Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. pazartesi gene gideceğim teste.nolur dua edin değerim artsın.mutluluğum yarıda kalmasın...

çok saol cnm artık senden ve diğer arkadaşlardan bekliyoruz güzel haberleri. inş. sende aşılamanın sonunda kavuşlacaksın bebişine. ben yine kaybetmekten çok korkuyorum o yüzden hala sevinemedim kalp atışını duysam azıcık rahatlıycam onada 2 haftadan fazla var

kızlar ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. pazartesi gene gideceğim teste.nolur dua edin değerim artsın.mutluluğum yarıda kalmasın...

Dualar seninle sakin sakin dusunme oyle kotu ihtimal artik o seninle ...guzel seyler dusun tadini cikar duygularinin insallah hayirla buyuyecek

bende gidiyorum tekrarlamaya inş. katlamış oluruz değerlerimmizi. progesterona baktırmış mıydın doktor benden progesterona baktırmamı istedi baktırdıysan kaç çıktı. progestan kullanıyorum ama yetmezse iğnesinide verecekmiş o yüzden birde pazartesi stresi var üzerimde

Mcan cok sevındım ya senın ıcın dua etım dun hep ne guzel guzel gelmıs sonucun Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın sevıncımızı yarım bırakmasın ben hala daha ınanamıyorum sanrım kese yı gormedende ınanmıycam

Dualar seninle sakin sakin dusunme oyle kotu ihtimal artik o seninle ...guzel seyler dusun tadini cikar duygularinin insallah hayirla buyuyecek

masalcım inşallah öyle olur.kendime sözüm var anın tadını çıkaracağım artık.ne de olsa her an herşey olabilir.bari anın tadını çıkarayım...

canım sen rahat ol aklına öyle şeyler getirme şu anın tadını çıkar...hayırlısı olsun bebeğin seninle

canım özel mesaj kutun dolmuş

sildim tatlım hepsini farkına varmamışım.

canım tebrikler sen de gebesin ama daha çok yeni yükselmesi de zaman alır doktorun dediğin günlerde ölçtür bebeğin geç tutunacak ama bence tutunacak. çünkü hep öyle oluyor :)

ah canım ah mcan da hamile çok heveslendim bende keşke hep böyle devam etse ama sanırım negatifi ben bulucam öyle hissediyorum. hevesim kursağımda kalıcak.ama yine de ufak da olsa bir ümidim var tabi.belirtilere takılmamaya çalışıyorum ama inan olmuyor.ben de perşembe günü gidicem teste daha çok var. dua et benim ve sonuç bekleyen diğer tüm arkadaşlarım için liste pozitif devam etsin zira bana birkaç kişi kaldı...

çok sevindim canım bol bol ve kaliteli yumoşların olsun sen de tüpl e bulacaksın bebeğini ben inanıyorum. benim bugün 10. günüm bir de dün ard arda hem de en sevdiğim ve uzun süredir takip ettiğim arkadaşlarımın hamile haberlerini aldım heveslendim bende. ben de puregon kullandım bu ay sağ da çok güzel ve kaliteli yumurtalarım olmuştu ama benim sağ da tüpüm yok o yüzden solu bekledik o da biraz geç büyüdü ama 18 mm oldu tam aşılama olucakken de doktor şekli biraz bozuk dedi moralim çok bozuldu öyle olsa bile söylememesi gerekirdi içimdeki herşeyi söküp aldı 10 gündür rahattım o yüzden olmicak gibi hissediyorum ama yine de aşılamadan sonra biz de çalıştık 2 akşam. günler yaklaştıkça yine de ümitleniyorum. madem sağ da o kadar güzel yumurtalar vardı belki onlardan birisini kapar ne diyim. yoğun sarı akıntım var diğerleri hep aynı gebelik mi adet belirtileri mi belli değil.beklemeye devam.

crinone jel kullanan var mı arkadaşlar aranızda?ben ilk defa bugün başlayacağım.nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.o aplikatörün tamamını mı vajinadan içeri iteceğiz?

evet canım hepsini sokuyorsun içeriye sonra da sıkıyorsun sıktıktan sonra o dikdörtgen içi hava dolu hazneyi sakın elinden bırakma yoksa içine hava çekiyor o sırada ve rahimden akıntıları yada jeli geri çekiyor biraz :) 1 kez başıma geldi de ondan söylüyorum.

