Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nasıl gidiyor canım tüp bebiş çalışmaları hangi ilaçları kullanıyorsun gelişiyor mu yumoşların umarım çok kaliteli bol yumoşların olur. benim de 9. günüm daha 6 gün var kan testime. dua edelim birbirimiz için...

canımonemlı asamayı atlattın ama bundan sonrada kendıne cok dıkkat et lutfen bendede pıhtılasma sorunu var 2 dusuk yaptım . Ve hamıle kaldıktan sonra iğne kullanacagım simdiasprın kullanıyorum . 3 4 ay dolana kadar yat .bu sorunla senın hamıle oldugunu duymak bana moral oldu ınsallah bıran once bend hamıle kalırım dualarınızı eksık etmeyın bızden

ben bırıncı aılamayı oldum fakat olumsuz cıktı sonuc .doktorum bana sebebsız olmasına ragmen yumurta takıbı yapmadı bende doktorrumu degıştırıyorum buay şimdi sanırım basa sarıp yumurta takbı ıle devam edecegım

kızlar bugün aşılamamın 14. günü bthcg testi 13.95 çıktı ayrıca progesteron da 10.54 çıkmış.doktor değerlerimin çok düşük olduğunu ve 2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söledi.bu arada aşılamadan 7 gün sonra çatlatma iğnesi yapmıştım.progesteron niye bakılıyor acaba??şimdi bu sonuca göre ne oluyorum ben :)

canım benim teşekkürler.inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alırım.Allah'ım sana da yaşatsın bu mutluluğu.tekrar acı yaşatmasın.çok çok ümitsizdim ben.her ay çatlama iğnesinden sonraki belirtilerimin aynıssı varı yine...tek fark kasıklarda daha keskin batmalar ve ani girip çıkan ağrılar vardı.gögüslerim çok ağrıyordu bir de.akıntıya hiç takılma canım,benim neredeyse yok denecek kadar azdı.İnşallah senden de güzel haberler alırız canım.sen nasılsın bu arada...iyisin değil mi?ben de senin yazdıklarını okudum dün.test günün ne zaman

İyi kuzum yane olsun yarin sabah kontrolum var bakalım ne haldeler bende merak ediyorum:) Cars. Gittim en son. Yaklaşık 10-15tane yumurta saydım ama daha minnaklardi:) Gonal-f kullanıyorum dozu 150'ye çıkardık. Hesaplarıma göre 1hafta daha kullanırım. Bakalim sonra neler olucak. Ayy 6 gun kaldı hee gecer gecer sonra 9 ay bekliyceksin ins...Nasıl hissediyorsun kendini umudunu sakın kaybetmee

kızlar yarın sabah bende kan testine gidiyorum aslında çok ümidim yoktu ama bu kadar hamile haberini alınca heyecanlanmaya başladım.

canım benim gibi ümidini kaybetme.benim ne halde olduğumu biliyorsun.o kadar gönülsüz gittim ki teste anlatamam.ama belli olmuyor işte.belirtilere takılmak boşunaymış.hala inanamıyorum.kanları karıştırmış olabilirler mi diye...saçmalıyorum işte

Cnm progestan hamilelik sonrasında giderek artan bir hormon. Progestan degerine bakarak döllenmenin olup olmadığıyla ilgili fikir sahibi oluyo doktorlar. Degerin biraz düşük. Ama Bu değerlerle başlayıp sağlıklı sekilde bebek sahibi olanlar var. Ama kimyasal gebelik olasılığıda sozkonusu olabiliyor bazen. Benim ilk aşılamamda 14ten 7 ye düşmüştü. İns. Seninki sağlıklı bı sekilde katlanır kavuşursun bebeğine

Vallah yüksek arkadaşımmm:) Hiç belli olmaz yinede ALlah nasıl istiyorsan gönlüne göre versin. Sen yinede hazırlıklı ol:)

Artık kısmetimizde ne varsa o olacak.Hakkımızda kayırlısı olsun.:) allah tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlısından ikişer ikişer versin inşallah."ercelf" hariç:) ona tek varsin Allahım hayırlısından.

crinone jel kullanan var mı arkadaşlar aranızda?ben ilk defa bugün başlayacağım.nasıl kullanacağım konusunda hiçbir fikrim yok.o aplikatörün tamamını mı vajinadan içeri iteceğiz?

