Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2. aşılama sonucum negatif. Önümüzdeki ay allah nasip ederse tüpe geçiyorum.

sabahtan beri takip ediyodum ,canım benim hayırlısı olsun insan çok üzgün oluyo bu durumda ama bir an önce kendini toparlamaya bak olurmu.inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.sizler için çok dua ediyorum inanın....

tatlım bende adet olmayı bekliyorum, doktorum 1 ay ara vermek lazım demişti, ama burada jollyy var arkadaşımız onada öyle söylemiş doktoru ama bu 1 aylık sürede ilaç kullanılıyormuş anladıgım kadarıyla bende halen adet olamadım, olsam hemen İzmire gidecegim doktoruma bakalım paylaşırız artık

slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına

eymencımm asılaman tutmussss ınann cokk sevındımmm canımm..dualarımız kabull olduu desenee:)))
canım herhangı bı belırtı falan yasadınmıı ılk haftaalrda kasık agrısı kanama veya ne bılıyım bişilerr yazarsan sevınırzz

buyur canım merakk etme hep pozıtıf olll
ınan vucudun ıcın bu lazımmm

Sağol canım benim.Biliyorum duaların bizimle. ama zamanı değilmiş demekki.Üzüldüm tabiki, içim buruk ama dünyanın da sonu değil.Sen yinede devam et duaya inşallah tüpte tutar :))

slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına

senin adına çok sevindim rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah aminnnnn

CNMMMMMMMMM ÇOK SEVİNDİM.morale ihtiyacımız vardı.bu haber ilaç gibi geldi.allahım darısı bizim başımıza.bende böle mutlu haber vermek istiyorum.allah kucaklarımızı boş bırakmasın.senin adına çokkk mutluyum.

slm kızlar benim bugün dördüncü gün aşılamamın gene lekelenme geldi benden belimde çok ağrıyo benimde tutmadı galiba:18:

bide kızlar bişisorcam size aşılamadan sonra ertesi gün ilşki dedimi doktor aslında aşılamam çok güzel geçti ilişkiden sonra lekelenme olmaya başladı cvp verirseniz sevinirim

Biz bugün eyymenn le beraber aldık sonucu.Hastanede beraberdik yani.Pozitifi duyunca bende sarıldım boynuna sizin yerinize de kutladım canlı canlı.Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bugün 3 tüp bebek sonucundan 2 si pozitif birisi negatifti. 5 aşılama sonucundan da 2 si pozitif 3 ü negatifti.Yani 4 pozitif 4 negatifi gördük bugün.Allah pozitiflere sağlıkla kavuştursun bebeklerini negatifleride çok bekletmesin inşallah.Aşılamalardan biri eymenndi zaten 2. aşılamasıydı diğer arkadaşında daha ilk aşılamasıymış tutmuş. Yani uzun lafın kısası arkadaşlar moralinizi bozmayın olacaksa oluyor. birde de ikide de tüpde de:))

canım üzme kendini bende korkudan test yapamıyorum allah herşeyin hayırlısını versin

Evet bende hayırlısı ise olsun değilse olmasın diye dua ettim hep.Demekki hayırlısı değilmiş. Birde içime benim hep mayıs ayında hamile kalacakmışım gibi doğuyodu aylardır.Tesadüf tüp bebek tedavimde o ayda yapılacak.İnşallah allah gönlüme göre verir. Sen adetini bekliyorsun sanırım.İnşallah gelmez:)) Seninde güzel haberlerini bekliyorum.

canım çok sevindim hayırlı olsun allahım sana sağlıklı bir hamilelik ve evlat versin inşallah isteyen herkezede

canım benim inşallah mayısta bebişine hatta bebişlerine kavuşursun benim bugün hem 15.günüm hemde adet günüm bakalım ne olur olmazsa ben ara vricem uzun bi süre tüpe geçmek için 23 yaşında olmam lazım 3yıllık evliliğim varda yaş tutmuyo ekimi bekliycem bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…