mpc'cim benim doktorum aşılama sonrası ilişkiyi yasakladı önermedi.21 Nisan 'daki inseminasyon dışında hiçbir birlikteliğim yok.Kimyasal gebeliğe gelince doktorumla daha önce konuşmuştum aşılamalarda kimyasal gebelik szökonusu değil,kanda değer olması gerektiği gibi çıkarsa hamilesin çıkmaz ise kaç olursa olsun değilsindir arada bir yorumu sebebi yok dedi,,belirtilen beklenen değerler çıktığında da sadece gebeliğe devam edip etmediğinin tesbiti için gebelik kesesi ultrasonda görülene ve kalp atışlarını alana dek 2 gün ara ile kan testi tekrarlanıyor hcg yükselişleri takipte oluyor biliyorsun,,14.günde 5 ten yüksek olması yeterli gelmiyor onlar için 30-40 görmek istiyorlar 14.günde daha az ise zaten test tekrar adet gelmeyince..her ihtimale karşı ama bende geç döllenme durumu hiç yok güzelim olsa iyi olurdu:))
Ben seni...roseenuru....12m yi....yelizi.....bekliyorum bugün artık :))
Sonucum çıktı kızlar,,doktorumun muayh.nesine gönderdim kendisi akşam üzeri geleceği için sonuç değerlendirmesi yapmak üzere akşam arayacak beni ben biliyorum kendi değerlendirmemi yapayım size...:))
MDA ''CIM... ^^LİSTEDEKİ HANEME UMUDUMUZU BİR SONRAKİ AYA DEVRETTİK^^NOTUNU DÜŞEBİLİRSİN.ÜZGÜN MÜYÜM ELBETTE AMA NE DEMİŞTİM ÜZÜLE ÜZÜLE DEVAM YAPACAK BİRŞEY YOK KISMETİMDE BU AY ŞOKK OLMAK YOKMUŞ.İNŞALLAH BİR GÜN GELİR OLURUM.HAKKKIMIZDA HAYIRLISI.
Benim aşılama serüveni 9,9 değerle rafa kalkmış bulunuyor.14.günde hamilelikten bahsetmek için beta-hcg değerlerimizin en düşük 17 olması gerekiyormuş.Aşılama tüp bebek tedavisi görenler yani bizlerden doktorların hamilelik için 14.günde beklediği değerler daha da yüksek 30 ve üstü ;bu durumda ben....
9.9 değerle sınıfta kaldım....kısmet kızlar bu ay değilmiş,,yola devam ama öncelikle bu ay ara kafa dolu,,bedenim yorgun bazılarınız beni daha iyi bilir ben günlerce yatakta kıvrandım çok etki yaptı ilaçlar ertelediğim kişisel ve iş hayatı sorumluluklarıma bir el atayım bu ay kendime geleyim sonra sil baştan Haziran Ayı ya yine aşılamacı ya da tüp bebekçi olarak tedaviye start veririm bu kararıda bu ay sonu varıcam ....ayy iyiki sizlerleyimm aşılama yaptırıp tanıştım topikle iyi ki üye olmuşum bir sürü arkadaşım oldu AYNI GEMİDE AYNI UMUDA DOĞRU YOL ALDIĞIM ARKADAŞLARIM....bekleme sürecinde iş hayatımı askıya almıştım az çalışınca sizlerle bol bol yazıştım şimdi tekrar normal hayata dönüyorum.en azından bir sonraki tedaviye kadar ....ama tadınızı aldım bir kere takibe sohbete haberleşmeye heyecanlanmaya bilgilenmeye devam vazgeçemem buradan artık her fırsatta buradayım . umarım topiğe aktardığım edindiğim bilgiler, tecrübelerim ,yaşadıklarım ve desteğim ihtiyacı olan arkadaşlara faydalı oluyordur.Çünkü ben sizlerle hem yarar görüyorum hem moral buluyorum ...Benden haberler duygular düşünceler böyle...
SIRADA Kİ TÜM KIZLAR BUGÜNN YARINNN SONRAAA lütfen siz güzel haberlerle dönün r....size sevineyim bari,,ÖPÜYORUM KOCAMAN KOCAMAN:))
ay canımsın allah senden razı olsun bitanemm cvp için çok saol benimde amh değerim 2.35 çıktı dr çok iyi dedi ama yumurtalıklarda sorun var işte bu değere göre az oluşuyo sanki ayy bilmiyorum vallaaa nice insanların ne sorunları var dr senin çocuğun olmaz dediği insan lar doğurdu vallaa rabbim nasip edince ediyo da işte sabretmek çok zor bende aralıkta çikolata kistinden ameliyat oldum aynı şeyleri yaşamış gibiyiz masalcım hangi ildi senin görüşmek çok isterim senle ben ankaradayım
canım benim fsh 22 çıktı bugün kaç çıkıcak bilmiyorum hiç bu kadar yüksek olmamışdı tüp bebek yaparken bile 5.5 çıkmışdı ayy rabbim yardım etsin 2.2.5 gibi sonucum çıkacak zamanda geçmiyo yaaaaaaaa
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
canım,, fsh değeri bir kez yaptırdığında belirleyici olmayıp 6 aylık dönemde 3-4 kez tekrarlaman gerekiyor ya inip çıkan bir hormon dalgalı diyorlar bu gıcık hormona,,sabit bir sonuç vermiyor her ay değişiyor ama 3-4 kez yaptırınca diğer hormonlarla LH,prolaktin,E2 ile birlikte değerlendiriliyormuş bilirsin mutlaka sen de.Çok yüksek olmadıkça tek başına bir hükmü yok.Benimde yaşım nedeni ile son 6 ayda 3-4 kez bakıldı yazayım sana onları ...
