ilk aşılama koca bir NEGATİF
DAHA ÖNCE SORU CEVAPLARKEN YADA KENDİ DURUMUMU ANLATIRKEN BAHSETMİŞTİM ...bu sene 35 yaşımı doldurdum 26 yaşında sol overden geçirdiğim operasyonla 12 cm çikolata kisti ve endometriosiz ler temizlendi 8 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdiğimden beri gebelik elde edemeyince tekrar ameliyat olmam gerekti çok şükür kist yoktu fakat overler bağırsaklara yapışıktı onlar ayrıldı tüpler-rahim-yumurtalık temiz ve aralarında ilişki iyi her iki tüp te geçirgen çıktı sonuç gayet iyiydi yani döllenme için hiçbir sorun yok şuan dedi hiç ara vermeden ameliyat sonrası ilk ay bu nisan da 1.aşılamamı oldum netice biliyosunuz ki negatif..
Bu arada yumurta rezervim az geçirdiğim operasyonlar ve yaşım nedeni ile azalmaya başladı ,,annem ve kızkardeşim 40 lı yaşların çok başında menepoza girdikleri için genetik olarakta erken menepoz riskim var...adetlerim her ay düzenli fakat süresi kısa 2 gün ve ağrı çok ...doktorum ameliyat ve aşılama sonrası her ay gebelik şansının arttığını söylesede benim antimüller ve fsh test sonuçlarımın çok iyi olmaması ve yaşımın 35 i geçiyor olması nedeni ile tedirginliğim var Mayıs ayında yani şuan serbestsin dediği için bu ay dinlendim ama tabi evde çalışmalar olacak yine gebelik olmaz ise Haziranda 2.aşılama yapacağız dedi.yine olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz dedi.Aslında 6 ay içinde mutlaka kalırsın ama yaşın nedeni ile bekletemeyiz yumurta rezervin azalıyor riske atamayız dedi.
Şimdi sorum şu...bu ayda hamile kalmaz isem kendiliğimden...adet olmakla birlikte (3-4 haziran gibi olmam gerekiyor)
Tekrar aşılama olayına girmeyip direkt tüp bebeğe başlayalım mı çok kararsızım sizler ne dersiniz...:)))
hepinizden yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...:)
cnm bence bu değer ikiz bebiş gibi geliyor bizde merakla bekliyoruz bakalım ikizmi değilmi :))
leylacım çok sevindim cnm herşeyin yolunda gitmesine..2 gün sonrada tekrar 2-3 kat yükselir emin ol..hadi hayırlısı
canlarım merhaba
bugün şehir dışındaydım sabah giremdim , ama hepinizi deliler gibi özledim.
Cep ten tüm yazdıklarınızı okudum ama cepten yazmak çok zor oldu . Iş yerine gidince yazacagım ama herkesin mesajlarını okudum.
Bebeskom yeni tedavin hayırlı olsun.
Masal cım bence tüpe geç sonra ben gibi aranırsın ama yumurta bulamazsın.
Ve adını sayamadıklarım.
Benimde dün gece reglim başladı allahın izni ile bugün doktorlar tüp bebişim için ilk randevum var.
Mcan84 dostom dediğin gibi bende bugün yeni topicimizi açayım bari.
Adınıda daha önce bir arkadaşımız önermişti. Aşılama olsun, tüp olsun bebişler bizim olsun yapacagım ama ekstra önerisi olan varsa bekliyorum.
bende cumayı merakla bekliyorum öğrenir öğrenmez hemen yazarım sizede ama cuma nasıl olcak onu bilmiyorum...
gelir cnm merak etme aşılama yaptırdıktan sonra 15 gün nasıl geçicek diyodun bak geçti bitti bile cuma günüde gelir hayırlısıyla keseyi yada keseleri görürsün inşallah
benim değerim 445.7 çıktı biraz yüksekmi ne sizce nasıl?
sun1 aşılamanın kaçıncı günü yaptırdın tahlilini benim aşılamanın 15. günü sonucum 386 çıkmıştı doktorum ikiz istermisin diye sordu güldü perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah ozaman belli olur benimde
kızlar Jollyy den haber varmı bugün opusu vardı nasıl geçti acaba ,
bende merak ediyorum cnm bir ara topiğe girmişti sanki ama geri çıkmış..umarım iyidir sorun yoktur..
Yettim kizlarr nurtopu gibi 17 bebek adayının anasiyim su anda Ehehehe:) Saka bı yana 17 Yumos toplandı yarın haberlerini bekliyorumm. Kaci döllendiler bakalimm:18: Opum rahat gecti su an hafif kramplar var o kadarr bu geceyide atlatarsam sanırım kolaylaşmış olucamm. Bende durumlar boyle iste:)
sun1 aşılamanın kaçıncı günü yaptırdın tahlilini benim aşılamanın 15. günü sonucum 386 çıkmıştı doktorum ikiz istermisin diye sordu güldü perşembe günü kalp atışını dinlemeye gideceğiz inşallah ozaman belli olur benimde
bebegim çok merak ettim seni , ohhh ne güzel yumoşların ne kadar çok olmuş.İnşallah hemende canlanıverirlerde sana bebiş olarak dönerler .Güzel geçti demişsin yüregime su serptin bende senden gelecek haberlere göre gidiyorum işte . Bugün ilk kontrolüm v ar muhtemelen yarın yada sonraki gün ignelerime başlarım herhalde , hepimizin şansı açık olsun. Uzan dilenlen yorma kendini
ayy sağol kuzum yaaaaBakalim ins. Kaliteli bebis olurlar . Hiç korkacak bişey yok histeroskopide cok kötü olmuştum bunda uyandirmaya calisiyolar bırakın uyayım modundayimm:)ohhh hadi bakalimm bekim bugun bile başlarsın iğnelere. Bol kontrollü yumos tıpkı ama bir o kadarda heyecanlı günler basliyor hiç merak etme nur topu gibi yumoslarin olucak dualarimiz seninle valla yattım kocaya naz yapıyorum. Cok aciktimm çabuk hazırla yemeğimi felan oda garibim koştur koştur uğraşıyor benle. :) benim transfer muhtemelen bir sonraki aya kalacak. Ins. Beraber alıcazz bebeklerimizi kucagimza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?