Meraba Kizlar ben test yapmıştım negatif çıkmıştı soyle soyliyim benim bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım ama ilk defa böyle bise yasıyorum acayip sarı akıntı geliyo bu ne oluyo anlamadım
bende bu sabah kan testi yaptırdım öğleden sonra alcam ama hiç umudum yok ne gatif gelcekmiş gibi
ah kızlar ya. az önce doğum hazırlıkları topiğine baktım. millette nasıl bir telaş. ne alsam. ne kullansam. bebek giysileri, odaları vs. inşallah rabbim bizlerede nasip eder. içi gidiyor insanın. ooooooof of.
sevgili nazar boncugu hamişimiz bize marttan kalan yadigar,
bebeğimiz nasıllar efendim, saglık sıhhatiniz yerindemi , ben bugün pek mutluyum nedenini bilmiyorum. İşyerindede bugün o kadar aksi gidiyorki işler offf sorma gitsin.
hayırlısı olsun canım
canım benim durumlar iyi gidiyor şimdilik uyuklayarak geziyorum,midem yanıyo başka bir sıkıntım yok allaha şükür...pazartesi kontrolüm var kalp atışları için gideceğiz çok heyecanlıyım:18:....mutlu olmana sevindim ne güzel hergün böyle ol,moralini yüksek tut.buna ihtiyacın var,
canım benim durumlar iyi gidiyor şimdilik uyuklayarak geziyorum,midem yanıyo başka bir sıkıntım yok allaha şükür...pazartesi kontrolüm var kalp atışları için gideceğiz çok heyecanlıyım:18:....mutlu olmana sevindim ne güzel hergün böyle ol,moralini yüksek tut.buna ihtiyacın var,
krall nerdesin sonuç ney merak ediyorummmmmmmmmmmmmm.............
krall nerdesin sonuç ney merak ediyorummmmmmmmmmmmmm.............
teşekkürler canım darısı size inşallah...Allah tamamini erdirsin tebrik ederim ne mutlu hayirlisi ile bebeginize kavusmaniz dilegi ile
ah kuzum ne güzel olacak şimdi pıt pıt pıt diye sana merhaba diyecek kelebgin, inşallah güzel haberler ver bize.
Slm cnm bugun nasilsin agri sanci iyimisin
sol tarafıma biraz vuruyor ama önceki günler gibi değil ağrı dışında bende ne akıntı nede başka bir belirti var acaba normal mı valla bişey anlamadım
ercelf öncelikle aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar.daha şimdiden kist falan olmaz merak etme...
rica ederim ne demek.umarım bundan sonra hep pozitif haberleri alırız
aşılaman hayırlı olsun.uömarım sonucunda yüzün güler.
karall ın sonucu çıkacaktı.ne oldu acaba merak ettim.
karall ın sonucu çıkacaktı.ne oldu acaba merak ettim.
canım bütün kızlar heyecanla seni bekliyoruz inşallah pozitiftir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?