benim doktorum burçak hanım sen hangi doktora gittin cnm?
banamı sordun cnm ??
ben koşuyolu umut tüpe gittim
eğer bensem tabi
sevindim canım, umutlu olman çok güzel.
benimde bugünü saymazsak 5 tane dogum kontrol hapım kaldı kısmetse 2 gün sonrasındada adet olurum ve ignelere başlarım yeni bir macera beni bekliyor bakalım inşallah güzel olacak hissediyorum
cnm böyle düşünme iyi düşünki hersey iyi olsun ...
banamı sordun cnm ??
ben koşuyolu umut tüpe gittim
eğer bensem tabi
sana sordum canım ama doktorlar yazılar karıştı..memnunmusun peki umuttan?
benim doktorum burçak hanım sen hangi doktora gittin cnm?
cnm ben doktorun özel muaynehanesine gidiyorum orada çalışmıyor doktor orayla anlaşmış aşılamayı gelip orada yapıyor kendisi
cnm ben doktorun özel muaynehanesine gidiyorum orada çalışmıyor doktor orayla anlaşmış aşılamayı gelip orada yapıyor kendisi
inşallah hamile kalmışsındır cnm..
cnm karıştı cidden sen fulyaya gitmemiş miydin koşuyolu mu seninde :44:
cnm ben 1 kez gittim aşılama olacağımı düşünürek ama ağlayarak çıktım ordan hiç beklemediğim şeyler duyunca
bugünde yine gidecem amh test sonucumu gçtüreceğim hemde konuşmak istiyorum
yani pek bi düşüncem yok bu aşamada
sence nasıl peki ?
inşallah hamile kalmışsındır cnm..
inşallah cnm içimde cok güzel hisler var inşallah yanılmıyorumdur cnm
cnm karıştı cidden sen fulyaya gitmemiş miydin koşuyolu mu seninde :44:
evet canım ben fulyaya gittim karıştı yazılar
cnm ben 1 kez gittim aşılama olacağımı düşünürek ama ağlayarak çıktım ordan hiç beklemediğim şeyler duyunca
bugünde yine gidecem amh test sonucumu gçtüreceğim hemde konuşmak istiyorum
yani pek bi düşüncem yok bu aşamada
sence nasıl peki ?
valla bahçeci grubunun çok iyi olduğunu duydum ben sana tavsiye ederim..benim aşılamam çok iyi geçmişti yumurtaların boyutu,eşimin spermleri,aşılamanın ağrısız olması herşey çok güzeldi ama tutmadı..2.aşılama için bekliyorum bende adetimi..sen orda hangi doktora gideceksin?
valla bahçeci grubunun çok iyi olduğunu duydum ben sana tavsiye ederim..benim aşılamam çok iyi geçmişti yumurtaların boyutu,eşimin spermleri,aşılamanın ağrısız olması herşey çok güzeldi ama tutmadı..2.aşılama için bekliyorum bende adetimi..sen orda hangi doktora gideceksin?
bir tanıdığımın cocuğu olma ihtimali 0dı rahiminden 10a yakın ameliyat oldu çocuk olmuyodu..tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı şuanda 1 ay sonra doğumu var..
bir tanıdığımın cocuğu olma ihtimali 0dı rahiminden 10a yakın ameliyat oldu çocuk olmuyodu..tüp bebek yaptırdı ve hamile kaldı şuanda 1 ay sonra doğumu var..
rabbim ol demişşş
inşallah hakkında hayırlısı ne ise olsun masalcım , biliyorsunki olupta sıkıntılı gelişebilecek bir süreçte olabilir bu bu nedenle alah alnına en hayırlısını yazmıştır diye düşünüyorum .Olumsuz olursada üzülme lütfen bu hiç bir şeyin sonu olmayacak tam tersi senin bebek sürecin için yeni başlangıçlar olacak. Bizler her zaman söylüyorumki çok özel annleriz sabrımızla ve emeklerimizle diger annelerden farklıyız.
inşallah bebegim inşallah , sen nasılsın bu arada güzel perimiz
kızlar harikasınız bu sabah sizden buraya İzmir'-Karşıyaka 'ya öyle bir pozitif enerji aktı ki mda....olmamışsa üzülme lütfen diyosun ya senin gibi bende nirvanaya ulaştım heralde hatırlarmısın sana önceden yazmıştım beni neticeyi beklerken neoldu tuttumu tutmadı mı duygusu rahatsız etmiyor beni strese sokan yoran tedavi süreci kullanılan ilaçların yan etkileri diye....bebek için durum çok farklı elbet hemen olsun istiyorum elbet emek vernce eziyet çekince karşılığını hemen alayım istiyorum kim istemez ki hepimiz istiyoruz ama hepimizin o istediği sonucun biranda gerçekleşmesi mümkün değil ,,,sırayla hayırlısı ile,,,vakti geldiğinde,,,,önce bizim eşimizin sağlığı Allah yazdıysa bize evlat bir gün gelecek zamanı gelince hayırlısı hepimiz için canım
kızlar bugünkülerden daha sonuçlar gelmemiş. ben kanımı verdim geldim bekliyorum ama size bir yaramazlığımı diyeyim gece yarısı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. bakalım kanda ne çıkacak.
kızlar bugünkülerden daha sonuçlar gelmemiş. ben kanımı verdim geldim bekliyorum ama size bir yaramazlığımı diyeyim gece yarısı evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. bakalım kanda ne çıkacak.
Herkese günaydın. Bugün aşılamadan sonraki 15. günüm ve sabah gidip kan verdim. Sanırım 2 saate çıkar sonuç. Dün gece eşimle dayanamayıp yeniden farklı bir markanın testini yaptık ve anında iki çizgi çıktı :))
Umarım bu evde yapılan testler bizi yanıltmamıştır ve kanda da pozitifi görürüz.
Bugün test yaptıracak diğer arkadaşların sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım mübarek cuma hayırlara vesile olur. Herkese şimdiden hayırl cumalar , bol pozitifli sonuçlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?