Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım

merak etme 2-3 gün sonra olur.progestanın etkisi geçince adet oluyorsun
bende bu sabah kan testi yaptırdım öğleden sonra alcam ama hiç umudum yok ne gatif gelcekmiş gibi

inşallah pozitif olur sonucun

ah kızlar ya. az önce doğum hazırlıkları topiğine baktım. millette nasıl bir telaş. ne alsam. ne kullansam. bebek giysileri, odaları vs. inşallah rabbim bizlerede nasip eder. içi gidiyor insanın. ooooooof of.

ah kızlar ya. az önce doğum hazırlıkları topiğine baktım. millette nasıl bir telaş. ne alsam. ne kullansam. bebek giysileri, odaları vs. inşallah rabbim bizlerede nasip eder. içi gidiyor insanın. ooooooof of.

Hakikaten offffff off insallah uzunn zaman imrenerek bakinmayiz nasil gececek bu bekleyis Rabbim sabir ve güc versin bize hayalkirikliklari son bulsun

canım benim durumlar iyi gidiyor şimdilik uyuklayarak geziyorum,midem yanıyo başka bir sıkıntım yok allaha şükür...pazartesi kontrolüm var kalp atışları için gideceğiz çok heyecanlıyım:18:....mutlu olmana sevindim ne güzel hergün böyle ol,moralini yüksek tut.buna ihtiyacın var,

Allah tamamini erdirsin tebrik ederim ne mutlu hayirlisi ile bebeginize kavusmaniz dilegi ile

ah kuzum ne güzel olacak şimdi pıt pıt pıt diye sana merhaba diyecek kelebgin, inşallah güzel haberler ver bize.

Allah tamamini erdirsin tebrik ederim ne mutlu hayirlisi ile bebeginize kavusmaniz dilegi ile
teşekkürler canım darısı size inşallah...

ah kuzum ne güzel olacak şimdi pıt pıt pıt diye sana merhaba diyecek kelebgin, inşallah güzel haberler ver bize.

canım inşallah güzel haberle gelirim... rabbim bu mutluluğu, heyecanı sizlerede nasip etsin inşallah...

sol tarafıma biraz vuruyor ama önceki günler gibi değil ağrı dışında bende ne akıntı nede başka bir belirti var acaba normal mı valla bişey anlamadım

aynı durumdayız bugün ilk kez hiçbir ağrı olmadan uyandım aşılamadan buyana 5 gündür çektiğim sızılar ağrılar yok oldu akıntı zaten yoktu hiç yok dediğin gibi benimde sol tarafta biraz var o da rahatsız etmiyor.ben bugün ilk kez olumsuz düşünmeye başladım çok ağrı olunca hem eziyet çekip hem acaba mı diyodum ama azalınca heralde dedim olmadı bakalım?? ilk aşılama olduğu için ve ameliyatımdan çıkar çıkmaz ilk ayda denendiği için zaten çok umudum yok ama yinede mecbur bekleyeceğim ilk hamileliğimde öğrendiğim güne kadar yerlerde sürünmüştüm kalkamayacak kadar belkide psikolojik ağrılar hafifleyince olumsuz düşünmeme neden oldu

tşk ederim inşallah hepimizin yüzü güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…