Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cy_76 günaydın cnm..Cumartesi doktora gidecektin...Ne yaptın gidebildinmi? Durumun nedir..Umarım herşey yolundadır..Haberlerini bekliyorum..

mets bu doza ve kişiye göre değişir.ben ikinci aşılamada 125 le başaldım daha sonra 150 kullandım en son 200 yaptım güç bela 4 yumurta oldu adetimin 24.gününe kadar yapılamadı aşılamam.bu sefer 150 ile başladık yarın kontrolde görecez neler oluyor
Bende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...
inşallah tutar aşılaman.şimdiden hayırlı olsun

bari bu aşılamada okuyayım umarım işe yarar

günaydın kızlar. malesf ki kırmızılar geldi. teste dahi gerek kalmadı. üzgünüm. ama hayırlısı. ikinci için dr. arayacağım. çalışıyorum yeniden izin vs. zor olacak. şehir dışına gidiyorum çünkü.artık test yaptırmama gerek yok değilmi.

hayırlısı olsun canım.inşallah 2.de bebişine kavuşursun.üstüne görme olayı oluyor bazı insanlarda kısa sürüyor kanama 1 gün falan sürerse test yaptırırsın.

canım başın sağolsun allahım geride kalanlar sabır versin, ama çok üzülüpte sıkma kendini sen artık srumluluk sahibi bir annesin.

bugün kontrolüm vardı adetimin 6. günü 4 yumurta varda bakalım büyüycek mi yeterince. salı tekrar kontrol var. puregon bitince menogona başlıycam menogon kullananlar iğneyi nerden vurdunuz oda göbekten mi
merhaba canım hadi hayırlısı olsun, bizm doktor göbekten vurduruyor bilgine, aynu doktor olunca. bu arada benimde bugün sabah hafif pembe akıntım oldu ama devamı yok bugün başlarsa bende salı günü orada olacagım ama biz 9 dan sonra randevu alabilriz, belki bu sefer karşılaşırız.

hayırlısı olsun arkadaşım

çok sevindim darısı başımıza

olsun canım allahım ilk tüpte yüzümü güldürsün inşallah.

kızlar merhaba. eşim dayanamadı ve test aldı. az önce yaptım. negatif. yamak bile zor oluyor ama yok üzülmeyeceğim. hayırlısı buymuş.

üzülme canımın içi vardır bir hayır bundada

herkesle paylaşılmıyor malesef hem paylaşsan bile sonrasında bir de herkese sonuç anlatma teleşın başlıyor boşver sen bil yeter

hayırlısı olsun

Bende yarıan 10:00 aşılama yaptırıyorum.
Allahım hepimize bebiş nasip etsin kızlar...

hadi bakalım, kolay gelsin

dur bakalım test olmadan sonuç olmaz

üzülme diyecegim ama ben 2 gün olmasına ragmen hala aglıyorum üzülmemek elde degil ama kaderimiz bu işte

merhaba arkadaşlar,
bu hafta güzel olsun istiyorum, ama aklımdan da çıkaramıyorum cumartesi tüm gün ve gece agladım gözlerim pörtledi aglamaktan,ama dün eşim çalıştıgı için kardeşimde kırlara bayırlara gittik kafamı dinledim bir güzel oh dedim. inşallah bebegim ilk tüpte bana gelecek bunu biliyorum.
hepinize iyi haftalar dilerim.

cy_76 günaydın cnm..Cumartesi doktora gidecektin...Ne yaptın gidebildinmi? Durumun nedir..Umarım herşey yolundadır..Haberlerini bekliyorum..

günaydın canım. evet c.tesi gittim hatta bugünde gittim:) c.tesi yumurta 21mm. olmuş, doktorda şaşırdı, bir tane de 12 lik vardı yaa o kaybolmuş. zaten ondan dolayı diğeri 15,5 idi, belkide o kaybolunca diğeri yeri bol buldu büyüdü:) doktor iğne vermiycem dedi, kendinden çatlayabilir çatlamazsa p.tesi iğne vereceğim dedi. bugün gittim çatlamamış büyüklüğü de aynıydı, baktı küçülme var mı diye ama küçülmede yok, biraz sıvı birikmiş dedi, sıvı birikince küçülüp çatlıyormuymuş tam olarak anlayamadım açıkçası, zaten sabahın köründe 5 dak. bile sürmüyor muayane, bende işe yetişme telaşında oluyorum. garantiye alalım iğne yazayım dedi, aslında bugün tam 14.gün, ve kasık ağrılarım var, kesin çatlar o kendiliğinden ama bazı durumlarda çatlama olmayadabilirmiş o zaman anlayamıyoruz dedi, riske atmayalım iğneni koldan herhangi bir saatte vurdur dedi, bende ok dedi, bu arada c.tesi gittiğimde peki benim yumurtlamaya normal diyebilir miyiz dedi, o da sonuçta az da olsa 4 gün hap aldın, tabi ki destekte bulunduk,ama senin iki katı fazla iacını kullanıp hatta üzeine iğne verip sonuç alamadığım hastalarım var dedi, sen gayet iyisin dedi, ben de peki dedim. bugün iğneyi bulurum inş. bu ay böyle olsun artık ne yapalım. zaten koldanmış.perşembe tekrardan gideceğim. git gel bitmiyor valla. senin öğleden sonra mı canım randevu? belki senin ki çatlamıştır:)

