çok sağol canım ben çok istiyorum gelmeyi geçen sene gelmiştik eşimle tatil için çok yer gezdik tek beğendiğim yer kuşadasıydı. inşallah yazlık bir yer almayı düşünüyoruz ailem ile birlikte.
MDA hava nasıl bu akşam yola çıkacak çünki denize filan girilmeye başlandımı sezon açıldımı
mda arkadaşlar merhaba Dün foruma giremediğim için geriye dönük fazlaca yazışma okudum ve listeyi düzneledim ancak eksik yada yanlış oldugunu düşündüğünüz varsa bana bildirin lütfen . Kusurumuz varsa affola[/QUOTE .!.:mda ellerine sağlık uğraşmış emek vermişsin iyi ki varsın...yanlışlık varsa bildir dediğin için düzelteyim dedim benim aşılama 21 Nisan da yapıldı canım tekrar ellerine sağlık
canım benim dediğin gibi görüşemiyoruz yaa..ben artık evimdeyim daha sık giriyorum..nasıl gidiyo tüp bebiş hazırlıkları
mda ellerine sağlık uğraşmış emek vermişsin iyi ki varsın...yanlışlık varsa bildir dediğin için düzelteyim dedim benim aşılama 21 Nisan da yapıldı canım tekrar ellerine sağlık
canım nasılsın bugün aşılama bekleyişi nasıl gidiyor, benimde ilacımın bitmesine 13 gün kaldı 2 gün sonrasında da adet olsam sonra gelsn tüp bebiş iğneleri
merhaba kızlar bi yandan 2.aşılama için gün sayıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum bi gayret kızlar hamile sayımız 9 dan fazla olsun yaaa
bu arada bi tatil iyi gelecek bir hafta alanyadayımmm10 mayısda görüşürüz...
ohhh sevindim demekki daha çok görüşecegiz bundan sonra,
benimde tüp hazırlıklarına devam işte dün tahlillerimi yaptırdım hem ben hem eşim, resmen kanımı sömürdüler4 tüp kan aldılar benden eşimdense 1 tüp işte baba olmak bu kadar kolay canlar.
neyse tahillerimi aldım, ancak bir tanesi istanbula gidiyormuş onuda 10 gün sonra alacagım kısmetse.
ya ne diyecegim benim anti rubella igg degerim 69 çıktı , birde 2 deger daha yüksek internetten araştırdım ama ne kadar dogru bilemiyorum diger 2 yüksek olan karaciger yaglanması ile alakalıymış ama bu degerlerim çok fazla yüksek degil sınırın üstünde , bu anti rubellada kızamıkçık hastalıgna bagışıklık içinmiş yüksek olması iyi diye okudum ama bilemiyorum bakalım doktor ne dicek
canım ne biliyim bekliyorum işte çok umutlu değilim ben umutlu olmakta istemiyorum sonra daha çok üzülüyorum. 7. günüm daha var yani baya. mutlu olmana sevindim inş. tüp bebişin gelicek teyze olucaz bakalım karşılaşacakmıyız doktorda :)
merhaba kızlar bi yandan 2.aşılama için gün sayıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorum bi gayret kızlar hamile sayımız 9 dan fazla olsun yaaa
bu arada bi tatil iyi gelecek bir hafta alanyadayımmm10 mayısda görüşürüz...
günaydın kızlar
bugün amh testi verdim 1 hafta sonra sonucum çıkacak
mda cnm senindefsh yüksekti dimi , hangi aşamalardan geçtin anlatabilirmisin cnm ben iyi değilim
doğru söylüyosun canım ne çekiyosak biz çekiyoz babalara yapılan bişey yok..gerçi onlarda çok üzülüyolar ama olsun..bebiş için herşeye değer..evet canım rubellanın yüksek olması iyi senin kızamıkçık geçirdiğini ifade ediyomuş o..eğer geçirmediysen allah korusun hamilelikte geçirirsen bebeği etkiliyomuş kötü sonuçlar olabiliyomuş..hamileyken bu iğneden vuruluyo diye biliyorum ama inşallah geçirmişsindir kızamıkçık..
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur. Allahım bize ve bizim gibi tüm isteyenlere nasip etsin. Eltim ve görümcem hamile aynı binada oturuyıruz onları gördükçe içim tuhaf oluyo.
öyleymiş canım benim deger maşallah tavanda demekki sorun yok normal deger 0-9,99 yazıyo kagıtta tabi biz her pozitifi yanlış anladıgımız için olsa gerek eyvah dedim ilk önce çünkü negatif görmeye o kadar çok alışmışızki
Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım
aman sorun olmasın zaten çok sevindim olmamasına..artık negatif görmicez inşallah bol bol pozitif görelim gözümüz alışsın
Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?