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm

mcan, en çok sana sevindim desem yalan olmaz sen de çok bekledin arkadaşım çok tebrik ederim rahatlığın ne kadar önemli olduğunu birkez daha görmüş olduk. ben de şimdiden tüpe alıştırıyorum kendimi.nerde yaptıracağım ne zaman başlayacağımı bile planladım. ama belli olmaz tabi. nice tüpe giderken hamile olduğunu öğrenen insanlar görüyoruz. ben de rahattım bugüne kadar ama artık son 5 gün.sen de belirtilerini yazarmısın canım. çok belirgin olanları. mesela benim sarı akıntım oldu 1 haftadan sonra baya belirgin. okuyorum tuttuğuna işaret diyor ama bakalım kısmet...

evet ben de öyle duydum arkadaşım.

devlet sadece 2 tedavide karşılıyormuş ilacı.3.aşılamamda ilaç almaya gittiğimde öğrendim bende bunu.

yani aşılama hakkımız 2 ye düştü olmuyor o zaman bu devlet 2 defa ödüyor. 3. yü sen cebinden yaptıracaksın. çok anlamsız.

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm

Oyyy kuzumm Cokk sevindimmm geldi bebisinn hepimizi şevindirdi bakk:))İns. Ömür boyu annesi babasını üzmeyen boyle herkesi sevindiren sevgi pitircigi bir birey olurrr:) Pazarrtesi degeri katlanacak hatta aklında hiç şüphe olmasın kesin katlanacak emin oll Şimdi bizeee bebisinle bol bol dua ett bizde kavuşalım Nazlı bebiklerimize:)

bende çok panik oluyorum napacam pazartesi diye ama stres yapmamak lazım.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .bana hiç progestan bakılmadı ama doktorum bugün gene progestan yazdı bide folik asit.
yeliz çok teşekkür ederim hala rüyada gibiiyim.bu duygu harbi mahvetti beni bide iki gecedir uyuyamadım doğru dürüst.zor oturuyorum bilgisayar başında gidip yatacam birazdan
canım sen rahat ol aklına öyle şeyler getirme şu anın tadını çıkar...hayırlısı olsun bebeğin seninle
inşallah mavicim Allah hepimizin yardımcısı olur.

canım çok tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayıda nasip eder inşaallah. topikteki herkes için sevindim ama bugün senin için bir başka sevindim anlatamam. benim içinde dua edermisin canım bende ikinci aşılama için gün ilaç kullanıyorum şimdilik büyük ihtimal 11 mayısa kadar yapılır aşılamam...

dualarım hepimiz için su perisi allah herkesin kalbine göre versin.

mcan84 canım sende benim gibi şubattadan gelenlerdesinsin rabbim hayırlısı ile sağ salim bebeişleriniz kucağına almayı nasip etsin.bu aralar pek giremiyorum ama hep aklımdasınız çok sevindim dün 5 hamiş bugün sen rabbim hediyeleriniz size vermiş sıra bekleyen bizlerde inşalahh

crinone jel kullanan var mı arkadaşlar aranızda?ben ilk defa bugün başlayacağım.nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.o aplikatörün tamamını mı vajinadan içeri iteceğiz?
ben 15 gündür kullanıyorum başlığını kopartıyorsun aplikatörün yarısına kadar vajinaya daha sonra diğer tarafına basıyorsun jel içeri gidiyor yatarak daha rahat oluyor bilmem anlatabildimmi

arkadaslar kisace kendimi anlatimm asilamayla hamile kalmistim.nisan 17de kurtaj olmstum.ve tkrardan asilama yaptirdim asilamanin 5gunu kan tahlili yaptirdim 475cikti.ve ara ara kanamalarim baslamisti.dun pihti vw kanama yasadim cok korkmustum doktorum cagirdi muayene icin ve dun asilamanin 7.gunuydu 2tane kese gorundu..gunde 3tane igne oluyorum 2dusuk onleyici 1kan sulandirici.insallah kananalarim gecer ve bu kez saglikli bir hamilelik geciririm kizlar..

ben 15 gündür kullanıyorum başlığını kopartıyorsun aplikatörün yarısına kadar vajinaya daha sonra diğer tarafına basıyorsun jel içeri gidiyor yatarak daha rahat oluyor bilmem anlatabildimmi

anlatabildin canım:)sağol.sinir birşey,hiç hoşlanmadım .dün gece ilkini kullandım

bebegim sen gene beni mcan84 le karıştırdın ben hamile degilim malesef ama inşallah en kısa zamanda olurum :)))))
ama keşke ugrasaydın yanıma

hayırlı olsun canım çok sevindim.bu ay ne kadar bereketli bi aymıştı keşke bu ay aşılama yaptırsaymışız.inşallah yarın kan değerin yükselir.bizim içinde dua edin şimdi iki canlısınya dualar kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…