Evet canım bende öğleden sonra gitcem..Bakalım benim yumurta ne olmuş görcez...:):) Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Bi arkadaşım vardı 1,5 aylık hamileydi kendisi bebeğinin kalbi durmuş cumartesi günü aldılar...Onu görünce çok ama çok üzüldüm..Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere...Hayırlı Sağlıklı ömürlü evlat versin..Yaradan vermiyorsa bir sebebi vardır..Herşeyin zamanı olduğuna inanıyorum..Eminimki bizim bebişlerde hayırlı zamanda bize geleceklerdir.

tabi çok zor böyle bir durumla karşılaşmak, yani hiç hamile kalamadım ama öylesi daha zordur, hele ki bizim gibi durumda olanların bebeğini kaybetmesi çok daha acı bir durum. allah sabır versin arkadaşına,yine hamile kalır inşallah. canım doktoruna sen yine sorabilir misin, ben perşembeye kadar beklemek istemiyorum, doktordayken aklıma gelmiyor, sonradan sorular aklıma geliyor:) yumurta çatlamadan önce küçülür müymüş, yani öyle bir şeyler dedi yaa sibel hnm o nedenle tam anlayamadım, kasığımda da bayağı ağrı var bugün ama ben doktoru dinleyeceğim yine de.

Tabi canım gidince sorarım, inşallah bende unutmam...:):) benim yumurtamda muhtemelen dün çatladı...:)) bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah...İnşallahh bu ay birbirimize güzel haberler veririz..

Günaydın kızlar,
Mda canım üzülme sakın daha zamanı varmış demekki Tüp bebekte şansın daha fazla,
Mcan84 ya benim kafama takıldı benim hep birtane yumurtam oluyor.Bu forumdaki bikaç arkadaşın yumurtası bikaç taneymiş acaba bende yumurtlama sorunumu var

Tabi canım gidince sorarım, inşallah bende unutmam...:):) benim yumurtamda muhtemelen dün çatladı...:)) bakalım hakkımızda hayırlısı olur inşallah...İnşallahh bu ay birbirimize güzel haberler veririz..

senin gün itibari ile çatlamıştır diye düşünüyorum bende,inşallah öyledir, ne zor işler bunlar yaa, büyüdü mü büyümedi mi çatladı mı ne oldu:) karışık valla. senden gelecek haberi bekliyorum bende canım, hayırlısı inş.bakalım.

hiç sorma canım yaa..bi tanecik yumurtayla kafayı yedik...:):) hayırlısı olur inşallah gidince haber cevrcem sana..:):)

cnm hayırlısı olsun sıkma canını biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi allahın takdiri. ben sabahtan kan vericem sabahtan gideceğim için 4de doktorda olurum günü tutturduk ama saatler tutmuycak galiba cnm. merak ediyorum yumurtalar ne durumda sanırım yarın aşılama günüde belli olur ama nedense benim içimden olacakmış gibi gelmiyor.

normal canım benimde tek yumurtam olmuştu ama genede fsh baktırdıysan oradanda az çok yumurtlama durumun ortaya çıkar

tutar dur bakalım sıkma canını , hem daha önce hamilelik yaşamamışmıydın sen o yüzden umudun olsun hep içinde, haklısın gün tuttu ama saat tutmadı neyse saglık olsun mutlaka bir gün karşılaşacagız nasılsa

benim ilk aşılamamda 3 ikincide 4 yumurtam vardı işe yarar.sende neden az geliştiğini sormadınmı doktara.bide ialçların neydi ne kadar kulandın o da etkili olanbilir canım.

kızlar bugün heistanın sonucu belli olacaktı yalnış hatırlamıyorsam.inşallah pozitiftir.

daha önce hamilelik yaşadım en sonuncusu geçen sene bu aydı ama ne biliyim zaten olsada bu defa düşmesin diye uğraşıcaz o yüzden herhalde biraz sıktım kendimi. evet cnm birgün karşılşırız aynı yere gidiyoruz sonuçta inş. karşılaştığımızda ikimizde hamile haberimizi almış oluruz

mda merhaba canım.böyle üzülerek hiçbir şey düzelmez.acilen toparlanman lazım.doktorunla konuştun mu hiç.galiba kesin tüpe geçiyorsun.hakkında hayırlısı olsun.inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...

bugün sonuç alacak 3 kişiydik. malesef benimki negatif. inşallah heista ve adını hatırlayamadığım bir arkadaşım daha vardı 2 nisanda aşılama yaptıran onların sonuçları pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…