Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

neden yasakladı ilişkiyi bize yasaklamadı hatta aşılama yapılan günün akşamı birliktelik verdi..

masalcım benim yatırdığım hcg testinde 5 üzeri hamilelik yazıyordu.seninki kaçtı.seninde 5 üzeri yazıyorsa bu durumda senin değerine göre hamilesin demektir.tabi sen daha iyi bilirsin ama...

*** AMH DEĞERİN GAYET GÜZEL tgbesr'cim hiç takma kafana yumurtalıkları falan rezervin sağlam doktorunda söylemiş zaten herşey güzel olacak...ben izmirliyim izmirde de yaşıyorum canım.Keşke yakın olsaymışız bakarsın sende izmir buluşması gerçekleşirse yolun düşerde gelirsin.

****mda 'cim canım,, fsh 'ı sakın baz alma yazdım bak dalgalanan bir hormon o stres bile etkiliyor yükselmesini sen gerilme ki fırlamasın beyinden gelen bir hormon neticede üreme organları üretmiyor .Millet 40-50 fsh la tüp bebekle hamile kalan var.Sıkma canını güzelim

bende sizdenim kızlarr fsh en son 24 çıktı
amh 0,53
ve doktorum bırak aşılamayı tüp bebekle bile uğraşma dedi

Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.

rabbim kucağınızada almayı nasip etsin canım.....darısı diğer arkadaşlarımızın başına...amiiiiiiinnn

Son düzenleme:
masalcığım sendeki bu enrjinin olumlu düşecelerinin çeyreği bende olsaaa

yazına hayran kaldım mevlam inşallahhhh sabrının mükafatını verecekkk

kizlaaaarrrr mujdee hamileyım :)) allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.

tebriklerrrrrr canım hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sana söyledim sabah tebriğimi baştan ettim ben allah tamamını erdirsin senin adına inan çok mutlu oldum komşummmmm benimmm

masalcığım sendeki bu enrjinin olumlu düşecelerinin çeyreği bende olsaaa

yazına hayran kaldım mevlam inşallahhhh sabrının mükafatını verecekkk

canım teşekkür ederim inşallah ..sadece metanetli sabırlı ve mantıklı olmaya çalışıyorum Allah'a isyan etmek yok alınyazısı ne ise o herkese de böyle destek olmaya çalışıyorum tekrar teşekkür ederim

ben ilk kez 2009 da yaptıröıştım o zaman 9,80 di,
birde geçen ekim ayında yaptırdı oda 10,30 çıktı bir daha istemdi ama amh de istemdi benden ama durum sakat dedi

masalcım benim yatırdığım hcg testinde 5 üzeri hamilelik yazıyordu.seninki kaçtı.seninde 5 üzeri yazıyorsa bu durumda senin değerine göre hamilesin demektir.tabi sen daha iyi bilirsin ama...

sardunyacım gözlerim seni ararken mesajını gördüm.. estafurullah ben daha iyi bileceğimden değil de bana söylenen,,okudukların anladığım bu güzelim benim de testimde yazan referans aralığı bu ama değerlendirme bu değil keşke olsaydı bak hamile kalan arkadaşlarımıza soralım değeri kaç çıkmış anlayacaksın beni

ah kuzum benimm bende anlamadım bu değer nasıl yükseldi benimde ameliyattan önce tüp bebekde 5.5 di ondan öncesinde 7 çıkmışdı bir dönemde 9 dü en yüksek 9 olmuşdu ama ameliyattan sonra fsh 22 oldu yumurta rezervim düşmüşş ama amh değerim 2.35 çıktı yumurta rezervim az ama kalitelimi acaba ne biliy anlayamadım çok gıcık bir olay bana fsh dengelemek için aşılamam başladığı gün yani gonol f iğnelerine başladığım gün birde biosteron diye bir ilaç verdi onuda kullanıyorum

ben ilk kez 2009 da yaptıröıştım o zaman 9,80 di,
birde geçen ekim ayında yaptırdı oda 10,30 çıktı bir daha istemdi ama amh de istemdi benden ama durum sakat dedi

benimde ilk yüksek çıktığında amh neden istemediler anlamıyorumm
yok yere zamannn geçti aylar geçtiii

ah kuzum benimm bende anlamadım bu değer nasıl yükseldi benimde ameliyattan önce tüp bebekde 5.5 di ondan öncesinde 7 çıkmışdı bir dönemde 9 dü en yüksek 9 olmuşdu ama ameliyattan sonra fsh 22 oldu yumurta rezervim düşmüşş ama amh değerim 2.35 çıktı yumurta rezervim az ama kalitelimi acaba ne biliy anlayamadım çok gıcık bir olay bana fsh dengelemek için aşılamam başladığı gün yani gonol f iğnelerine başladığım gün birde biosteron diye bir ilaç verdi onuda kullanıyorum

sardunyacım gözlerim seni ararken mesajını gördüm.. estafurullah ben daha iyi bileceğimden değil de bana söylenen,,okudukların anladığım bu güzelim benim de testimde yazan referans aralığı bu ama değerlendirme bu değil keşke olsaydı bak hamile kalan arkadaşlarımıza soralım değeri kaç çıkmış anlayacaksın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…