Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

havalar süper dün 28 dereceydi bugünde aynı, hatta dün hastahaneye gitmiştim tahliller için dönüşte sıcaktan çarpıntı başladı bende bayılıvercektim, bir ter çıktı üstümden anlatamam
ama deniz daha soguktur 15 gün sonra girilmeye başlanır

mda arkadaşlar merhaba Dün foruma giremediğim için geriye dönük fazlaca yazışma okudum ve listeyi düzneledim ancak eksik yada yanlış oldugunu düşündüğünüz varsa bana bildirin lütfen . Kusurumuz varsa affola[/QUOTE .!.:
mda ellerine sağlık uğraşmış emek vermişsin iyi ki varsın...yanlışlık varsa bildir dediğin için düzelteyim dedim benim aşılama 21 Nisan da yapıldı canım tekrar ellerine sağlık

canım benim dediğin gibi görüşemiyoruz yaa..ben artık evimdeyim daha sık giriyorum..nasıl gidiyo tüp bebiş hazırlıkları

ohhh sevindim demekki daha çok görüşecegiz bundan sonra,
benimde tüp hazırlıklarına devam işte dün tahlillerimi yaptırdım hem ben hem eşim, resmen kanımı sömürdüler 4 tüp kan aldılar benden eşimdense 1 tüp işte baba olmak bu kadar kolay canlar.
neyse tahillerimi aldım, ancak bir tanesi istanbula gidiyormuş onuda 10 gün sonra alacagım kısmetse.
ya ne diyecegim benim anti rubella igg degerim 69 çıktı , birde 2 deger daha yüksek internetten araştırdım ama ne kadar dogru bilemiyorum diger 2 yüksek olan karaciger yaglanması ile alakalıymış ama bu degerlerim çok fazla yüksek degil sınırın üstünde , bu anti rubellada kızamıkçık hastalıgna bagışıklık içinmiş yüksek olması iyi diye okudum ama bilemiyorum bakalım doktor ne dicek

merhaba kızlar bi yandan 2.aşılama için gün sayıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum bi gayret kızlar hamile sayımız 9 dan fazla olsun yaaa
bu arada bi tatil iyi gelecek bir hafta alanyadayımmm 10 mayısda görüşürüz...

canım nasılsın bugün aşılama bekleyişi nasıl gidiyor, benimde ilacımın bitmesine 13 gün kaldı 2 gün sonrasında da adet olsam sonra gelsn tüp bebiş iğneleri

canım ne biliyim bekliyorum işte çok umutlu değilim ben umutlu olmakta istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum. 7. günüm daha var yani baya. mutlu olmana sevindim inş. tüp bebişin gelicek teyze olucaz bakalım karşılaşacakmıyız doktorda :)

hatisim hoşgeldin yoktun ne zamandır, görünmüyordun ama listemizde hep varsın yani gönlümüzdesin

günaydın kızlar
bugün amh testi verdim 1 hafta sonra sonucum çıkacak

mda cnm senindefsh yüksekti dimi , hangi aşamalardan geçtin anlatabilirmisin cnm ben iyi değilim

doğru söylüyosun canım ne çekiyosak biz çekiyoz babalara yapılan bişey yok..gerçi onlarda çok üzülüyolar ama olsun..bebiş için herşeye değer..evet canım rubellanın yüksek olması iyi senin kızamıkçık geçirdiğini ifade ediyomuş o..eğer geçirmediysen allah korusun hamilelikte geçirirsen bebeği etkiliyomuş kötü sonuçlar olabiliyomuş..hamileyken bu iğneden vuruluyo diye biliyorum ama inşallah geçirmişsindir kızamıkçık..

ay evet çok istiyorum bende seninle tanışmak, bak geçen hafta aliasblue ile tanıştık ohhhooooo 1 saat sohbet etmişiz sanki 40 yıllık arkadaş gibi inşallah birgünde seninle karşılaşırız.

hoşgeldin cnm nerelerdesin..ohh ne güzel tatile gidiyomuşsun bol bol dinlen moral topla 2. aşılama için

günaydın kızlar
bugün amh testi verdim 1 hafta sonra sonucum çıkacak

mda cnm senindefsh yüksekti dimi , hangi aşamalardan geçtin anlatabilirmisin cnm ben iyi değilim

evet canım benim fsh 10,50 yüksek bir kere baktırdık ama doktorum bir daha gerek yok moral bozar dedi. benden amh istemedi zaten aşılamada durumu net gçrdü yumurtalıklarım ve yumurtalarım çok zor gelişti ama saglıklı görünmüyorlardı.Doktorum yumurtaların çok flu görünüyor boş gibi diyordu ve ikinci ve üçüncü aşılama zaman kaybı hemde rezerv için iyi degil dedi. Ben zaten ara kanamalar başladıgı içinde acele ettim.1 ayda 3 kere adet olmaya başlamıştım hemde dolu dolu 1 er hafta .Neredeyse 1 hafta adetliydim 1 hafta temizdim.

Son düzenleme:

öyleymiş canım benim deger maşallah tavanda demekki sorun yok normal deger 0-9,99 yazıyo kagıtta tabi biz her pozitifi yanlış anladıgımız için olsa gerek eyvah dedim ilk önce çünkü negatif görmeye o kadar çok alışmışızki

İnşallah herşey istediğimiz gibi olur. Allahım bize ve bizim gibi tüm isteyenlere nasip etsin. Eltim ve görümcem hamile aynı binada oturuyıruz onları gördükçe içim tuhaf oluyo.

en yakınlarının hamile olduğunu görerek çok daha zordur dayanmak eminim. ama sabırlı olucaz. Allah en kısa zamanda bebeğine kavuşturmayı nasip etsin inşallah. üzme kendini.

aman sorun olmasın zaten çok sevindim olmamasına..artık negatif görmicez inşallah bol bol pozitif görelim gözümüz alışsın

Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım

Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım

ilaçlardan dolayı gelmemiştir adetin merak etme bugün yarın gelir benimde adet günümden geç gelmişti..

mrb arkadaslar öncelıkle negatif sonuc alan herkese geçmıs olsun umudunuzu yıtırmeyın bugun olmadı mutlaka yarın olacaktır allah ol dıyecek mutlaka bırgun

Son düzenleme:
aman sorun olmasın zaten çok sevindim olmamasına..artık negatif görmicez inşallah bol bol pozitif görelim gözümüz alışsın

ay canımmmm inşallah bu sefer yakalarımda bir daha ugraşmaya gerek kalmaz , çok meşakatli ve maddi olarak çok zor bir yol bu, ne yapalımki başa gelen çekiliyor. Bende şimdi kestana balı ve bal+polen+arısütü+propolis karşımı var onları yiyorum sabah 1 kaşık akşam bir kaşık, sabah akşam hayır tohumu çayı içiyorum DHEA ve bemiks alıyorum coraspinle beraber daha ne olsun kendi çapımızda ugraşıyorum inşallah saglıkla ve hayırlısı ile gelsin.

merhaba canım benimde öyle oldu, 15. gün tahil yaptım negatifi gördüm doktorumu aradım progestanı bırak birkaç gün sonra adet olacaksın dedi. Testi cumartesi yaptırmıştım salı da hastalandım seninde yakındır.

ilk testini kaçıncı gün yapmıştın kanda mı yaptın hadi hayırlısı daha nelerle karşılaşcaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…