selam hanımlar 7 aylık evliyim evlendiğim günden beri korunmuyoruz yaşımız dolayısıyla hemen çocuk sahibi olmak istedik (karı koca 36 yaşındayız) malesef tüm çabalarımıza rağmen bir türlü bebek sahibi olamadık 2 ay önce dr gittim tahliller kontroller vs. bi sorun gözükmedi bekleyin dedi bende beklemek istemediğimi bir an önce bebek sahibi olmak istediğimi soyledim o zaman adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım dedi 24 nisanda takibe başladık bununla beraber 5 gün içmem gereken bi ilaç verdi ilacın bittiği günün akşamına 28 nisanda ilişki 30 nisanda tekrar görmek istedi. 30 nisanda gittiğimizde tamamdır 22mm olmuş dedi çatlatma iğnesini bu akşam olacaksın 2 mayısta da aşılama yapacağız dedi. ve dün ilk aşılamamı yaptırdım. bundan sonra artık adet tarihimi bekleyecem umarım güzel sonuçlanır ve bizde bebeğimize kavuşuruz.
Canım hayırlısı olsun. Hemen hemen benim gibi senin durumunda.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın.
Benim de ilk aşılamamdı ve sonuç almama 4 gün kaldı.
Süreci yaşarken sana önerim çok stres yapmamaya çalış. Kendini hep oyalayacak birşeyler bul (Çalışıyorsan sorun yok :)
Dualarım hepimiz için..
Sevgiler
evet bu aşamaları geçmek zorundayız ben tüp istiyordum ama durumlar müsait değil devlet 3 aşılamadan sonra tüpe rapor hakkı veriyor. ilk yaptırdığım aşılamada sayılmıyor tüpe kadar dört aşılama yaptırıcamhepimizin durumu birbirinden farklı amaç aynı inş. hepimiz bebişlerimize kavuşuruz en kısa ve hayırlı zamanda.
aynen bende mecbur tüpe geçmek için 3 aşılama yaptırdım.
Kizlar sabah dayanamadim test yaptim ikinci cizgi 8 dk sonra belirgin olmaya basladi ve yarim saat dolmadan acik ve soluk renkte silik olarak kaldi. Su an aradayim. Esim yarini bekleyelim garanti olsun diyor. Su an idrarda boyle ciktiysa kan da kesin cikmasi lazim di mi. Hadi hayirlisi :))
merhaba arkadaşlar, nihayet döndüm evime. baya uzun sürdü bu sefer yumoşların büyümesi. 3 yumurtam gelişti 2si solda 1i sağda. sağdaki kendi kendie çatladı. tabi neye yarar orda tüp yok. ama iyi oldu diğerleri yavaş büyüyordu o çatlayınca hemen büyüdüler. neyse uzatmayım. dün yapıldı çok şükür2. aşılamam. inşallah güzel haberler veririm size. bu arada neler oldu. kimler sonuç aldı. şu listeyi aradım bulamadım. topik çok ilerlemiş. güncellesenizde bir baksak. sanırım 2 gebe müjdesi daha gelmiş. inşallah sağlıkla kucaklarına alırlar. bereketli bir ay olacak inşallah. daha çok müjdeler alacağız.
selam hanımlar 7 aylık evliyim evlendiğim günden beri korunmuyoruz yaşımız dolayısıyla hemen çocuk sahibi olmak istedik (karı koca 36 yaşındayız) malesef tüm çabalarımıza rağmen bir türlü bebek sahibi olamadık 2 ay önce dr gittim tahliller kontroller vs. bi sorun gözükmedi bekleyin dedi bende beklemek istemediğimi bir an önce bebek sahibi olmak istediğimi soyledim o zaman adetinin 3. günü gel yumurta takibine başlayalım dedi 24 nisanda takibe başladık bununla beraber 5 gün içmem gereken bi ilaç verdi ilacın bittiği günün akşamına 28 nisanda ilişki 30 nisanda tekrar görmek istedi. 30 nisanda gittiğimizde tamamdır 22mm olmuş dedi çatlatma iğnesini bu akşam olacaksın 2 mayısta da aşılama yapacağız dedi. ve dün ilk aşılamamı yaptırdım. bundan sonra artık adet tarihimi bekleyecem umarım güzel sonuçlanır ve bizde bebeğimize kavuşuruz.
eğer bahsettiğin değer beta hcg ise hamilesindir.inşallah yarın tam olarak güzel haberini verirsin...
12m bende cumartesi sabah gidiyorum teste...
heyecan falan olur normalde insanda değil mi?bende tam tersi sıkıntı stres var.inanılmaz gerginim.negatifi görmekten çok sıkıldım artık...
cnm ben ünv. profa gidiyorum o söyledi bunu. size 3 aşılama yapılmadan tüpe rapor çıkmaz dedi. rahatsızlığa göre mi değişiyorki. ben doktorun yalancısıyım valla. benim aksi gibi geçen seneki aşılamamda sayılmıyor çünkü daha önce gittiğim doktor onu kendi insiyatifiyle yapmıştı. 4 aşılama yapılmış olcam tüpe kadar.canım devlette 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor artık diye biliyorum ben 2 ye indirildi aşılama sayısı sanırım ama yine de kesin emin değilim.
cnm ya bende aynı durumdayım hiç canım istemyor test yaptırmak çok korkuyorum negatifi görmektenheyecan falan olur normalde insanda değil mi?bende tam tersi sıkıntı stres var.inanılmaz gerginim.negatifi görmekten çok sıkıldım artık...
İlk deneme olduğu için mi bilmiyorum ama çok panik bi haldeyim allahtan çalışıyorum düşünmeye fazla vaktim olmayacak ama daha 15 gün var adetime bu arada sizin nasıl gelişti süreç neler yaşadınız
hayırlısı olsun canım, hamilesin ne mutlu sana
ekledim canım diger bilgilerinide ulaştırabilirmisin
canım il istanbul 2010 yılından beri uğraiıyoruz ilk aşılamam benim pkoluyum bahçeci tüp bebek merkezinde kendi doktorum tarafından yapıldı aşılama başka ne bilgisi lazım cnm vereyim onlarıda
herkese günaydın.bugün kimler test yaptırıyor umarım hep pozitif haberler gelir.benim testim yarın sabah...
Günaydın
Bugün test sonucu alacak kızlar hadi güzel haberler bekliyoruz, hafta sonuna güzel başlayalım.
masall35 hadi iyi haberlerini bekliyoruz. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?