çok saol cnm artık senden ve diğer arkadaşlardan bekliyoruz güzel haberleri. inş. sende aşılamanın sonunda kavuşlacaksın bebişine. ben yine kaybetmekten çok korkuyorum o yüzden hala sevinemedim kalp atışını duysam azıcık rahatlıycam onada 2 haftadan fazla vardün ne kadar çok hamişimiz olmuş . bu günde mcan dan güzel haber gelmiş . bütün hamiş arkadaşları tebrik ederim allah saglıkla ve kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin. darısı bizlere olsun inşallah. mpb arkadaşım nihayet canım çooooookk sevindim dier topigede yazdım allah kucagına almayı nasip etsin.
kızlar ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. pazartesi gene gideceğim teste.nolur dua edin değerim artsın.mutluluğum yarıda kalmasın...
bende gidiyorum tekrarlamaya inş. katlamış oluruz değerlerimmizi. progesterona baktırmış mıydın doktor benden progesterona baktırmamı istedi baktırdıysan kaç çıktı. progestan kullanıyorum ama yetmezse iğnesinide verecekmiş o yüzden birde pazartesi stresi var üzerimdekızlar ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. pazartesi gene gideceğim teste.nolur dua edin değerim artsın.mutluluğum yarıda kalmasın...
Dualar seninle sakin sakin dusunme oyle kotu ihtimal artik o seninle ...guzel seyler dusun tadini cikar duygularinin insallah hayirla buyuyecek
kızlar ben hala inanamıyorum hamile olduğuma. pazartesi gene gideceğim teste.nolur dua edin değerim artsın.mutluluğum yarıda kalmasın...
canım özel mesaj kutun dolmuş
kızlar bugün aşılamamın 14. günü bthcg testi 13.95 çıktı ayrıca progesteron da 10.54 çıkmış.doktor değerlerimin çok düşük olduğunu ve 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söledi.bu arada aşılamadan 7 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım.progesteron niye bakılıyor acaba??şimdi bu sonuca göre ne oluyorum ben :)
canım benim teşekkürler.inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım.Allah'ım sana da yaşatsın bu mutluluğu.tekrar acı yaşatmasın.çok çok ümitsizdim ben.her ay çatlama iğnesinden sonraki belirtilerimin aynıssı varı yine...tek fark kasıklarda daha keskin batmalar ve ani girip çıkan ağrılar vardı.gögüslerim çok ağrıyordu bir de.akıntıya hiç takılma canım,benim neredeyse yok denecek kadar azdı.İnşallah senden de güzel haberler alırız canım.sen nasılsın bu arada...iyisin değil mi?ben de senin yazdıklarını okudum dün.test günün ne zaman
İyi kuzum yane olsun yarin sabah kontrolum var bakalım ne haldeler bende merak ediyorum:) Cars. Gittim en son. Yaklaşık 10-15tane yumurta saydım ama daha minnaklardi:) Gonal-f kullanıyorum dozu 150'ye çıkardık. Hesaplarıma göre 1hafta daha kullanırım. Bakalim sonra neler olucak. Ayy 6 gun kaldı hee gecer gecer sonra 9 ay bekliyceksin ins...Nasıl hissediyorsun kendini umudunu sakın kaybetmee
crinone jel kullanan var mı arkadaşlar aranızda?ben ilk defa bugün başlayacağım.nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.o aplikatörün tamamını mı vajinadan içeri iteceğiz?
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
kızlar birde dün eczacım dedi ki artık aşılama hakkımız 2 ye düşmüş sizde bu şekilde bie şey duydunuz mu yoksa eczacım mı yanlış biliyor doktora sormayı da unuttum doğrusu dünün stresinden dolayı
devlet sadece 2 tedavide karşılıyormuş ilacı.3.aşılamamda ilaç almaya gittiğimde öğrendim bende bunu.
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
bende gidiyorum tekrarlamaya inş. katlamış oluruz değerlerimmizi. progesterona baktırmış mıydın doktor benden progesterona baktırmamı istedi baktırdıysan kaç çıktı. progestan kullanıyorum ama yetmezse iğnesinide verecekmiş o yüzden birde pazartesi stresi var üzerimde
yeliz çok teşekkür ederim hala rüyada gibiiyim.bu duygu harbi mahvetti beni bide iki gecedir uyuyamadım doğru dürüst.zor oturuyorum bilgisayar başında gidip yatacam birazdanMcan cok sevındım ya senın ıcın dua etım dun hep ne guzel guzel gelmıs sonucun Rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın sevıncımızı yarım bırakmasın ben hala daha ınanamıyorum sanrım kese yı gormedende ınanmıycam
inşallah mavicim Allah hepimizin yardımcısı olur.canım sen rahat ol aklına öyle şeyler getirme şu anın tadını çıkar...hayırlısı olsun bebeğin seninle
dualarım hepimiz için su perisi allah herkesin kalbine göre versin.
ben 15 gündür kullanıyorum başlığını kopartıyorsun aplikatörün yarısına kadar vajinaya daha sonra diğer tarafına basıyorsun jel içeri gidiyor yatarak daha rahat oluyor bilmem anlatabildimmicrinone jel kullanan var mı arkadaşlar aranızda?ben ilk defa bugün başlayacağım.nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.o aplikatörün tamamını mı vajinadan içeri iteceğiz?
ben 15 gündür kullanıyorum başlığını kopartıyorsun aplikatörün yarısına kadar vajinaya daha sonra diğer tarafına basıyorsun jel içeri gidiyor yatarak daha rahat oluyor bilmem anlatabildimmi
Ahhh ahhh sen adadaydin di mi vallahi ugrardim bak ne diycem sen saite kontrollere gelecegin zamanlari haberdar et beni mutlaka gormek isterim seni bir de kucaklayip tebrik ederim cok samimiyim burda oturup kahve icecegime bilsem sana gelir cayini icerdim en kisa zamanda bulusmayi diliyorum karnin buyumus olsun insallah tekrar tekrar tebrikler bugun senin bayramin unutma cok dikkat et kendine guzelim
bende çok panik oluyorum napacam pazartesi diye ama stres yapmamak lazım.kendimi rahatlatmaya çalışıyorum .bana hiç progestan bakılmadı ama doktorum bugün gene progestan yazdı bide folik asit.
yeliz çok teşekkür ederim hala rüyada gibiiyim.bu duygu harbi mahvetti beni bide iki gecedir uyuyamadım doğru dürüst.zor oturuyorum bilgisayar başında gidip yatacam birazdan
inşallah mavicim Allah hepimizin yardımcısı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?