cnm tebrik ederim allahım kucağına almayı nasip etsin. sen 21 nisanda yaptırmıştın dimi aşılamanı ben bir gün önce yaptırdım değerlerimiz yakın çıkmış dünkü maşallah arkadaşların 300 leri görünce korktum bende ondan sordum. rahatlıyım biraz
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
ayyyy cnm benim nasıl sevindim senin adına...senin sonucunu merak ettiğim için girdim bugün topiğe. tebrikler, darısı başımıza, inşallah bundan sonrası daha da güzel olur.
valla herkesin haberine seviniyordum ama mcan senin bu haberine bende ağladım:)
mavi inanamıyorum hala.gerçekten o kadar tuhaf oldum ki.Allahım inşallah kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz.bu arada inşallah hiçbirimizinde sevinci yarıda kalmaz.diğer kızlarda en kısa sürede yetişir bize...
Dünden beri hamile patlaması olmuş topikte. Çoookk sevindim herkes için.Tüm hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına inşallah. Sonuç bekleyenler içinde devam etsin güzel haberler.Veee mcan, inanki bu haberine çok sevindim.Benim ilk aşılamamla aynı ay başlamıştı aşılama serüvenimiz ve hamilesinnnn. Çok tebrik ederim seni. Sonuna kadar hakettin bunu sen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.Bize de dua etmeyi unutma olur mu?
mavi inanamıyorum hala.gerçekten o kadar tuhaf oldum ki.Allahım inşallah kimsenin duasını karşılıksız bırakmaz.bu arada inşallah hiçbirimizinde sevinci yarıda kalmaz.diğer kızlarda en kısa sürede yetişir bize...
ah kuzum ah hiç sorma.bugün bütün duyguları dibine kadar yaşadım.sonucum çıktığında ilk olmadı dediler.çıkmadımı diye sordum çıktı ama olmadı dediler.olsun belliydi böyle olacağı dedim.müjdemi isterim diye uzattı kağıdı.nasıl yani dedim bi baktım hamilemiyim.şok oldum devamlı bi yanlışlık yoktur değilmi diye sordum.sonra doktor çıktı odadan gözünaydın dedi.içerdeki hastadan sonra alacam seni dedi.ama ben bi yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum.çok karışıktı yani...
kuzu madem sökeden geçtinde neden kuşadasında bana ugrayıp bi çay içmedin hemde yol üzerindeydim yaaaaMcan"cim canim benim tebrik ediyorum seni gozlerim doldu okuyunca,, sevincine uzaklardan ortak oldum ister inan ister inanma haber bekliyosun diye aklimdan cikmadin yolculuk yapiyorum dur dedim almistir sonucu saate baktim arabanin sokede cektim benzinlige durdum telefondan giriyorum bir actimki ne goreyim bizim kiz hamileeeee Allah tamamini erdirsin insallah 6 yaptik bir gunde hamile sayisini bugun hidirellez bereketi ile gelsinn bebegin tum kizlar dileklerini assin gul agaclarina seni cok opuyorumm artik yola devam edebilirim herkese sevgiler...
canım ultrasonda görene kadar kalp atışını duyana kadar bende inanamamıştım,rabbimin kapıları herkese açıktır,kimse dua ettim kabul olmuyo demesin sadece vakti zamanı var.inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi kucağımıza alırızdiğer kızlarda arkamızdan yetişecek bundan eminim bu topik hamiler topiği olacak...
hamilelik günlüğünü sende uygula bebeğinin aşamalarını takip edersin...
cnm tebrik ederim çok sevindim sonunda oldu bak demiştim sana..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kendim hamileymiş gibi sevindim valla..şubattan beri beraberiz nasip bugüneymiş ne güzel..
tatlım benim içinde dua et ne olur hamişin duası kabul olurmuş lütfen allahım banada nasip etsin bu duyguyu
kuzu madem sökeden geçtinde neden kuşadasında bana ugrayıp bi çay içmedin hemde yol üzerindeydim yaaaa
su perisi çok teşekkürler canım.Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah...
güzelim hayırlı olsun.çok sevindim.Allah tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ahhh ahhh sen adadaydin di mi vallahi ugrardim bak ne diycem sen saite kontrollere gelecegin zamanlari haberdar et beni mutlaka gormek isterim seni bir de kucaklayip tebrik ederim cok samimiyim burda oturup kahve icecegime bilsem sana gelir cayini icerdim en kisa zamanda bulusmayi diliyorum karnin buyumus olsun insallah tekrar tekrar tebrikler bugun senin bayramin unutma cok dikkat et kendine guzelim
aminnnnn inşallahh..bende çok istiyorum artık..bol bol dua et bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?