mda merhaba canım.böyle üzülerek hiçbir şey düzelmez.acilen toparlanman lazım.doktorunla konuştun mu hiç.galiba kesin tüpe geçiyorsun.hakkında hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...
eski üyeler listeye dahil oluyor sanırım ... bende bir pcos lu olarak 14 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım, benimle aynı gün yaptıranlar varsa belirtileri paylaşalım :)
kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.
aramıza hoşgeldin tatlım yeni üyelere hep açıgız, bizde aşılama tüp diye ayırmayacagız aşılama hep beraber başladık birbirimize kader dert ortagı olduk hep beraber ilerleyecegiz bundan sonra, ama yeni arkadaşlara açıgız netice hepmizin başından geçenleri paylaşıyoruz ben beilgilerini özel mesaj olark yada buradan bekliyorum, sonucun hayırlı olsun
günaydın kızlar. malesf ki kırmızılar geldi. teste dahi gerek kalmadı. üzgünüm. ama hayırlısı. ikinci için dr. arayacağım. çalışıyorum yeniden izin vs. zor olacak. şehir dışına gidiyorum çünkü.artık test yaptırmama gerek yok değilmi.
hoşgeldin canımslm arkadaşlar nasılsınız ben yeni üye oldum daha yeniyim
hoşbulduk ben bişe diycem ben 3 gün önce aşılama oldum aşırı derecede karnım ağrıyor ve midem bulanıyo normalmi acaba
aramıza hoşgeldin tatlım yeni üyelere hep açıgız, bizde aşılama tüp diye ayırmayacagız aşılama hep beraber başladık birbirimize kader dert ortagı olduk hep beraber ilerleyecegiz bundan sonra, ama yeni arkadaşlara açıgız netice hepmizin başından geçenleri paylaşıyoruz ben beilgilerini özel mesaj olark yada buradan bekliyorum, sonucun hayırlı olsun
ben zaten hamileliğe vurmuyorum sadece neden bu kadar midem bulanıyo anlayamadım kimsenin bulanmıyomuş ama benim çok bulanıyo
MRB MDA bende bugun doktora gıttım 2, asılamaya baslamak için fakat suanda yumurta varmıs once kı aydan kalan o yuzden bırsonrakı ay deneyelım dedı zaten ıkıncıde olmazsa ya tüp bebek yada yasın kuçuk odugu için ve hamıle kalma sorunun olmadıgı ıçın kendılıgınden olmasını bekleyecegız dedı karar veremedım.zaten doktorla konustum 2, asılamada ıkı yumurta ile asılama yaptıracagım ılacın dozunu yukseltelım dedım tamam dedi iki yumurtada daha yuksekmıs gebelık sansı mayısı ıple çekıyorum bu ay normalden devam edecegım çalısmaya ara verınce d olma sansı yuksekmış normalden bakalım hayırlısı
sen ne yaptın hastalandınmı
ben zaten hamileliğe vurmuyorum sadece neden bu kadar midem bulanıyo anlayamadım kimsenin bulanmıyomuş ama benim çok bulanıyo
tatlım geçmiş olsun inşallah 2. aşılamanda hamile kalırsın hemen umudunu kaybetme
teşekkür ederim canım. zaten düşük bir ihtimaldi bu ayki aşılamam. benim yumurta sağ yumurtalığımda oluşmuştu. oysa benim sağ tarafta tüpüm yok. inşallah bu sefer sol taraftan gelişir yumurtam.
(( canım çok üzüldüm hep negatif duyuyorum zaten moralim sıfır alt üst olmuş durumdayım daha başlarda hiç umudum yok. ama sen mutlaka kan testi yaptır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?