bence ikinizinde ikiz süpeeeeeeer....... hadi hayırlısı bir isterken RABBİM iki göndersin inşallah darısı başımıza
teşekkürler perşembe günü doktora gideceğim çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyor inşallah sorunsuz geçer dualarınıza ihtiyacım var bu arada allah isteyen herkeze bu duyguyu tattırsın sonuna kadar içinde bizlerede
Yettim kizlarr nurtopu gibi 17 bebek adayının anasiyim su anda Ehehehe:) Saka bı yana 17 Yumos toplandı yarın haberlerini bekliyorumm. Kaci döllendiler bakalimm:18: Opum rahat gecti su an hafif kramplar var o kadarr bu geceyide atlatarsam sanırım kolaylaşmış olucamm. Bende durumlar boyle iste:)
Yettim kizlarr nurtopu gibi 17 bebek adayının anasiyim su anda Ehehehe:) Saka bı yana 17 Yumos toplandı yarın haberlerini bekliyorumm. Kaci döllendiler bakalimm:18: Opum rahat gecti su an hafif kramplar var o kadarr bu geceyide atlatarsam sanırım kolaylaşmış olucamm. Bende durumlar boyle iste:)
masalcım cnm benim ben senin yerinde olsam 2.aşılama yerine tüp bebeği tercih ederdim tabi maddi durumun uygunsa bu durum için..aşılamanın tutma olasılığı %20 iken bu şans tüp bebekte %50-60lara kadar çıkıyo..aşılama yapılırsa ve tutmazsa 1 ay daha kaybedeceksin..1 ay az bir zaman değil bakıldığında..bu benim fikrim tabii..
canım cevabın için teşekkür ederim,,bende senin yazdıkların ve doktorun sana söyledikleri gibi düşünüyorum işte...aşılama tekrarlandıkça evet şans yükselebilir belkide yaptırsam bu kez kaladabilirim ama o kadar iğne ve ilaca başladıktan sonra hazır yumurtalar toplansın tüp bebek denensin hiç değilse şans daha yüksek vakit kaybetmeyeyim diye düşündüm ben de en azından başarı şansı aşılamadan daha yüksek ,,30 yaşlarında olsam deneyim ikinciyide ama yumurta rezervi her 6 ayda bir giderek azalıyor malesef bu yaştan sonra hızla..üstelik 2.aşılamaya girer ve neticede yine hamile kalamazsam tüp bebek için mutlaka bedenimi dinlendirmek isteyip yine bir ay ara verecek bu sefer yaz sonunu bulucam teşekkür ederim tekrar ilgin için senin içinde hepimiz içinde hayırlısı olsun
Arkadaslar
2 mayista asilama yaptirdim artik kan testi yaptirsam cikarma aderime 5 gun var cok sabirsuzlaniyorum ne yapmaliyum
arkadaşlar sizden yardım istiyorum şuan çok morarim bozuk aşılama yapılmıştı bana 15 gün önce
şuan adet günlerim kahve rengi akıntım var çok korkuyorum tutmadımı acaba yoksa olabilirmi ne yapmam lazım nezaman belli olur tuttugu
Arkadaslar
2 mayista asilama yaptirdim artik kan testi yaptirsam cikarma aderime 5 gun var cok sabirsuzlaniyorum ne yapmaliyum
aşılamaya gitmeden 707 kez zekeriya duası okudum benkızlarr aşılama günü neler yaptınız hangi duaları okudunuz aşılamadan sonra tutunsun diye yaptığınız yediğiniz bişey varmı yazarsanız sevinirim benim yarın aşılamam oluyo inş..
oh canım çok şükür güzel haberler getirmişin hep böyle devam eder inşallahYettim kizlarr nurtopu gibi 17 bebek adayının anasiyim su anda Ehehehe:) Saka bı yana 17 Yumos toplandı yarın haberlerini bekliyorumm. Kaci döllendiler bakalimm:18: Opum rahat gecti su an hafif kramplar var o kadarr bu geceyide atlatarsam sanırım kolaylaşmış olucamm. Bende durumlar boyle iste:)
arkadaşlar sizden yardım istiyorum şuan çok morarim bozuk aşılama yapılmıştı bana 15 gün önce
şuan adet günlerim kahve rengi akıntım var çok korkuyorum tutmadımı acaba yoksa olabilirmi ne yapmam lazım nezaman belli olur tuttugu
slm..artık kan testi yaptırsa kesin belli olur..bugün benim 14. günümdü ve sonuç negatif..vaktin varsa hemen yaptır.hayırlı sonuçlar gelir inş.
