canım bugün sait hocayla konuştum tüm testlerimi yaptırdım hepsi çok güzel dedi. 4 gün sonra dogum kontrol hapım bitiyor 2-3 günde hastalanırsam hemen ignelere başlayacagız hayırlısı bakalım.
Baslayacagin yeni tedavin hayirli olsun pelikan,, listede sorun olarak aciklanamayan inft.yaziyor yani bilinen bir sorunun yok yasini merak ettim yasinda genc ise neden hemen yine basliyorsun asilama tedavisinekızlarrrrr sevgili taze anne adayları bir hafta içinde ne kadar çok hamiş olmuş burda...
1. Aşılaması tutmayan biri olarak, sizin mutluluğun kocaman bir umut bana.
Allahım tamamına erdirsin. Tekrar tekrar tebrik ederim canlar...
Lütfen hamiş arkadaşlarımız bize dua etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş...
Bende yılmayanlar ve mücadelesine devam edenlerden biri olarak. Hemen geçen hafta Bahçeci Fulya' ya gtiim.
Ve bu kez burayı denemek istedim. Şimdi aşılama için gün sayıyorum.
Umarım ben ve diğer aşılaması tutmayan arkadaşlarımda;
sizler gibi bebiş haberlerimizi buradan Mayıs hamişi olarak paylaşırız...
Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Yeni bilgilerim:
2. aşılama
Sebebsiz inf.
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Dr. Erbil Bey
aşılama günüm 1 hafta içinde belli olacak.
SAT: 02 Mayıs 2012
inşallah degerlerin 2 ye katlar durur,benden porgesteron testi istedi onu ve bhcgyi yaptırıcam. inş. değerim katlar 2 hafta sonrada kontrole çağırdı senin kontroller zamanına denk gelicek galiba inş. karşılaşırız.
Mesajimi okuuuuuuusana hayatim test sonuclarina sevindim hayirlisi ile basliyor maraton
inşallah degerlerin 2 ye katlar durur,
bende 1 haftaya kadar gelirim herhalde İzmire haberleşiriz aynı güne denk gelirse saatleri aynı zamana getiririrz olmazsa
teşekkür ederim canım her şey güzel çıkmış hayırlısı ile başlayacagız bakalım
, bu arada okumam gereken hangi mesaj anlayamadım
Cevaplayamadigin mesajim canim sayfa 395 te kalmis buldum sordugun icin ,, okumadigini anladim zaten,, siz madem geliyosunuz doktorunuza bana haber vermeyi dusunmuyo musunuz ??:))
Mda cim hic karistirirmiyim seni ben,, elbette biliyorum hamile olmadigini ama kesin olacaginida biliyorum insallah:))) bir karisikliga dustum ama dusundugun konuda degil ben mcan inin da senin gibi izmirde saite gittigini dusundum bir an unuttum bulundugu sehri.. O yuzden ona kontrollere geldiginde haber ver diye yazdim sana yazmadim ben o mesaji eger sana yazmisim gibi gorunduyse cep telefonundan girdigim icin alıcı olarak yanlıs alıntı yapmisindir bit gibi zaten yazilar zor takip ediyorum yoksa surekli gorustugum takip ettigim arkadaslarimin durumunu karistirmam bebegeemm ... Bi daha oku anliycaksin ona yazacakken sana yazip istikamet hatasi yapmisim been:))) mda cim gulistan hic yok ortada kizcagiz napti acaba 30 nisandan beri 8.45 degerle hamileyim dedi kac gun gecti test tekrarlayacakti dun unuttuk birisi hatirlatmisti galiba dun bana onun degerini haberin var mi canim senin ben onu da merak ettim
kızlarrrrr sevgili taze anne adayları bir hafta içinde ne kadar çok hamiş olmuş burda...
1. Aşılaması tutmayan biri olarak, sizin mutluluğun kocaman bir umut bana.
Allahım tamamına erdirsin. Tekrar tekrar tebrik ederim canlar...
Lütfen hamiş arkadaşlarımız bize dua etsin. Hamilelerin duası kabul olurmuş...
Bende yılmayanlar ve mücadelesine devam edenlerden biri olarak. Hemen geçen hafta Bahçeci Fulya' ya gtiim.
Ve bu kez burayı denemek istedim. Şimdi aşılama için gün sayıyorum.
Umarım ben ve diğer aşılaması tutmayan arkadaşlarımda;
sizler gibi bebiş haberlerimizi buradan Mayıs hamişi olarak paylaşırız...
Rabbim hepimize en kısa zamanda nasip eder inşallah.
Yeni bilgilerim:
2. aşılama
Sebebsiz inf.
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi
Dr. Erbil Bey
aşılama günüm 1 hafta içinde belli olacak.
SAT: 02 Mayıs 2012
canım bugün sait hocayla konuştum tüm testlerimi yaptırdım hepsi çok güzel dedi. 4 gün sonra dogum kontrol hapım bitiyor 2-3 günde hastalanırsam hemen ignelere başlayacagız hayırlısı bakalım.
kızlar biraz önce dua ettim hem kendime hemde sizlere inşallah en yakın zamanda hamile kalalım diye..
canım herşeyin çok iyi gitmesine inan çok sevindim hep böyle devam edicek inşallahh
aramazmıyız kız hiç hatta bu hafta içi bile gelebilirim ama işim alsancakta olacak senin iş yerin yakındır umarım ki görüşüp bir kahve içebiliriz,
bu arada gulsultandan haber yok profilinede baktım bir daha hiç girmemiş malesef
Pazartesi gunu sana ozel mesajtan cep telefon numarami bildirecegim kaydet tekefonuna ve beni istedigin zaman ara gelecegin gun belli oldugunda da bir gun onceden haber ver ki durusma ve islerimi organize edebileyim ben karsiyakadayim ama denk getirirsek zamani atlar gelirim alsancaga uzak degil neticede en azindan sansimi denerim burnumun dibine gelmissin cok isterim goreyim seni opuyorum canim
hamile kalan arkadaşlar bi soru sorcam bel ağrınız varmı
mcan84 canım hemşerim. nasıl sevindim bilemezsin. tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benim teste daha çok var. iki gündür öyle güzel haberler geliyorki büyü bozulmadan bende müjde vermek istiyorummmmmm
Mcan CNm tebrik ediyorum. Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins. Bende kayserideyim sen aşılamanı kime yaptırdın?
pelikancım merhaba bende senin gibi fulya tüp bebek merkezine gidiyorum 2.aşılama için mayıs sonunu bekliyorum..inşallah hamile kalırsın cnm..
kızlar eve şimdi geldim.beta hcg 131.1 çıktı.yani hamileymişim.hala inanamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?