Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben testi bugün yaptirmaya karar verdim.korkunun ecele faydasi yok

canım ,,korkulacak bişey yok bir tedavi gördün neticeyi heralde öğreneceksin bunu 24 saat geciktirince ne oluyor ben anlamıyorum sonuç değişiyor mu bir gün daha bir gün daha diye bekleyince 14.gününde sonuç zaten belli dün de çok söyledim ama karar senin zaman işliyor kaç istediğin kadar ama yarın da gelecek bak zaman işliyor:))

inşallah hakkında hayırlısı ne ise olsun masalcım , biliyorsunki olupta sıkıntılı gelişebilecek bir süreçte olabilir bu bu nedenle alah alnına en hayırlısını yazmıştır diye düşünüyorum .Olumsuz olursada üzülme lütfen bu hiç bir şeyin sonu olmayacak tam tersi senin bebek sürecin için yeni başlangıçlar olacak. Bizler her zaman söylüyorumki çok özel annleriz sabrımızla ve emeklerimizle diger annelerden farklıyız.

günaydın kızlar bugün çok güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah bugün forum hamile haberi için çıldırır
inşallah bebegim inşallah , sen nasılsın bu arada güzel perimiz

dostum günaydın nasılısn,
yarın senin içinde büyük gün allahım gönlüne göre versin. Nasıl hissediyorsun kendini bugün

kızlar mrb yazamasamda her akşam işten geldiğimde yazdıklarıızı okudum ne akadar çok güzel haberimiz var ben aşılamanı 5. günü ohss oldum ede şiş göbekle yatıyorum inş bugü test yapacaklardan müjdeli bebiş haberi alırız

Hüznü ne kadar geç yasarsam o kadar iyi.düz mantik yani.ama bugun kaçari yok.hastaneye gidecem

geçmiş olsun canım ama aşılamanı etkilemedi umarım bu sorun

iyiyim tatlım bu ay sonunundaki adetimi bekliyorum 2.aşılama için daha şimdiden sabırsızlanıyorum sen nasılsın canım benim az kaldı dimi yeni ilaçları kullanmaya..

iyiyim tatlım bu ay sonunundaki adetimi bekliyorum 2.aşılama için daha şimdiden sabırsızlanıyorum sen nasılsın canım benim az kaldı dimi yeni ilaçları kullanmaya..

sevindim canım, umutlu olman çok güzel.
benimde bugünü saymazsak 5 tane dogum kontrol hapım kaldı kısmetse 2 gün sonrasındada adet olurum ve ignelere başlarım yeni bir macera beni bekliyor bakalım inşallah güzel olacak hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…