Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bugün sait hocayla konuştum tüm testlerimi yaptırdım hepsi çok güzel dedi. 4 gün sonra dogum kontrol hapım bitiyor 2-3 günde hastalanırsam hemen ignelere başlayacagız hayırlısı bakalım.

Mesajimi okuuuuuuusana hayatim test sonuclarina sevindim hayirlisi ile basliyor maraton

Baslayacagin yeni tedavin hayirli olsun pelikan,, listede sorun olarak aciklanamayan inft.yaziyor yani bilinen bir sorunun yok yasini merak ettim yasinda genc ise neden hemen yine basliyorsun asilama tedavisine

benden porgesteron testi istedi onu ve bhcgyi yaptırıcam. inş. değerim katlar 2 hafta sonrada kontrole çağırdı senin kontroller zamanına denk gelicek galiba inş. karşılaşırız.
inşallah degerlerin 2 ye katlar durur,
bende 1 haftaya kadar gelirim herhalde İzmire haberleşiriz aynı güne denk gelirse saatleri aynı zamana getiririrz olmazsa

Mesajimi okuuuuuuusana hayatim test sonuclarina sevindim hayirlisi ile basliyor maraton

teşekkür ederim canım her şey güzel çıkmış hayırlısı ile başlayacagız bakalım
, bu arada okumam gereken hangi mesaj anlayamadım

Cevaplayamadigin mesajim canim sayfa 395 te kalmis buldum sordugun icin ,, okumadigini anladim zaten,, siz madem geliyosunuz doktorunuza bana haber vermeyi dusunmuyo musunuz ??:))

Cevaplayamadigin mesajim canim sayfa 395 te kalmis buldum sordugun icin ,, okumadigini anladim zaten,, siz madem geliyosunuz doktorunuza bana haber vermeyi dusunmuyo musunuz ??:))

aramazmıyız kız hiç hatta bu hafta içi bile gelebilirim ama işim alsancakta olacak senin iş yerin yakındır umarım ki görüşüp bir kahve içebiliriz,
bu arada gulsultandan haber yok profilinede baktım bir daha hiç girmemiş malesef

pelikancım merhaba bende senin gibi fulya tüp bebek merkezine gidiyorum 2.aşılama için mayıs sonunu bekliyorum..inşallah hamile kalırsın cnm..

canım bugün sait hocayla konuştum tüm testlerimi yaptırdım hepsi çok güzel dedi. 4 gün sonra dogum kontrol hapım bitiyor 2-3 günde hastalanırsam hemen ignelere başlayacagız hayırlısı bakalım.

canım herşeyin çok iyi gitmesine inan çok sevindim hep böyle devam edicek inşallahh

kızlar biraz önce dua ettim hem kendime hemde sizlere inşallah en yakın zamanda hamile kalalım diye..

canım herşeyin çok iyi gitmesine inan çok sevindim hep böyle devam edicek inşallahh

Duaların için çok teşekkürler canım tabiki karşılıklı bu duygularımız.
evet şimdilik güzel başlayacagız inşallah güzel ,saglıklı ve saglam yumurtalar çıkarabilirim

Mcan CNm tebrik ediyorum. Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin ins. Bende kayserideyim sen aşılamanı kime yaptırdın?

mcan84 canım hemşerim. nasıl sevindim bilemezsin. tebrik ederim. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. benim teste daha çok var. iki gündür öyle güzel haberler geliyorki büyü bozulmadan bende müjde vermek istiyorummmmmm

Pazartesi gunu sana ozel mesajtan cep telefon numarami bildirecegim kaydet tekefonuna ve beni istedigin zaman ara gelecegin gun belli oldugunda da bir gun onceden haber ver ki durusma ve islerimi organize edebileyim ben karsiyakadayim ama denk getirirsek zamani atlar gelirim alsancaga uzak degil neticede en azindan sansimi denerim burnumun dibine gelmissin cok isterim goreyim seni opuyorum canim

tamam canım haberleşiriz bende veririm sana telefonumu .

çok teşekkür ederim leyla.inşallah en kısa sürede senin ve diğer arkadaşlarında müjdeli haberini alırız...

arkadaşlar dün aşılama oldum sol tarafımda (yani sanırım uygulamanın yapıldığı tüp) inceden bi ağrı var hafif lekelenme oldu işlemden sonra bu normal ama bugünde devam ediyo lekeler sizce bu ağrı neden olur ??

pelikancım merhaba bende senin gibi fulya tüp bebek merkezine gidiyorum 2.aşılama için mayıs sonunu bekliyorum..inşallah hamile kalırsın cnm..

:))) superisi ben dr Erbil beye geliyorum aşılamam sanırım mayısın ortasında yapılacak. çok memnun kaldım. bende senin gibi 2. aşılamamı yaptırıcam. sen ne hangi tarihte yaptıracaksın. inşallah hamiş olursun canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…