Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım hayırlısı olsun. Hemen hemen benim gibi senin durumunda.
İnşallah iyi sonuçlar alırsın.
Benim de ilk aşılamamdı ve sonuç almama 4 gün kaldı.
Süreci yaşarken sana önerim çok stres yapmamaya çalış. Kendini hep oyalayacak birşeyler bul (Çalışıyorsan sorun yok :)
Dualarım hepimiz için..
Sevgiler

İlk deneme olduğu için mi bilmiyorum ama çok panik bi haldeyim allahtan çalışıyorum düşünmeye fazla vaktim olmayacak ama daha 15 gün var adetime bu arada sizin nasıl gelişti süreç neler yaşadınız

canım devlette 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor artık diye biliyorum ben 2 ye indirildi aşılama sayısı sanırım ama yine de kesin emin değilim.

aynen bende mecbur tüpe geçmek için 3 aşılama yaptırdım.

canım bu senin 3. aşılaman mı ben de 2 aşılama diye biliyorum sayı 2 ye indirildi devlette diye biliyorum sen eminmisin ?

canım bence sen hamilesin. ama testi aşılamanın kaçıncı günü yaptın o da önemli?

hoşgeldin canım öldürecek bizi bu tüp olmayan taraftaki yumoşlar işimizi zorlaştırıyolar. ama ona da şükür. tüpe geçersek o yumurtalıktan da toplanacak yumurtalar :) benim de 8. günüm. bekleyiş devam ediyor. sen de yetiştin nisan ayına umarım güzel haberler alırız ikimizde.

aşılaman hayırlı olsun... inşallah pozitif sonuç alırsın bebeğine kavuşursun...

canım ne durumdasın?belirtin falan var mı?teste kararlı mısın hala cumartesi için.ben dün akşam iğneye başladım.

canım devlette 2 aşılamadan sonra tüpe geçiliyor artık diye biliyorum ben 2 ye indirildi aşılama sayısı sanırım ama yine de kesin emin değilim.
cnm ben ünv. profa gidiyorum o söyledi bunu. size 3 aşılama yapılmadan tüpe rapor çıkmaz dedi. rahatsızlığa göre mi değişiyorki. ben doktorun yalancısıyım valla. benim aksi gibi geçen seneki aşılamamda sayılmıyor çünkü daha önce gittiğim doktor onu kendi insiyatifiyle yapmıştı. 4 aşılama yapılmış olcam tüpe kadar.
heyecan falan olur normalde insanda değil mi?bende tam tersi sıkıntı stres var.inanılmaz gerginim.negatifi görmekten çok sıkıldım artık...
cnm ya bende aynı durumdayım hiç canım istemyor test yaptırmak çok korkuyorum negatifi görmekten ama yaptırmakta lazım tedaviye başlamak için tabi varsa.

mcan84,,12m arkadaşlarım;
ben bugün mda arkadaşımızın bizi takip ederek özenle yenilediği listeden alıntı yaparak günlerini doldurmak üzere olup sonuca yaklaşanlarımızı alıntı yaptım kendim kadar sizleride merak ettiğim ilgilendiğim için,,başlık olarak ta test yaptırmaya gidecek olursa diye not düştüm ,,bu gruptan yarın giden olur olmaz tercih hakkı kişisel herkesin 14.günle birlikte sonuçlar alınabileceği için sadece atlamak istemedim 19-20-21 Nisan tarihli aşılamacılardı.

Az önce işten geldiğimde bir çok yeni arkadaşın geldiğini gördüm tedavisi başlayan aşılamaya giren tüm arkadaşlara hayırlı olsun diliyorum....

benim gibi 14.gününde yarın test yaptıracak olanlara da huzurlu bir uyku diliyorum:)

mcan84 canım benim 3 aşılama geçirdin en çok yorulanlardansın umarım cumartesi son noktayı koyarsın bu yolda neolur göğüs ağrım yok diye teşhis koyma ,göğüs ağrısı olduğunda hamilede olabilirsin aksi de ...hiç olmaması belirletici değil o arkadaşın konuştuğu doktor arkadaşın yorumu sadece bir yorum kesin hüküm değil.
12m ,,canım sende melonkoli içinde boğma kendini olacak neyse olacak aylardır negatif sonucu aldığında moraran gözlerinden yaşlar akan biri de benim...yani çoğumuz hepimiz o yüzden burdayız.yarın ertesi gün farketmez sonuç belli...bizimde gelecek bebeklerimizin de çoktan kaderi yazılı... bize malesef ki bu yazıyı olacaksa da zamanını bilmeden mutlu haber alana dek devam etmek kalıyor.Keşke herşey her istediğimizde elde edilseydi ama hayatın da gerçeği bu..Kötü sonuç alınca üzülmemek mümkün değil ama umutları tüketirsek isyan edip o noktada kaybederiz ...cumartesiye seni de bekliycez.
Herkese bol şans...

sen yarın test yaptıracaktın değil mi?yarın yine burda olacağım...inşallah güzel haberler verirsin bize...merakla bekleyeceğim senin ve diğer arkadaşların sonuçlarını.

Asilamadan itibaren 6 gun boyunca sol kasigimda batma vardi. Zaten sol yumurtaligim gelismisti. Hedef oydu :) bugun 10. Gunum ne bir batma, ne gogus sisligi yada hassasiyeti ne de bel agrim var.. Hic bir anormal durumum yok.. Sadece su iki gundur sık idrara cikiyorum. Herkesin bunyesi farkli. O nedenle bu " belirtisiz" halime bakipta moralimi bozmuyorum. Pazartesi gorecegim bakalim sonuc ne cikacak :) sende hic kafani takmamaya calis ve kendini fazla dinleme. :)))

kızlar günaydın,
inşallah bugün test yaptıracak arkadaşlar güzel sonuçlarla gelirler...

herkese günaydın arkadaşlar bugün bol bol güzel haberler almak dileğiyle inşallah..

Günaydın

Bugün test sonucu alacak kızlar hadi güzel haberler bekliyoruz, hafta sonuna güzel başlayalım.

masall35 hadi iyi haberlerini bekliyoruz. :)))

herkese günaydın.bugün kimler test yaptırıyor umarım hep pozitif haberler gelir.benim testim yarın sabah...

herkese günaydın.bugün kimler test yaptırıyor umarım hep pozitif haberler gelir.benim testim yarın sabah...

Ben bi masall35 biliyorum ama umarım bir sürü pozitif haberi alırız.

C.tesi Pazar ben yokum P.tesi ilk iş yine burda olucam umarım sende dahil bi sürü pozitif haberi alırım. :)))

Günaydın

Bugün test sonucu alacak kızlar hadi güzel haberler bekliyoruz, hafta sonuna güzel başlayalım.

masall35 hadi iyi haberlerini bekliyoruz. :)))

kızlar benimde 14. günüm ayın 8 inde doluyor ama eşim ısrarla 15 i gibi yaptıralım kesin olsun diyor bir türlü inadını kıramıyorum bakalım nolucak.hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…