mrb arkadaşlar bende nısanda aşılama olucam.puregon iğne kullandım salı gununden bu yana yarın ilk kontrolüm var..gecen ay basarısız ılk aşılamamı ilaçsız iğnesiz olmuştum şimdi ne olucak merak edıyorum.
sizlere nacizane küçük bir sorum olucak bu iğneyle(gunde 75ıu)kullanarak kaç tane yumurtanız gelişti?
inşallah tutar aşılaman.şimdiden hayırlı olsunBende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...
arkadaşlar yeni aşılama yaptıcak arkadaşlar şu duayı okusun rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr anlamı:allahım zorlaştırma kolaylaştır hayırlı et aşılama bitene kadar okuyun şimdiden hayırlısı olur inşallah
günaydın kızlar. malesf ki kırmızılar geldi. teste dahi gerek kalmadı. üzgünüm. ama hayırlısı. ikinci için dr. arayacağım. çalışıyorum yeniden izin vs. zor olacak. şehir dışına gidiyorum çünkü.artık test yaptırmama gerek yok değilmi.
kızlar 2 gündür takılamadım internette sorun vardı bide annannem kanserdi ve bugün akşam üstü kaybettik.çok üzgün bir haldeyim.muayneme gelince keseyi gördük canlarım ilaç folik asit falan verdi ve 19 nisanda tekrar çağırdı kontrole.progestanı değiştirdik çok yan etki yapıyo diye jel olan progestanı verdi.herşey yolundaydı aslında ama sevinemedim bile çok tuhaf haldeydim bir yandan tombiş annannemin durumu falan kafam çok bulanıktı eve yeni geldim 2 günü okuyamadım kim ne durumda bilmiyorum inşallah yarın bakarım....kızlar dualarım sizinle inşallah rabbim sizede bebiş nasip etsin.
bu arada bebeşko duanı okuyorum canım 2 gün yoğundum bitirmem lazımdı ama durumları biliyosun yarın inşallah bitecek...
merhaba canım hadi hayırlısı olsun, bizm doktor göbekten vurduruyor bilgine, aynu doktor olunca. bu arada benimde bugün sabah hafif pembe akıntım oldu ama devamı yok bugün başlarsa bende salı günü orada olacagım ama biz 9 dan sonra randevu alabilriz, belki bu sefer karşılaşırız.bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi
hayırlısı olsun arkadaşımçooook geçmiş olsun canım rabbim hayırlısını versin ben de 16 nisanda öğrenicem aynı durumu bende yaşayabilirim üzülmemeye çalış zaten sonraki aşaman tüp lur heralde o daha kesin inş sağlıkla bebişine kavuşursunnnnnn
Herkese iyi aksmalar kizlarr
Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip eder insallah. Benim bir kizim var, suan üc yasindaama ikinciye bayadir ugrasiyoruz. gecen sene nisanda karar verdik baslamaya denemelere fakat olmadi.
ocakta ilk asilamam oldu - tutmadi. subatda ise bende kist olusmus o nedenle yapilmadi. cok sükürki gecti. 31 martda ikinci asilamam yapildi. serophene ile iki yumurtam gelisti. rabbim tüm isteenlere nasip etsin, dün hamile oldugumu ögrendim. daha dogrusu 9. günüm beta 10, 10. gün 30, 12. gün ise 104 cikti
doktor gec kaldi spermler elimde kaldi otuz dakikada verilmesi gerekiyormus doktorum 45 dk sonra geldi. dedim kesin tutmaz. ondan sonra doktor asilamyi yapti ve 5 dk ayaklar yukarda pozisyonu ile yattim bitti. kalktim eve geldim ve evde yatmaya devam ettim. kesin tutmaz dedim. 5 dk ile yatmakla. ama tuttu kizlar cok sükür! darisi hepinizin basinaumudunuzu yitirmeyin
mda..canım..
ne güzel liste yapmışsın...senin için cok üzüldüm...sonuç negatifmiş..benimde malesef sonuç aynı..kan testi bile yapmadan geldi kırmızılar..idrarda negatif cıkmıştı zaten..toparlanmaya calışıyorum bende..bu ay hsg cektirip mayıs ayına inşallah 2.aşılama için kolları sıvayacağım.
kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.
herkesle paylaşılmıyor malesef hem paylaşsan bile sonrasında bir de herkese sonuç anlatma teleşın başlıyor boşver sen bil yeterBende dün aşılama yaptırdım ilk kez kimseyle paylaşamıyorum, paylaşsamda ancak yaşayan anlar. Çok heyecan var. 2 hafta beklemek çok zor görünüyo.
