Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

çok çok teşekkür ederim canım sağol.evet 21 nisanda aşılama yaptırmıştım...

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm

ayyyy cnm benim nasıl sevindim senin adına...senin sonucunu merak ettiğim için girdim bugün topiğe. tebrikler, darısı başımıza, inşallah bundan sonrası daha da güzel olur.

valla herkesin haberine seviniyordum ama mcan senin bu haberine bende ağladım:)

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm

Dünden beri hamile patlaması olmuş topikte. Çoookk sevindim herkes için.Tüm hamile arkadaşlar inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek sağlıkla alırlar bebeklerini kucaklarına inşallah. Sonuç bekleyenler içinde devam etsin güzel haberler.Veee mcan, inanki bu haberine çok sevindim.Benim ilk aşılamamla aynı ay başlamıştı aşılama serüvenimiz ve hamilesinnnn. Çok tebrik ederim seni. Sonuna kadar hakettin bunu sen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini.Bize de dua etmeyi unutma olur mu?

Mcan"cim canim benim tebrik ediyorum seni gozlerim doldu okuyunca,, sevincine uzaklardan ortak oldum ister inan ister inanma haber bekliyosun diye aklimdan cikmadin yolculuk yapiyorum dur dedim almistir sonucu saate baktim arabanin sokede cektim benzinlige durdum telefondan giriyorum bir actimki ne goreyim bizim kiz hamileeeee Allah tamamini erdirsin insallah 6 yaptik bir gunde hamile sayisini bugun hidirellez bereketi ile gelsinn bebegin tum kizlar dileklerini assin gul agaclarina seni cok opuyorumm artik yola devam edebilirim herkese sevgiler...

ayyyy cnm benim nasıl sevindim senin adına...senin sonucunu merak ettiğim için girdim bugün topiğe. tebrikler, darısı başımıza, inşallah bundan sonrası daha da güzel olur.

valla herkesin haberine seviniyordum ama mcan senin bu haberine bende ağladım:)

çok teşekkür ederim canım.inşallah Allah en kısa zamanda herkese nasip eder bu duyguyu. o kadar çok duyguyu iç içe yaşıyorumki bugün inşallah en kısa zamanda herkes tadar bu duyguları...

canım ultrasonda görene kadar kalp atışını duyana kadar bende inanamamıştım,rabbimin kapıları herkese açıktır,kimse dua ettim kabul olmuyo demesin sadece vakti zamanı var.inşallah herşey yolunda gider bebeklerimizi kucağımıza alırız diğer kızlarda arkamızdan yetişecek bundan eminim bu topik hamiler topiği olacak...
hamilelik günlüğünü sende uygula bebeğinin aşamalarını takip edersin...

Son düzenleme:

hestiacım canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.3.sürecimde ne kadar rahat olduğumu biliyosun ne hızlı geçmişti doktorum onun çok etkisi var diyor.ben artık kabullenmiştim tüp bebeği.hatta yumurtalar toplanırken genel anestezimi alayım lokal mı onu düşünüyorduk günlerdir eşimle.derken mucizem geldi.inan eve gelirken hep dua ettim Allahım beni kurtardın sitedekileride kurtar diye.inşallah Allah en yakın zamanda sana ve diğer arkadaşlarada nasip eder.

tatlım benim içinde dua et ne olur hamişin duası kabul olurmuş lütfen allahım banada nasip etsin bu duyguyu

kuzu madem sökeden geçtinde neden kuşadasında bana ugrayıp bi çay içmedin hemde yol üzerindeydim yaaaa

cnm tebrik ederim çok sevindim sonunda oldu bak demiştim sana..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kendim hamileymiş gibi sevindim valla..şubattan beri beraberiz nasip bugüneymiş ne güzel..

kesinlikle öyle mavicim.dün bitmişti daha salatı tefriciyem ve ağlaya ağlaya dua etmiştim Allaha.çok şükür Rabbim yüzümü güldürdü bugün.sadece sabretmek gerekiyor ve akışına bırakmak.daha öncede yazdığım gibi ben bu topiği açarken nisanda aşılama olacağıma bile inanmıyordum kesin kist çıkacak mayısta aşılama haziranda sonuç diyodum o da olmaz ağustos eylül gibi tüpe başlarım diyodum.onun verdiği rahatlıkla bişeyler çok hızlı gelişti güzel gitti ve güzel bitti.

cnm tebrik ederim çok sevindim sonunda oldu bak demiştim sana..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin..kendim hamileymiş gibi sevindim valla..şubattan beri beraberiz nasip bugüneymiş ne güzel..

su perisi çok teşekkürler canım.Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah...

Ahhh ahhh sen adadaydin di mi vallahi ugrardim bak ne diycem sen saite kontrollere gelecegin zamanlari haberdar et beni mutlaka gormek isterim seni bir de kucaklayip tebrik ederim cok samimiyim burda oturup kahve icecegime bilsem sana gelir cayini icerdim en kisa zamanda bulusmayi diliyorum karnin buyumus olsun insallah tekrar tekrar tebrikler bugun senin bayramin unutma cok dikkat et kendine guzelim

Yaa amannn benim kafa uctuuu gitti dr un burda diye gittim aklim burda degil ki kusadasi deyince sen sasirdim iyicee olsunn adada olursan eger denk gelirse oraya ugrarim bir daha ki sefer kusuruma bakma neolur abondone oldu aklim benim uykusuzluktan

dün ne kadar çok hamişimiz olmuş . bu günde mcan dan güzel haber gelmiş . bütün hamiş arkadaşları tebrik ederim allah saglıkla ve kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin. darısı bizlere olsun inşallah. mpb arkadaşım nihayet canım çooooookk sevindim dier topigede yazdım allah kucagına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…