Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

haklısın kuzum, dün zaten bol bol güneşlendim dolaştım kendime geldim, doktorumlada konuştum adet olunca gel nasıl devam edecegimize bakalım dedi. Bizim zaten tüp olayı netti ama aşılamaya bir kere şans verelim dedmişti doktorum inşallah olacak , sabah bir arkadaşımla konuştum iş yerimden onun hanımındada aynı sıkıntı vardı.
ay önce istanbul acıbademe gitmişler ve hamile şu anda tüp bebek bana moral oldu

2012 Aşılama Anne Aday Adayları Listemiz
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]YAŞADIĞI ŞEHİR
[/TD]
[TD="width: 417"]SEBEB [/TD]
[TD="width: 359"]ÇALIŞMAYA BAŞLANILAN YIL [/TD]
[TD="width: 431"] AŞILAMA TARİHİ [/TD]
[TD="width: 471"]KAÇINCI AŞILAMA[/TD]
[TD="width: 525"] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]h_n86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]30.03.2012:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HABER BEKLİYORUZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hestia[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]Sebebsiz İnfertilite[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]02.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nismitersah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laviniya23[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eyymennn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Endometriozis[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_26[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]12.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuncss[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD][/TD]
[TD]09.04.2012:18:[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ercelf[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]25.04.2012:18:[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mpb[/TD]
[TD]İzmir[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seyhan12383[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebesko[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[TD]Erkek Faktörü[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mcan84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Pco+Anovulasyon[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brcaydn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_SuPerisi_[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pco[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatisim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor [/TD]
[TD]Mayısa kadar izinli[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emngkhn[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Kanda pıhtılaşma sorunu[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]2.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lovely17[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yeliziz2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hypou[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Aşılama için gün sayıyor [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mda[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[TD]Yumurta rezervi[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]Umudumuzu Tüp bebege devrettik[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Jollyy[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[TD]Pcos[/TD]
[TD]2011[/TD]
[TD]O bir tüp bebek anne aday adayı[/TD]
[TD]3.aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevde1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Umudumuzu bir dahaki aya devrettik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]leyla3868[/TD]
[TD]Aksaray[/TD]
[TD]Rahim anomalisi[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]Umudumuzu bir dahaki aya devrettik[/TD]
[TD]1.Aşılama[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
eski üyeler listeye dahil oluyor sanırım ... bende bir pcos lu olarak 14 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım, benimle aynı gün yaptıranlar varsa belirtileri paylaşalım :)

Son düzenleme:
eski üyeler listeye dahil oluyor sanırım ... bende bir pcos lu olarak 14 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım, benimle aynı gün yaptıranlar varsa belirtileri paylaşalım :)

aramıza hoşgeldin tatlım yeni üyelere hep açıgız, bizde aşılama tüp diye ayırmayacagız aşılama hep beraber başladık birbirimize kader dert ortagı olduk hep beraber ilerleyecegiz bundan sonra, ama yeni arkadaşlara açıgız netice hepmizin başından geçenleri paylaşıyoruz ben beilgilerini özel mesaj olark yada buradan bekliyorum, sonucun hayırlı olsun

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

(( canım çok üzüldüm hep negatif duyuyorum zaten moralim sıfır alt üst olmuş durumdayım daha başlarda hiç umudum yok. ama sen mutlaka kan testi yaptır canım.

teşekkürler canım benim inşallah hepimiz gönlümüzden geçtiği gibi tatlı bebişlere kavuşuruz ve burdan paylaşarak birbirimize moral oluruz
özel mesaj atamıyorum yeni olduğum için maalesef
malatyadan, pcos hastası, 1 yıldır yol gözleyen, ilk aşılamasını 14 nisanda yaptıran heyecanlı ve çok umutlu bi hamiş adayıyım

tatlım geçmiş olsun inşallah 2. aşılamanda hamile kalırsın hemen umudunu kaybetme

hoşbulduk ben bişe diycem ben 3 gün önce aşılama oldum aşırı derecede karnım ağrıyor ve midem bulanıyo normalmi acaba

normal canım ama zaten hamile olsan bile bu kadar kısa sürede belli olmaz, 14 gün sonra bile sonuç alamayan arkadaşlarımız var

MRB MDA bende bugun doktora gıttım 2, asılamaya baslamak için fakat suanda yumurta varmıs once kı aydan kalan o yuzden bırsonrakı ay deneyelım dedı zaten ıkıncıde olmazsa ya tüp bebek yada yasın kuçuk odugu için ve hamıle kalma sorunun olmadıgı ıçın kendılıgınden olmasını bekleyecegız dedı karar veremedım.zaten doktorla konustum 2, asılamada ıkı yumurta ile asılama yaptıracagım ılacın dozunu yukseltelım dedım tamam dedi iki yumurtada daha yuksekmıs gebelık sansı mayısı ıple çekıyorum bu ay normalden devam edecegım çalısmaya ara verınce d olma sansı yuksekmış normalden bakalım hayırlısı

sen ne yaptın hastalandınmı

ben zaten hamileliğe vurmuyorum sadece neden bu kadar midem bulanıyo anlayamadım kimsenin bulanmıyomuş ama benim çok bulanıyo

merhaba canım hakkında hayırlısı olsun,yumurta kalmış derken kistmi oluşmuş, eger kist olduysa dogum kontrol hapı verir muhtemelen ayrıntılı görüş bence doktorunla.

bu arada adet olmadım dün bir iki damla pembe akıntım oldu agrım var bugünde kahverengi çok az akıntım oldu bekliyorum geldi gelecek diye bakalım bi gelsede ona göre önümüze baksak bizde
ben zaten hamileliğe vurmuyorum sadece neden bu kadar midem bulanıyo anlayamadım kimsenin bulanmıyomuş ama benim çok bulanıyo

kuu-sura bakma canım ben yanlış anladım seni o zaman, bendede hafif bulantı olmuştu am bunun sebebi stres ve üşütme olabiliyor, ıhlamur falan iç bence ben öyle yaptım geçti limonlu ıhlamur mide bulantısına çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
tatlım geçmiş olsun inşallah 2. aşılamanda hamile kalırsın hemen umudunu kaybetme

teşekkür ederim canım. zaten düşük bir ihtimaldi bu ayki aşılamam. benim yumurta sağ yumurtalığımda oluşmuştu. oysa benim sağ tarafta tüpüm yok. inşallah bu sefer sol taraftan gelişir yumurtam.

yok kullanmıyorum ben bide iğneyle kullanmadım sadace 1 kere klomen kullandım yumurtalıklarım çok şükür güzel gelişti aşılama yaptılar

teşekkür ederim canım. zaten düşük bir ihtimaldi bu ayki aşılamam. benim yumurta sağ yumurtalığımda oluşmuştu. oysa benim sağ tarafta tüpüm yok. inşallah bu sefer sol taraftan gelişir yumurtam.

yahu bende bu doktorları anlamıyorum , tüpün yoksa yumurtanın sperm ile birleşme şansı yok diye biliyorumda ne diye aşılama yapıldı sana kuzum, yoksa benmi yalnış biliyorum uyarın yanlışsa beni

(( canım çok üzüldüm hep negatif duyuyorum zaten moralim sıfır alt üst olmuş durumdayım daha başlarda hiç umudum yok. ama sen mutlaka kan testi yaptır canım.

hic moralinin bozma. bende bozmuyorum. hemen allah izin verirse yarın dr. gidip 2. için başlamayı düşünüyorum. inşallah bu sefer olacak. nedense bana 2. de olacakmış gibi geliyor. birincide alıştırma yaptık inşallah ikincide alacağız kucağımıza bebişlerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…