2. aşılama sonucum negatif. Önümüzdeki ay allah nasip ederse tüpe geçiyorum.
Ben zaten bekliyordum sonucu.Tek damla akmadı gözlerimden bu defa, insan alışıyor galiba.Tüm ümidimi tüpe bağladım.İhtimal daha yüksek diye.İnşallah tüp bebekle kavuşuruz bebişlerimize. ama tüp de tutmazsa yıkılırım heralde. sen ne zaman başlıyorsun tedaviye? benimki sanırım mayıs adetimde.
slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına
mrb kıslarr 5 gunluk puregon kullanımı bende bi sürü yumurta yappmış ama en buyuğü 10mm daha..bir kutu iğne daha aldım 100ıu vurulcam 2 gun daha sizce yumurtalar buyurmu bu 2.ci aşılamam şimdiden umudum kalmadı
sabahtan beri takip ediyodum ,canım benim hayırlısı olsun insan çok üzgün oluyo bu durumda ama bir an önce kendini toparlamaya bak olurmu.inşallah en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun.sizler için çok dua ediyorum inanın....
slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına
canım üzme kendini bende korkudan test yapamıyorum allah herşeyin hayırlısını versin
Canım buldum seni:))ohhh
Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin, darısı bizlere olsun..
canım üzme kendini bende korkudan test yapamıyorum allah herşeyin hayırlısını versin
Evet bende hayırlısı ise olsun değilse olmasın diye dua ettim hep.Demekki hayırlısı değilmiş. Birde içime benim hep mayıs ayında hamile kalacakmışım gibi doğuyodu aylardır.Tesadüf tüp bebek tedavimde o ayda yapılacak.İnşallah allah gönlüme göre verir. Sen adetini bekliyorsun sanırım.İnşallah gelmez:)) Seninde güzel haberlerini bekliyorum.
canım iyi dayanıyorsun adetine ne kadar kaldı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?