hayırlısı olsun canım, hamilesin ne mutlu sana
ekledim canım diger bilgilerinide ulaştırabilirmisin
canım il istanbul 2010 yılından beri uğraiıyoruz ilk aşılamam benim pkoluyum bahçeci tüp bebek merkezinde kendi doktorum tarafından yapıldı aşılama başka ne bilgisi lazım cnm vereyim onlarıda
merhaba karakedi hoşgeldin senin durumunla benim durumum aynı bende pcoluyum 2010dan beri istiyoruz bizde..hangi bahçecide yaptırdın aşılamanı?
Ben testi bugün yaptirmaya karar verdim.korkunun ecele faydasi yok
merhaba karakedi hoşgeldin senin durumunla benim durumum aynı bende pcoluyum 2010dan beri istiyoruz bizde..hangi bahçecide yaptırdın aşılamanı?
hoşbulduk canım
ben anadolu yakasıı koşuyolu bahçecide yaptırdım canım.sende mi orada yaptırdın?
Günaydın canımmm; saol ilgin için.dediğin saatlerde sonucu ofise faks geçecekler canım bekliyorum bende yorumsuz şekilde nasip kısmet olursa ne güzel olurr olmazsa da yapacak bişey yok yola devam herşekilde hep birlikte...
inşallah bebegim inşallah , sen nasılsın bu arada güzel perimizgünaydın kızlar bugün çok güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah bugün forum hamile haberi için çıldırır
canım ,,korkulacak bişey yok bir tedavi gördün neticeyi heralde öğreneceksin bunu 24 saat geciktirince ne oluyor ben anlamıyorum sonuç değişiyor mu bir gün daha bir gün daha diye bekleyince 14.gününde sonuç zaten belli dün de çok söyledim ama karar senin zaman işliyor kaç istediğin kadar ama yarın da gelecek bak zaman işliyor:))
kızlar mrb yazamasamda her akşam işten geldiğimde yazdıklarıızı okudum ne akadar çok güzel haberimiz varben aşılamanı 5. günü ohss oldum e de şiş göbekle yatıyorum inş bugü test yapacaklardan müjdeli bebiş haberi alırız
Hüznü ne kadar geç yasarsam o kadar iyi.düz mantik yani.ama bugun kaçari yok.hastaneye gidecem
hoşbulduk canım
ben anadolu yakasıı koşuyolu bahçecide yaptırdım canım.sende mi orada yaptırdın?
sen umutta yaptırmışsın cnm ben fulyada yaptırdım..
hoşbulduk canım
kimin hastasısın cnm bende oryaa gittim , bugün yine gidecem hatta rapor sonuçlarım için
sen umutta yaptırmışsın cnm ben fulyada yaptırdım..
evet cnm umudunu yazmayı unutmuşum hadi bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah ahyırlı haberler alırız hepimiz
inşallah hakkında hayırlısı ne ise olsun masalcım , biliyorsunki olupta sıkıntılı gelişebilecek bir süreçte olabilir bu bu nedenle alah alnına en hayırlısını yazmıştır diye düşünüyorum .Olumsuz olursada üzülme lütfen bu hiç bir şeyin sonu olmayacak tam tersi senin bebek sürecin için yeni başlangıçlar olacak. Bizler her zaman söylüyorumki çok özel annleriz sabrımızla ve emeklerimizle diger annelerden farklıyız.
inşallah bebegim inşallah , sen nasılsın bu arada güzel perimiz
kimin hastasısın cnm bende oryaa gittim , bugün yine gidecem hatta rapor sonuçlarım için
cnm benim doktorum özel doktor kadıköyde orayla anlaşmalı sanırım kendisi gelip orada aşılama yaptı bana
cnm benim doktorum özel doktor kadıköyde orayla anlaşmalı sanırım kendisi gelip orada aşılama yaptı bana
anladım cnmmm ok
iyiyim tatlım bu ay sonunundaki adetimi bekliyorum 2.aşılama için daha şimdiden sabırsızlanıyorumsen nasılsın canım benim az kaldı dimi yeni ilaçları kullanmaya..
dualarımız seninle hayırlı haberlerle gel inşallah..
benim doktorum burçak hanım sen hangi doktora gittin cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?