Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

senin macerana bizde ortak oluyoruz canım ne güzel demişsin herşey çok güzel olucak diye elbette olucak bende inanıyorum..

kızlar harikasınız bu sabah sizden buraya İzmir'-Karşıyaka 'ya öyle bir pozitif enerji aktı ki mda....olmamışsa üzülme lütfen diyosun ya senin gibi bende nirvanaya ulaştım heralde hatırlarmısın sana önceden yazmıştım beni neticeyi beklerken neoldu tuttumu tutmadı mı duygusu rahatsız etmiyor beni strese sokan yoran tedavi süreci kullanılan ilaçların yan etkileri diye....bebek için durum çok farklı elbet hemen olsun istiyorum elbet emek vernce eziyet çekince karşılığını hemen alayım istiyorum kim istemez ki hepimiz istiyoruz ama hepimizin o istediği sonucun biranda gerçekleşmesi mümkün değil ,,,sırayla hayırlısı ile,,,vakti geldiğinde,,,,önce bizim eşimizin sağlığı Allah yazdıysa bize evlat bir gün gelecek zamanı gelince hayırlısı hepimiz için canım

elbetteki öyle tatlım, bir arkadaşım var kanser hastası ameliyat oldu ve şu an kemoterapi görüyor , geçenlerde ben aşılama tutmayınca çok üzülüp aglamıştım bana iki kelimesi yetti kızın.
düşünsene o koltuıukta oturdugunda doktorun sana kansersinde diyebilirdi o zaman nasıl bir duyguya girerdin dedi ve ben kendimde utandım şimdi arkadaşım bu illet hastalıkla savaşıyor belkide kemoterapi sonrası hiç çocuk yapma şansıda olmayacak halimize bin şükür allahım önce bizlere ve eşlerimize saglık sıhhat versin sonrada hayırlısı ile bir evlat nasip etsin

kızlar bugünkülerden daha sonuçlar gelmemiş. ben kanımı verdim geldim bekliyorum ama size bir yaramazlığımı diyeyim gece yarısı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. bakalım kanda ne çıkacak.

Son düzenleme:

inşallah hjamilesindir cnm sonucu yaz mutlaka

Herkese günaydın. Bugün aşılamadan sonraki 15. günüm ve sabah gidip kan verdim. Sanırım 2 saate çıkar sonuç. Dün gece eşimle dayanamayıp yeniden farklı bir markanın testini yaptık ve anında iki çizgi çıktı :))

Umarım bu evde yapılan testler bizi yanıltmamıştır ve kanda da pozitifi görürüz.

Bugün test yaptıracak diğer arkadaşların sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım mübarek cuma hayırlara vesile olur. Herkese şimdiden hayırl cumalar , bol pozitifli sonuçlar.

inşallah pozitiftir. :)))

ne güzel haberler gelmiş arka arkaya inşallah pozitiftir. :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…