Yalnız dünden beri karnım şiş gibi ve doluluk hissediyorum, ve gaz sancısı tarzı batma şeklinde acı hissediyorum arada. sizde de böylemi oldu?
bide erken test yapsam 10. gün de falan belli olurmu ?
ayrıca leyla3868 hakkında hayırlısı olsun sakın üzülme herşeyde bi hayır vardır
hayırlısı olsunkızlarr merhaba
hepimize allah en kısa zamanda bebiş nasip etsinnn
ya bende ay sonu regli olduğumda 3. günü dr.a gidicem yine artık tedawiye başlayalık dicem büyük ihtimal aşılama yapalım der ....
çok merak ediyorum acı yaşanıyormu aşılama sırasında fln ne gibi işlemlerden geçtiniz ....
biras bilgilendirirsenin çok mutlu olurumm
Bende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...
dur bakalım test olmadan sonuç olmazarkadaşlar bügün büyük gün test için ama ben yapmıycam normalde adet tarihimde bugün zaten hiç umudumda yok belim çok ağrıyo bakalım bekliycem hasta olmazsam 2,3gün sonra yaparım belki korkuyorum test yapmaya hestia seninde güel haberlerini bekliyorum :18:
üzülme diyecegim ama ben 2 gün olmasına ragmen hala aglıyorum üzülmemek elde degil ama kaderimiz bu iştegünaydın kızlar. malesf ki kırmızılar geldi. teste dahi gerek kalmadı. üzgünüm. ama hayırlısı. ikinci için dr. arayacağım. çalışıyorum yeniden izin vs. zor olacak. şehir dışına gidiyorum çünkü.artık test yaptırmama gerek yok değilmi.
cy_76 günaydın cnm..Cumartesi doktora gidecektin...Ne yaptın gidebildinmi? Durumun nedir..Umarım herşey yolundadır..Haberlerini bekliyorum..
günaydın canım. evet c.tesi gittim hatta bugünde gittim:) c.tesi yumurta 21mm. olmuş, doktorda şaşırdı, bir tane de 12 lik vardı yaa o kaybolmuş. zaten ondan dolayı diğeri 15,5 idi, belkide o kaybolunca diğeri yeri bol buldu büyüdü:) doktor iğne vermiycem dedi, kendinden çatlayabilir çatlamazsa p.tesi iğne vereceğim dedi. bugün gittim çatlamamış büyüklüğü de aynıydı, baktı küçülme var mı diye ama küçülmede yok, biraz sıvı birikmiş dedi, sıvı birikince küçülüp çatlıyormuymuş tam olarak anlayamadım açıkçası, zaten sabahın köründe 5 dak. bile sürmüyor muayane, bende işe yetişme telaşında oluyorum. garantiye alalım iğne yazayım dedi, aslında bugün tam 14.gün, ve kasık ağrılarım var, kesin çatlar o kendiliğinden ama bazı durumlarda çatlama olmayadabilirmiş o zaman anlayamıyoruz dedi, riske atmayalım iğneni koldan herhangi bir saatte vurdur dedi, bende ok dedi, bu arada c.tesi gittiğimde peki benim yumurtlamaya normal diyebilir miyiz dedi, o da sonuçta az da olsa 4 gün hap aldın, tabi ki destekte bulunduk,ama senin iki katı fazla iacını kullanıp hatta üzeine iğne verip sonuç alamadığım hastalarım var dedi, sen gayet iyisin dedi, ben de peki dedim. bugün iğneyi bulurum inş. bu ay böyle olsun artık ne yapalım. zaten koldanmış.perşembe tekrardan gideceğim. git gel bitmiyor valla. senin öğleden sonra mı canım randevu? belki senin ki çatlamıştır:)
Evet canım bende öğleden sonra gitcem..Bakalım benim yumurta ne olmuş görcez...:):) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Bi arkadaşım vardı 1,5 aylık hamileydi kendisi bebeğinin kalbi durmuş cumartesi günü aldılar...Onu görünce çok ama çok üzüldüm..Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere...Hayırlı Sağlıklı ömürlü evlat versin..Yaradan vermiyorsa bir sebebi vardır..Herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum..Eminimki bizim bebişlerde hayırlı zamanda bize geleceklerdir.
