Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bendr ankaradayim ya merak ettim bide memmunmusun

canım ben ztb de yaptırmaıdm soylekı benım adet 2. ve 3. gunu hafta sonuna geldı bu arada ben bı zoel doktora gdııyordumm memnundum ama para yonunden muayehanee yaptırmak ıstemedım ama adet hafta sonuna gelınce ztb de yaptıramadım daha raporda cıkarcaktım esımde 1 ay daha beklemeyelım dedııı bu yuzden benım hersey ozelde olduuu

ama ztb de herkes memnunnn tavsıtye ederımm

sansu sende benle beraber yaptırmısın galiba aşılamannı sende yumurta takibi yapıldımı daha doğrusu çatlatma iğnesinden sonra ultrosonla yumurtaların çatlamışmı diye bakıldımı bana bakmadı doktor 2 yumurta vardı biri 18 milimdi çatlatma iğnesi verdi sabah 10 45 gibi vurundum yumurtam çatlamışmıdiye bakmadan aşılama yaptı kafama takıldı

evet karallcım yumurta takıbı yapıldı 4. seansta asılamaya gecıldı.bende asılama yaaprken sordum hanı catlamısmıdır bakmadık dedımm o da catlamıştır tabıkıde dedııı.banada gece 3 te verdıı catlatma ıgnesıı ve oglen 3 tede asılama yapıldı.cok zor bı surec dımıı

evet benim bitane var ama 11yıldır olmadı bidaha deniyelimdedik çok uraştırıyolarya artık özellerde ssk gibiolmuş kadına bişi soramıyosun vaktşiyok ikitane muayne odasıvar muayne ediyo daha sorucaklarını soramadan odadan çıkıyo bana şeker hapyla forbiool hapı verdi sanada verdimidoktorun

aşılama sonrası bı hap vermedı bundan sonrası ALLAHA KALMIŞ DEDII..
ELIMIZDEN GELENI YAPTIK DEDII GERCEKTENDE OYLE OLDUU..
SUAN BISI KULLANMIYROUMM BENIMDE 2 YUMURTAM VARDI BIRI EN SON 20 OLMUSTU DEGERI 18..KASIKALRINDA BATMALAR OLUYOMUU

evetoluyo sağ tarafımda arada oluyo bide aşırı tuvaleteçıkıyorum sağtaraımda işkinlikvar sanki senin demi ilk aşılaman

evet oluyo canımya bazen ama aşılamam güzel geçti hiçbi ağrım olmadı bişianlamadım acıfalan ilkgün akıntılı kan oldu ama çokaz silinince geldi öle çok kanamamolmadı bide çok afedersin büyük abdestinide yapınca silinince kanlekesigibi geliyo korkuyorum ıkınmaktanmıoluyoacaba

Bende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...

amin canım inşalah tutar bide arkadaşım bişi önerim buakşamdan uygula abdestinial estafurulah çek 100 tane sonrada meryemsuresinioku 41gün okuyun bebiştutuyomuş bende okuyorum allah hepimize veririşalah bebeklerimizi

evet benım ılk aşılamam benımde cok rahattı asılamamm kı ben o aletten cok tırsardım yavas yavas yerlestrıdıı aletıı...

Canımm ne guzle bı evladın varmış bunada sukur bak benım hıc yok((

bu aralar bol bol kayısı yeee fazla ıkınmalı durumlara gecmemek gerekıyo :)))cunku suan belkıde tutunmaya calısııyodurr

çok şükür bitane var ama kardeşde lazım kızımokadar çok istiyoki hergünanne nezaman gitcez doktora diyo allaholmayan herkese nasipetsişn eşime kalsa taraftardiildide ben çokistedim yaş geçmeden bitane dahaolsun diye eşimdede hareketsizilik var bendede yumurtlama tembbelivar normalolmadızati 11yıldır korunmadık olmadı

arkadaşlar bügün büyük gün test için ama ben yapmıycam normalde adet tarihimde bugün zaten hiç umudumda yok belim çok ağrıyo bakalım bekliycem hasta olmazsam 2,3gün sonra yaparım belki korkuyorum test yapmaya hestia seninde güel haberlerini bekliyorum :18:

arkadaşlar yeni aşılama yaptıcak arkadaşlar şu duayı okusun rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr anlamı:allahım zorlaştırma kolaylaştır hayırlı et aşılama bitene kadar okuyun şimdiden hayırlısı olur inşallah

inşallah olmazsın bugünde yarın ertesi günde hamiştirsin allah hepizin yardımcısıolsun çokzor işler sitresiayrı yorgunluğuayrı kafaya takmaamak istiyorum ama günlerde geçmiyo daha üçgün oldu zamanda geçmiyo kendimidinliyorum belirtiolcakmıolmucakmı

Merhaba benim kaç gündür kafama takılan birşey var.
Geçen aşılamadan sonra adetim 4-5 gün sürmüştü ve çok ağrılı olmuştu.
Bu ay yani ikinci aşılamanın negatif sonuçlanmasından 2 gün sonra adet oldum ve yanlızca bir gün sürdü.

Ama kanama miktarı az değildi her zamanki gibiydi.Yanlız gün olarak kısaydı bir gün oldu ve çok ağrılıydı
Sonrasında kanama olmadı
Sizce bu durum normalmi?
Üstüne göreme olamaz çünkü adetten iki gün önce kan tahlili yapıldı negatifti?
Bu bir gün süren adetin sebebi ne olabailir?

Son düzenleme:

ben meraktan çatlarım valla nasıl duruyosun ben olsam hemen teste giderdim.

benim ilkinde tuttu çok şükür.aşılma yapılırken ağrın olmuyo sadece spekulumu yerleştirirken benim rahim girişi dar olduğundan canım yandı.işlem hemen bitiyo zaten.inşallah bu aşılamayla bebişine kavuşursun...

slm arkadaşlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim bilgisiolan varsa sorayımdedim akıntılı kanama geldibende perşembe akşamı aşılamayaptıranlardada oldumu cvp alırsam sevinirim

bazı kişilerde bu şekilde olabiliyor.benim iki aşılamamda da olmadı ama
kızlar merak ettiğim bişey var.bayanda sorun varsa mı aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek yoksa erkekte sorun varsa mı???böyle bir ayrım var mı yani???yoksa her koşulda oran aynı mı???

ben doktora srduğumda erkekte sorun olunca başarı oranı daha yüksek dedi tabi azosperm falan değilse dedi.düşünüce çok mantıklı geli banada.
benim 2 ci aşılamam dündü fakat hafta sonu oldugu için yapılamadı 10 gün boşuna iğne kullamışım

ya senin durumun gerçekten çok kötü oldu.inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın.
Kızlar asılamadan sonra kac gun yatılıyor

yeliz o gün dinlenmen yeterli.ertesi gün normal hayatına dönebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…