Bendr ankaradayim ya merak ettim bide memmunmusun
sansu sende benle beraber yaptırmısın galiba aşılamannı sende yumurta takibi yapıldımı daha doğrusu çatlatma iğnesinden sonra ultrosonla yumurtaların çatlamışmı diye bakıldımı bana bakmadı doktor 2 yumurta vardı biri 18 milimdi çatlatma iğnesi verdi sabah 10 45 gibi vurundum yumurtam çatlamışmıdiye bakmadan aşılama yaptı kafama takıldı
evet benim bitane var ama 11yıldır olmadı bidaha deniyelimdedik çok uraştırıyolarya artık özellerde ssk gibiolmuş kadına bişi soramıyosun vaktşiyok ikitane muayne odasıvar muayne ediyo daha sorucaklarını soramadan odadan çıkıyo bana şeker hapyla forbiool hapı verdi sanada verdimidoktorun
umarım hepinizin sonucuda pozitif olur.
evet benim bitane var ama 11yıldır olmadı bidaha deniyelimdedik çok uraştırıyolarya artık özellerde ssk gibiolmuş kadına bişi soramıyosun vaktşiyok ikitane muayne odasıvar muayne ediyo daha sorucaklarını soramadan odadan çıkıyo bana şeker hapyla forbiool hapı verdi sanada verdimidoktorun
Bende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...
evet oluyo canımya bazen ama aşılamam güzel geçti hiçbi ağrım olmadı bişianlamadım acıfalan ilkgün akıntılı kan oldu ama çokaz silinince geldi öle çok kanamamolmadı bide çok afedersin büyük abdestinide yapınca silinince kanlekesigibi geliyo korkuyorum ıkınmaktanmıoluyoacaba
arkadaşlar bügün büyük gün test için ama ben yapmıycam normalde adet tarihimde bugün zaten hiç umudumda yok belim çok ağrıyo bakalım bekliycem hasta olmazsam 2,3gün sonra yaparım belki korkuyorum test yapmaya hestia seninde güel haberlerini bekliyorum :18:
mrhb ben yeniyim klomen ve preglyn iğne tedavisi görüyorum bu ay üçüncü kullanımım oldu altı ay oldu ama hamile kalamadım (ekimde düşük yaptim ) sanırım bu ayda olmadì adet
belirtileriaşladi bu ay bende aşilama yaptiracağim ilkinde tutan varmi acaba bife nasil oluyoragrisi var mi dört yıllık evliyim artik hayirlisiyla bebişim olsunistiyorum
slm arkadaşlar bende perşembe günü aşılama yaptırdım beklemedeyim bilgisiolan varsa sorayımdedim akıntılı kanama geldibende perşembe akşamı aşılamayaptıranlardada oldumu cvp alırsam sevinirim
kızlar merak ettiğim bişey var.bayanda sorun varsa mı aşılamanın tutma ihtimali daha yüksek yoksa erkekte sorun varsa mı???böyle bir ayrım var mı yani???yoksa her koşulda oran aynı mı???
benim 2 ci aşılamam dündü fakat hafta sonu oldugu için yapılamadı 10 gün boşuna iğne kullamışım
Kızlar asılamadan sonra kac gun yatılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?