DAHA ÖNCE SORU CEVAPLARKEN YADA KENDİ DURUMUMU ANLATIRKEN BAHSETMİŞTİM ...bu sene 35 yaşımı doldurdum 26 yaşında sol overden geçirdiğim operasyonla 12 cm çikolata kisti ve endometriosiz ler temizlendi 8 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdiğimden beri gebelik elde edemeyince tekrar ameliyat olmam gerekti çok şükür kist yoktu fakat overler bağırsaklara yapışıktı onlar ayrıldı tüpler-rahim-yumurtalık temiz ve aralarında ilişki iyi her iki tüp te geçirgen çıktı sonuç gayet iyiydi yani döllenme için hiçbir sorun yok şuan dedi hiç ara vermeden ameliyat sonrası ilk ay bu nisan da 1.aşılamamı oldum netice biliyosunuz ki negatif..
Bu arada yumurta rezervim az geçirdiğim operasyonlar ve yaşım nedeni ile azalmaya başladı ,,annem ve kızkardeşim 40 lı yaşların çok başında menepoza girdikleri için genetik olarakta erken menepoz riskim var...adetlerim her ay düzenli fakat süresi kısa 2 gün ve ağrı çok ...doktorum ameliyat ve aşılama sonrası her ay gebelik şansının arttığını söylesede benim antimüller ve fsh test sonuçlarımın çok iyi olmaması ve yaşımın 35 i geçiyor olması nedeni ile tedirginliğim var Mayıs ayında yani şuan serbestsin dediği için bu ay dinlendim ama tabi evde çalışmalar olacak yine gebelik olmaz ise Haziranda 2.aşılama yapacağız dedi.yine olmazsa tüp bebeğe geçeceğiz dedi.Aslında 6 ay içinde mutlaka kalırsın ama yaşın nedeni ile bekletemeyiz yumurta rezervin azalıyor riske atamayız dedi.
Şimdi sorum şu...bu ayda hamile kalmaz isem kendiliğimden...adet olmakla birlikte (3-4 haziran gibi olmam gerekiyor)
Tekrar aşılama olayına girmeyip direkt tüp bebeğe başlayalım mı çok kararsızım sizler ne dersiniz...:)))
hepinizden yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden...:)
ay tatlım hadi gözün aydın çok güzel inş. kaliteli bebişler olarak geri gelirler sana tatlım çok sevindim bende yarın aşılamaya gidiyorum hakkımızda hayırlısı olsun tatlım
maşallahh 17 adet yumoş olmuş ne güzel..artık bizde seninle beraber döllenen bebişlerin sayısını beklicez..her an birlikte sevincez..çok sevindim herşeyin güzel gitmesine cnm..
oh canım çok şükür güzel haberler getirmişin hep böyle devam eder inşallah
/QUOTE]
İns. Cnm yaa sonuda guzel olsun ins. Gelsinn artikk bebisimmm :)
selam arkadaşlar..
jolly.. canım opun olmuş hadi hayırlısı.. 17 yumoş çok güzel inşallah çifter çifter konsunlar göbüşüne../QUOTE]
Sağol kuzumm ahh keske cifter çifter konsalar ama Dr amca embriyo kaliteli olursa 1 tane koyacakmış:)
aşılama gününüde sayarsak bugün 13. gün kesin çıkar çünkü benim 13. gün çıkmıştı kan testinde bence yaptır biran önce öğren
canım sen yine iyi dayanmışsın. seninle aynı gün yaptırdık biz aşılamayı. ben 10'unda idrar testi yapıp çifti görünce soluğu kan testi için doğum hastanesinde aldık. çok şükür gidişat güzel. şu an değerim 207 bugün yapılan testte. 10. testimdede 116 idi. ikinci te stimde 36 saat sonra yapıldı. fena değil dedi dr. ama emin olmak için 2 gün sonra yeniden çağırdı. inşallah herşey yolunda gider. inşallah sende güzel sonuç alırsın arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?