Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

masalcım cnm benim ben senin yerinde olsam 2.aşılama yerine tüp bebeği tercih ederdim tabi maddi durumun uygunsa bu durum için..aşılamanın tutma olasılığı %20 iken bu şans tüp bebekte %50-60lara kadar çıkıyo..aşılama yapılırsa ve tutmazsa 1 ay daha kaybedeceksin..1 ay az bir zaman değil bakıldığında..bu benim fikrim tabii..

Son düzenleme:

bende cumayı merakla bekliyorum öğrenir öğrenmez hemen yazarım sizede ama cuma nasıl olcak onu bilmiyorum...

rabbim hayırlısı ile bu defa mutlu güzel haberlerini alcazzz.topik ismide uygun bencede

hamile arkadaşlar beslenmenize ne kadar dikkat ediyorsunuz ne yiyorsunuz uyguladığınız belli bişey varmı?

bende cumayı merakla bekliyorum öğrenir öğrenmez hemen yazarım sizede ama cuma nasıl olcak onu bilmiyorum...

gelir cnm merak etme aşılama yaptırdıktan sonra 15 gün nasıl geçicek diyodun bak geçti bitti bile cuma günüde gelir hayırlısıyla keseyi yada keseleri görürsün inşallah

kızlarr aşılama günü neler yaptınız hangi duaları okudunuz aşılamadan sonra tutunsun diye yaptığınız yediğiniz bişey varmı yazarsanız sevinirim benim yarın aşılamam oluyo inş..

benim değerim 445.7 çıktı biraz yüksekmi ne sizce nasıl?

sun1 aşılamanın kaçıncı günü yaptırdın tahlilini benim aşılamanın 15. günü sonucum 386 çıkmıştı doktorum ikiz istermisin diye sordu güldü perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah ozaman belli olur benimde

bende merak ediyorum cnm bir ara topiğe girmişti sanki ama geri çıkmış..umarım iyidir sorun yoktur..

sorma meraktan öldüm acaba nasıl oldu iyimi nasıl geçtiki allahım sen ona yardım et, jollyy arkadaşımız bebegini alsın tez zamanda kucagına

Son düzenleme:
Yettim kizlarr nurtopu gibi 17 bebek adayının anasiyim su anda Ehehehe:) Saka bı yana 17 Yumos toplandı yarın haberlerini bekliyorumm. Kaci döllendiler bakalimm:18: Opum rahat gecti su an hafif kramplar var o kadarr bu geceyide atlatarsam sanırım kolaylaşmış olucamm. Bende durumlar boyle iste:)

bebegim çok merak ettim seni , ohhh ne güzel yumoşların ne kadar çok olmuş.İnşallah hemende canlanıverirlerde sana bebiş olarak dönerler .Güzel geçti demişsin yüregime su serptin bende senden gelecek haberlere göre gidiyorum işte . Bugün ilk kontrolüm v ar muhtemelen yarın yada sonraki gün ignelerime başlarım herhalde , hepimizin şansı açık olsun. Uzan dilenlen yorma kendini

bence ikinizinde ikiz süpeeeeeeer....... hadi hayırlısı bir isterken RABBİM iki göndersin inşallah darısı başımıza

Ayy Sağol kuzum yaaaa Bakalim ins. Kaliteli bebis olurlar . Hiç korkacak bişey yok histeroskopide cok kötü olmuştum bunda uyandirmaya calisiyolar bırakın uyayım modundayimm:)Ohhh hadi bakalimm bekim bugun bile başlarsın iğnelere. Bol kontrollü Yumos tıpkı ama bir o kadarda heyecanlı günler basliyor Hiç merak etme nur topu gibi yumoslarin olucak Dualarimiz seninle Valla yattım kocaya naz yapıyorum. Cok aciktimm çabuk hazırla yemeğimi felan oda garibim koştur koştur uğraşıyor benle. :) Benim transfer muhtemelen bir sonraki aya kalacak. İns. Beraber alıcazz bebeklerimizi kucagimza

inşallah canım , belkide beraber yazarız adımızı hamiş diye bellimi olur

kızlar ben serophene kullandığım aylar genellikle 11. gün 21 mm civarı yumurtalarım oluyordu. bu durumda doktor o gün mü yapar çatlama iğnesini. ve iğneden kaç gün sonra aşılama yapar. cevap verirseniz çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…