmeyi çok istiyorum kuşadasına ama yolun uzunluğu ve birşey olmasından korkuyorum
ay canımmmm inşallah bu sefer yakalarımda bir daha ugraşmaya gerek kalmaz , çok meşakatli ve maddi olarak çok zor bir yol bu, ne yapalımki başa gelen çekiliyor. Bende şimdi kestana balı ve bal+polen+arısütü+propolis karşımı var onları yiyorum sabah 1 kaşık akşam bir kaşık, sabah akşam hayır tohumu çayı içiyorum DHEA ve bemiks alıyorum coraspinle beraber daha ne olsun kendi çapımızda ugraşıyorum inşallah saglıkla ve hayırlısı ile gelsin.
merhaba canım benimde öyle oldu, 15. gün tahil yaptım negatifi gördüm doktorumu aradım progestanı bırak birkaç gün sonra adet olacaksın dedi. Testi cumartesi yaptırmıştım salı da hastalandım seninde yakındır.
2 de çıkcakmış ama iki gün eveli baş ağrısı miyde bulantısı ölüyodum akşamdı ne yediysem dışarı çıktı dünde otururken sanki karnımdan göbek bağın olurya ordan çok ince bi sısızımoldu soltarafıma vc bi gitim çok azbi silinince kanamam geldi tabi morel sıfır o baş ağrısınna ölücemsandım şekerimi ölçtüm 91 çıktı tansıyon normöaldi bendedim belirtilerim başladı ama dünde o kanamam gelince gene umudu kesitim kanıma bi baktırıyımda progestanı bırakayımdedim bende durum lar böğlehadi bakalım kaçta çıkacak sonuç
kızlar dün adetimin 3.günüydü kan testi yaptırdım prolaktin yüksek çıkmış.dostinex diye bi ilaç kullanacakmışım.bu konuda bir bilgisi olan var mı???
canım allahım çırpınışlarımızı dualarımızı görüyo inşallah en kısa zamanda karşılığını alıcaz ve anne olucaz..tüp bebek dediğin gibi zor ve sancılı bir süreç ama sonu güzel olacak ben inanıyorum teyze olucaz sonunda
2 de çıkcakmış ama iki gün eveli baş ağrısı miyde bulantısı ölüyodum akşamdı ne yediysem dışarı çıktı dünde otururken sanki karnımdan göbek bağın olurya ordan çok ince bi sısızımoldu soltarafıma vc bi gitim çok azbi silinince kanamam geldi tabi morel sıfır o baş ağrısınna ölücemsandım şekerimi ölçtüm 91 çıktı tansıyon normöaldi bendedim belirtilerim başladı ama dünde o kanamam gelince gene umudu kesitim kanıma bi baktırıyımda progestanı bırakayımdedim bende durum lar böğle
o kanmaya çok takılma eger çok yogun degilse tabi. Belkide istifra ederken zorlanmış olabilirsin hayırlısı olsun canım şurda kaldı yarım saat içinden dua et ama hayırlısı olsun de lütfen bizimde tüm dualarımız seninle hemen 5 tane ayetel kürsi okudum bile
alah razı olsun cnm bende okuyorum okuyup öğle çıkıcam çoksaol
ercelf öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.daha şimdiden kist falan olmaz merak etme...kızlar benim aşılamam dün yapıldı ve akşama doğru kasıklarım patlicak gibi şişti yürürken bile zorlanır oldum.gece de hep uyandım sağdan sola dönerken bile canım acıyodu. kasıklarım şiş böyle çatliyacak gibi oldum sağda birçok güm vardı ama biz soldan cevap almaya çalıştık. solda da 18 mm bir tane vardı acaba çokmu geldi yumoşlar kiste mi dönüştü bana çok acı veriyor ya yürürken bile. çatlatma nın üzerinden de 48 saat geçti.dün sabahtan beri kasık hassasiyeti var. aşılamadan sonra arttı. aşılamada hiç canım acımadı. geçen sefer lekelenmem olmuştu bu sefer o da olmadı çok şükür. böyle bişey yaşayan var mı?
rica ederim ne demek.umarım bundan sonra hep pozitif haberleri alırızÇok teşekkürler canım ilgine alakana hayırlısı buymuş,inşallah diğer arkadaşlardan iyi haberler gelir...
Kızlar bende bu ay aşılama yaptırdım. 16 nisanda. Ben pko luyum. 30 nisanda kanda bakılcak sonuca inşallah hamileyimdir. Çünkü eşim benden çok istiyor. Çok ümitlendi üzülmesini istemiyorum. Dua edin benim için ne olurrrr.
kızlar dün adetimin 3.günüydü kan testi yaptırdım prolaktin yüksek çıkmış.dostinex diye bi ilaç kullanacakmışım.bu konuda bir bilgisi olan var mı???
mcan84 , _SuPerisi_ kuzum biz niye görüşemez olduk yaw nasılsınız nerelerdesiniz.
geldim kuzum işte burdayım.ya bana bişeyler oluyor bunalım takılıyorum bu aralar o yüzden eskisi gibi her fırsatta açmıyorum siteyi.kafam beynim çok karışık bildiğin gibi değil.ben sitedeykende sen olmuyorsun sonuç olarak görüşemiyoruz işte.sende ne var ne yok.moralin nasıl,adetine kaç gün kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?