Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim hakkında hayırlısı olsun inş. böyle durumda bişey denmiyo rabbim sabır versin sabırla umutla yolumuza devam edelim inş. bende aşılamaya başladım bugün dr kont vardı çok garip duygular içindeyim yumurta rezervim azzz gonol f 150 doz kullandım 4 gündür 4 tane yumoş oluşmuş biri 14 mm miş bunları duydum bu yumurta rezervini arttırmak için ne yapmak gerek acaba çok üzgünüm valla offff sen hangi ilacı kullanmıştın kuzum ya kaç doz kaç gün kullandın seninde yumurta rezervi az yazılmışya listeye merak ettim.

cnm özel olacak ama aşılamadan sonra şansınızı denemişmiydiniz geç döllenme falan olmasın önce bir doktorunu dinle. eğer değil diyorsan kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin sonuçta 5 ten yüksek. bizimle devam edeceksin tabi bırakmayalım birbirimizi bende hala inanmıyorum bakalım benim değerim kaç çıkacak.

soylenecek her şeyi sen soylemişsin zaten bize sadece "hayırlsı" demek kalıyor...bu olumlu duruşun ve umudun olduğun sürece tüm güzellikler seninle olacaktır buna inanıyorum...

kızlar slm bugün dr kontrolüm vardı aşılamaya başlayalı bugün 5. gün sanırım 4 tane yumoş oluşmuş biri 14 mm diye duydum fsh 22 çıkmışdıya onun için ilaç kullanmıştım bugün tekrar test istedi öğleden sonra kan sonucuna göre iğneye ne kadar dozla devam edeceğimi söylicek hoca gonol f 150 doz kullandım 4 gündür yumurta rezervim az olduğunda anca gelişiyo buda benim moralimi çok bozuyoo dr um önce yumurta rezervin az falan dedi ama sonra sorun yok olucak herşey iyi gidicek diyede teselli etti şimdi 1 kutu gonol f kullandım sanırım 1 kutu daha alıcam herşey para vallaa rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.. Amin öğleden sonra gene gelişmeleri yazarım dualarınızı eksit etmeyin

soylenecek her şeyi sen soylemişsin zaten bize sadece "hayırlsı" demek kalıyor...bu olumlu duruşun ve umudun olduğun sürece tüm güzellikler seninle olacaktır buna inanıyorum...

canım çokk teşekkür ederim yakıştırdığın düşünceler ve güzel temennilerin için:)

canım çok geçmiş olsun ne güzel şeyler yazmışsın kalpler bir elbet birgün hepimiz o güze duyguyu tadıcaz ara vermen iyi olucak daha hırslı geleceksin 2.tedaviye..bizler hep burdayız yanındayız unutma

mpc'cim benim doktorum aşılama sonrası ilişkiyi yasakladı önermedi.21 Nisan 'daki inseminasyon dışında hiçbir birlikteliğim yok.Kimyasal gebeliğe gelince doktorumla daha önce konuşmuştum aşılamalarda kimyasal gebelik szökonusu değil,kanda değer olması gerektiği gibi çıkarsa hamilesin çıkmaz ise kaç olursa olsun değilsindir arada bir yorumu sebebi yok dedi,,belirtilen beklenen değerler çıktığında da sadece gebeliğe devam edip etmediğinin tesbiti için gebelik kesesi ultrasonda görülene ve kalp atışlarını alana dek 2 gün ara ile kan testi tekrarlanıyor hcg yükselişleri takipte oluyor biliyorsun,,14.günde 5 ten yüksek olması yeterli gelmiyor onlar için 30-40 görmek istiyorlar 14.günde daha az ise zaten test tekrar adet gelmeyince..her ihtimale karşı ama bende geç döllenme durumu hiç yok güzelim olsa iyi olurdu:))
Ben seni...roseenuru....12m yi....yelizi.....bekliyorum bugün artık :))

Canim benim inan cok uzuldum. Allah'in takdiri boyleymis. Ama umudu kaybetmek isyan etmek yok. Eminim vakti saati geldiginde olacaktir. Sen Allahtan istemeye devam et. Onumuz yaz zaten guzel guzel tatil planlari yap sevdiceginle. Kafani bosalt sonra denemeye devam. Opuyorum seni cook. Ayrica ne zaman istersen bulusalim dertleselim :)

Canim benim inan cok uzuldum. Allah'in takdiri boyleymis. Ama umudu kaybetmek isyan etmek yok. Eminim vakti saati geldiginde olacaktir. Sen Allahtan istemeye devam et. Onumuz yaz zaten guzel guzel tatil planlari yap sevdiceginle. Kafani bosalt sonra denemeye devam. Opuyorum seni cook. Ayrica ne zaman istersen bulusalim dertleselim :)

inşallah haberler güzel gelir.sonuc alan var mı başka arkadaslar

teşekkür ederim canım hiç unuturmuyum üstelik seni izmire bekliyorum oralardan özellikle... bir gelebilsen tanışsak ne iyi olur

kızlar çok sevindim bu haberlere bende önce test yapmıştım ve silik çizgi çıkmıştı ve hemen kan testi yapmıştık ardından şimdiden hayırlı olsun diyorum bebişler yoldaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim canım çok memnun olurum madem bu kadar yakınız aynı semtteyiz değerlendirelim bu yakınlığı ben sana mesaj olarak telefonumu bildiririm irtibat kurarız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…