ADETİN 2.GÜNÜ YADA 3.GÜNÜ BAKILMASI LAZIM GELEN;FSH DEĞERLERİ
Kasım da.....5,4....: ÇOK İYİ DENDİ
Aralık ta.....7,48...: İYİ DENDİ
Ocak........:13,65: Yükselmiş zaman kaybetmeyelim antimüller amh yapalım FSH GİBİ DALGALİ DEĞİL YUMURTA
REZERVİNİ BELİRLEYEN İLERİ TEKNİK TEST
DEDİLER YAPTIK
AMH TEST sonucu.....:0.72 .: 1'den düşük azalma başlamış YUMURTA REZV AZ DEDİLER
Nisan .........:Aşılama tedavisine başlarken kendi rekorumu kırdım 16.75...çıktı.
ay canımsın allah senden razı olsun bitanemm cvp için çok saol benimde amh değerim 2.35 çıktı dr çok iyi dedi ama yumurtalıklarda sorun var işte bu değere göre az oluşuyo sanki ayy bilmiyorum vallaaa nice insanların ne sorunları var dr senin çocuğun olmaz dediği insan lar doğurdu vallaa rabbim nasip edince ediyo da işte sabretmek çok zor bende aralıkta çikolata kistinden ameliyat oldum aynı şeyleri yaşamış gibiyiz masalcım hangi ildi senin görüşmek çok isterim senle ben ankaradayım
canım benim fsh 22 çıktı bugün kaç çıkıcak bilmiyorum hiç bu kadar yüksek olmamışdı tüp bebek yaparken bile 5.5 çıkmışdı ayy rabbim yardım etsin 2.2.5 gibi sonucum çıkacak zamanda geçmiyo yaaaaaaaa
Kizlaaaarrrr mujdee HAMiLEYIM :)) Allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim Allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
kizlaaaarrrr mujdee hamileyım :)) allah'in izniyle anne oluyorum. Dilerim allah'tan tum isteyenler tez zamanda kavussunlar bebislerine.
masalcığım sendeki bu enrjinin olumlu düşecelerinin çeyreği bende olsaaa
yazına hayran kaldım mevlam inşallahhhh sabrının mükafatını verecekkk
arkadaşlar dün aşılamamı çatlatma ignesinin 30. saati oldum dr. akşam yumurta salınır spermlerde hazırda dedi 40 milyon saglıklı sperm çıktı . akşam da 12 de çatlama akıntısı geldi. yanlız dr . 10 gün iliki yasak dedi . bizde eşimle test gününe kadar uzatıyoruz o yasagı . 15 gün sonra test yapıp dr. arayacagım . bu gün sonuç alacak arkadaşlar . umarım hepsi pozitif çıkar.mayıs ayının ilk aşılaması benim galiba . mba canım tarih 3 mayıs . negatif sonuç alan arkadaşlara allahtan sabır diliyorum .
masalcım benim yatırdığım hcg testinde 5 üzeri hamilelik yazıyordu.seninki kaçtı.seninde 5 üzeri yazıyorsa bu durumda senin değerine göre hamilesin demektir.tabi sen daha iyi bilirsin ama...
canım,, fsh değeri bir kez yaptırdığında belirleyici olmayıp 6 aylık dönemde 3-4 kez tekrarlaman gerekiyor ya inip çıkan bir hormon dalgalı diyorlar bu gıcık hormona,,sabit bir sonuç vermiyor her ay değişiyor ama 3-4 kez yaptırınca diğer hormonlarla LH,prolaktin,E2 ile birlikte değerlendiriliyormuş bilirsin mutlaka sen de.Çok yüksek olmadıkça tek başına bir hükmü yok.Benimde yaşım nedeni ile son 6 ayda 3-4 kez bakıldı yazayım sana onları ...
Ocak........:13,65: Yükselmiş zaman kaybetmeyelim antimüller amh yapalım FSH GİBİ DALGALİ DEĞİL YUMURTA
DEDİLER YAPTIK
AMH TEST sonucu.....:0.72 .: 1'den düşük azalma başlamış YUMURTA REZV AZ DEDİLER
Nisan .........:Aşılama tedavisine başlarken kendi rekorumu kırdım 16.75...çıktı.
ben ilk kez 2009 da yaptıröıştım o zaman 9,80 di,
birde geçen ekim ayında yaptırdı oda 10,30 çıktı bir daha istemdi ama amh de istemdi benden ama durum sakat dedi
DEDİLER YAPTIK
masalcım benim yatırdığım hcg testinde 5 üzeri hamilelik yazıyordu.seninki kaçtı.seninde 5 üzeri yazıyorsa bu durumda senin değerine göre hamilesin demektir.tabi sen daha iyi bilirsin ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?