canım benimde 5. günüm iğnelere 150 dol kullanıyorum pazartesiye kadar kullancam bakalım inş. yumoşlar kaliteli olur

canım benimm inş. bende senin gibi yazarım bendede kan pıhtılaşması var bakalım inş. aşılamam tutar tekrar tebrik ederim bitanem

arkadaşlar hamile kalan arkadaşları çok tebrik ediyorum inşallah anne ve babalarına hayırlı salih evlatlar olurlar.

aşılamayla hamile kalan arkadaşlar hepinizi tebrik ederim.inşaallah sağlıklı bi dokuz ay geçirirsiniz.darısıda bizim başımıza inşaallah

kızlar bende dün gittim doktoruma ve en sonunda iğnelerime kavuştum dün ilk dozu doktorum ile beraber attık 75 ml ile başladık pazartesi tekrar gidicem doktora yumurtaların gelişimene göre dozu ayarlayacak.bu arada sağda 3 tane 5 ml lik solda 2 tane 4 ve 5 ml lik var ve dün adetimin 2. günü idi doktorum 2. günü olmasına ragmen gayet güzeller dedi bakalım nasip kısmet artık. bu arada doktorum gonal f 900 ve ovitrelle verdi toplamda 250 tl verdim yakında alacaklara fikir olsun bakalım pazartesiye kadar ne kadar gelişecekler çok merak ediyorum...

Herkese günaydın hayırlı bir gün olsun,
Sevgili Arkadaşlar,

5 Mayıs Cumartesi gününü 6 Mayıs Pazar gününe bağlayan gece Hıdrellez Gecesi, 6 Mayıs Pazar günü ise Hıdrellez… Size bu konu ile ilgili hatırlatmalar…. Dilekleriniz kabul olsun..

Hıdırellezde neler yapılır
5 mayıs akşam ezanı ile gül dallarına paralar asılır.(Eskiden kese içine para dikilip gül dibine gömülürmüş.) ya da açık cüzdan bırakılır. Böylelikle bolluk ve berekete ulaşmak, varlıklı kişiler olmak düşlenir. Asılan paralar ya da cüzdanlar 6 Mayıs sabah erkenden geri toplanır.Evdeki her kişi için yedi fasulye ya da yedi nohut ekilir, gelebilecek kötülüklerin bunlara gelmesi dilenir.
5 Mayıs akşamı evlenme çağına gelmiş kızlara bulaşık yıkattırılmaz.
5 Mayıs günü (Nişanlılar arsında) oğlan evi, kız evine Hıdırellez Kurbanı, olarak süslenmiş bir koç gönderir. Bu kurban ertesi gün kesilerek birlikte yenir. Yemeğe çağırılanlar, çarşaf, havlu yemeni ve gönüllerinden kopan armağanlar getirirler. Getirilen armağanlar ipler üzerinde sergilenir.
Hıdırellez günü, erkenden kalkılıp kapılar açılır. Genç kızlar için hazırlanan sandıklar açılır. Açılır ki eve bereket dolsun, genç kızımız da iyi bir evlilik yapsın.
Hıdırellez günü, bazıları sabah gün doğarken kırlara, bağlara, bahçelere çıkıp buralarda Hızır’ın ayak izlerine basarak bolluğa ulaşmayı düşler.
Hıdırellez günü, doğa ve insan sevgisi çok önemlidir çünkü Hızır ve İlyas, insanları, doğayı, iyiliği ve cömertliği seven, bereketin simgesi olan, kutsallıklarına inanılan dinsel varlıklardır.
Hıdırellez günü, hiçbir yeşil dalından koparılmaz.
6 Mayıs günü ikindi zamanı Hıdırellezin bittiğine inanılır. Ancak eğlenceler hava kararıncaya değin sürer. Hızır uğrasın! dileği bolluk gelmesi anlamında kullanılır

Hepimizin evine bolluk bereket dolsun, göbeklerimiz dolsun , ceplerimizden paralar taşsın inşallah

Son düzenleme:
bugün mcan84 dostumun test günü allahım bu bereketli günde onunda evine bereket ver dualarımızı kabul et , inşallah hamile olarak aramıza dönsün, evine huzur nur dolsun.

kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…