tabi çok zor böyle bir durumla karşılaşmak, yani hiç hamile kalamadım ama öylesi daha zordur, hele ki bizim gibi durumda olanların bebeğini kaybetmesi çok daha acı bir durum. allah sabır versin arkadaşına,yine hamile kalır inşallah. canım doktoruna sen yine sorabilir misin, ben perşembeye kadar beklemek istemiyorum, doktordayken aklıma gelmiyor, sonradan sorular aklıma geliyor:) yumurta çatlamadan önce küçülür müymüş, yani öyle bir şeyler dedi yaa sibel hnm o nedenle tam anlayamadım, kasığımda da bayağı ağrı var bugün ama ben doktoru dinleyeceğim yine de.
Tabi canım gidince sorarım, inşallah bende unutmam...:):) benim yumurtamda muhtemelen dün çatladı...:)) bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah...İnşallahh bu ay birbirimize güzel haberler veririz..
senin gün itibari ile çatlamıştır diye düşünüyorum bende,inşallah öyledir, ne zor işler bunlar yaa, büyüdü mü büyümedi mi çatladı mı ne oldu:) karışık valla. senden gelecek haberi bekliyorum bende canım, hayırlısı inş.bakalım.
merhaba canım hadi hayırlısı olsun, bizm doktor göbekten vurduruyor bilgine, aynu doktor olunca. bu arada benimde bugün sabah hafif pembe akıntım oldu ama devamı yok bugün başlarsa bende salı günü orada olacagım ama biz 9 dan sonra randevu alabilriz, belki bu sefer karşılaşırız.
Günaydın kızlar,
Mda canım üzülme sakın daha zamanı varmış demekki Tüp bebekte şansın daha fazla,
Mcan84 ya benim kafama takıldı benim hep birtane yumurtam oluyor.Bu forumdaki bikaç arkadaşın yumurtası bikaç taneymiş acaba bende yumurtlama sorunumu var
cnm hayırlısı olsun sıkma canını biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri. ben sabahtan kan vericem sabahtan gideceğim için 4de doktorda olurum günü tutturduk ama saatler tutmuycak galiba cnm. merak ediyorum yumurtalar ne durumda sanırım yarın aşılama günüde belli olur ama nedense benim içimden olacakmış gibi gelmiyor.
Günaydın kızlar,
Mda canım üzülme sakın daha zamanı varmış demekki Tüp bebekte şansın daha fazla,
Mcan84 ya benim kafama takıldı benim hep birtane yumurtam oluyor.Bu forumdaki bikaç arkadaşın yumurtası bikaç taneymiş acaba bende yumurtlama sorunumu var
daha önce hamilelik yaşadım en sonuncusu geçen sene bu aydı ama ne biliyim zaten olsada bu defa düşmesin diye uğraşıcaz o yüzden herhalde biraz sıktım kendimi. evet cnm birgün karşılşırız aynı yere gidiyoruz sonuçta inş. karşılaştığımızda ikimizde hamile haberimizi almış oluruztutar dur bakalım sıkma canını , hem daha önce hamilelik yaşamamışmıydın sen o yüzden umudun olsun hep içinde, haklısın gün tuttu ama saat tutmadı neyse saglık olsun mutlaka bir gün karşılaşacagız nasılsa
merhaba arkadaşlar,
bu hafta güzel olsun istiyorum, ama aklımdan da çıkaramıyorum cumartesi tüm gün ve gece agladım gözlerim pörtledi aglamaktan,ama dün eşim çalıştıgı için kardeşimde kırlara bayırlara gittik kafamı dinledim bir güzel oh dedim. inşallah bebegim ilk tüpte bana gelecek bunu biliyorum.
hepinize iyi haftalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?