Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün hem pozitifler hemde negatifler varmış. negatif olanlar üzülmesin hep hayırlısını istemiyor muyuz zaten demekki böylesi hayırlıymış deyip sabretmeye devam etmeli.
pozitif olanlarında mutluluğunu yürekten paylaşıyorum allah nazarlardan saklasın.
Burda bu haberi almak için bekleyen hepimize en kısa zamanda pozitifi göstersin rabbim

eymen senin aşılama olduğu günden bu güne belirtilerini hislerini alabilirmiyiz nası geçti bu süreç :) biraz gazeteci gibi sordum ama

2. aşılama sonucum negatif. Önümüzdeki ay allah nasip ederse tüpe geçiyorum.

Allah gönlüne göre versin de inşallah istediğin dilediğin gibi Mayıs ayında Rabbim gülsün yüzüne..

Canım buldum seni:))

:))) bilgilerini yazarsan listeye eklerler canım seni de.. listeyi takip etmek çok heyecanlı oluyor..

Canım benide tabloya eklermisin? Aşılama tarihim:12 nisan 2012 neden:sebepsiz inferlite 1.aşılama - ankara

surett benden 2 gün önce olmuş aşılaman :) çok heecanlı bi süreç yaa inşallah yüzümüz güler 2 hafta sonra

Tamam canım gönderdim evet burası daha heyecanlı..

surett benden 2 gün önce olmuş aşılaman :) çok heecanlı bi süreç yaa inşallah yüzümüz güler 2 hafta sonra
Amin inşallah esbi,şu sıralar göğüslerimde hassasiyet başladı acaba progesterondanmı bilemedim ama ,Hakikaten sabırsızlıkla bekliyorum bende o kutsal günü:))

Amin inşallah esbi,şu sıralar göğüslerimde hassasiyet başladı acaba progesterondanmı bilemedim ama ,Hakikaten sabırsızlıkla bekliyorum bende o kutsal günü:))

ay olabilir canım progesteronda yapar ama hep olumlu düşünelim yalnız bana dr 3 gün sonra progestan kapsülü fitil gibi kullan dedi yani yarın kullanmaya başlıcam sen ne zaman başladın ?
bide bana hiç yat dinlen demedi günlük hayatına devam dedi :/

canım içine doğuyorsa olur inşallah.benim çalıştığım yer devamlı izin vermiyordu,burdaki doktorlara muayne ol diyip izin vermek istemiyorlardı çok yoğunduk stresim çoktu.bende işten ayrıldım eşimle karar verip çocuğa yoğunlaşalım dedik dr değiştik falan derken ben istemiyorum dedim olumsuz düşünmeye başladım bir hastaneye işe başvurdum. işede alındım ve doktorum yumurtalar çok iyi şansa bırakmicam aşılama yapcam dedi.ve aşılamam olduve hep diyordum ben işe alıncam hamile kalcam içime öyle doğuyodu .inşallah sende mayısta hamiş olursun canım...

Son düzenleme:
bugün sonuç alacak 3 kişiydik. malesef benimki negatif. inşallah heista ve adını hatırlayamadığım bir arkadaşım daha vardı 2 nisanda aşılama yaptıran onların sonuçları pozitif olur.

of ya gene negatif haberleri başladı.çok geçmiş olsun...
slm arkadaşlar nasılsınız ben yeni üye oldum daha yeniyim

hoşgeldin aramıza.bu topik sayesinde daha iyiyiz...
bende senin gibiyim henüz aşılamam olmadı adetimi bekliyoruz ama nedense olmayaak gibi geliyo
bugün rüyamda dr 2. aşılaman olmadı tüğp bebek istermisiniz dedi demekki çok kafaya takıyorum

tamamaen bilinçaltı bunlar ya. hele ilk aşılamada benim her gün sabaha kadar sayıkladığım dört beş kelime vardı negatif,pozitif,aşılama tüp bebek...ikincidede oviterelle ve prengly sayıkladım durdum...

kesinlikle bilinçaltımıza işledi.ben aştım kendimi para adı geçince bile bir aşılama parası,bir tüp bebek parası,bir ovitrelle parası diyorum.eşim kopuyor...

kızlar aşılamamın 3. günü ve benim kasıklarımda ağrı var, sanki göbeğimin alt tarafında sola doğru sert bişeyler var gibi. Büyüyen yumurtada da soldaydı. acaba yumurtam çatlamayıp büyümeye devam ediyor olabilirmi ? yada yumoşum tutunmayamı çalışıyor sizdede oldumu böyle şeyler

slm kızlar ben aşılama sonucumu öğrendim hamileymişim rabbbim hayırlısıyla sonuna kadar devam ettirir inşallah umarım sağlıkla kucaklarım darısı bizim gibi tüm isteyenlerin başına

eymenn çok çok tebrikler.inşallah sağ salim kucağına alırsın.
kızlar ben 12 sinde ilk aşılamamı oldum.Dün eşimle birlikte olurken sol yumurtalığımda ağrı hissetttim aca çatlamadı mı ki ? aklıma takıldı

onunla ilgisi olacağını hiç sanmıyorum.aşılama sonrası olağan kasık ağrısıdır meraklanma içini ferah tut.

hiç ümidini kaybetme.ben geçen aşılamda 125 le başladım 150 ile devam ettim son günlerde 200 yaptım puregonu ona rağmen doktorum hiç ümitsiz değildi.sende rahat ol.
2. aşılama sonucum negatif. Önümüzdeki ay allah nasip ederse tüpe geçiyorum.
hestia canım inan çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.

bendede aynen öyle olmuştu.ilk negatifte hastaneden çıkmadan ağlamaya başlamıştım ikincide eve gelene kadar damla yaş akmadı evdede ancak bilgisayar başına geçip müzik açınca koptum o da 5-10 dakika.. oysa ilkinde krizler geçirmiştim.yani herşeye olduğu gibi bunada alışıyor insan bi yerden sonra uyuşuyorsun hissetmiyorsun...
bide kızlar bişisorcam size aşılamadan sonra ertesi gün ilşki dedimi doktor aslında aşılamam çok güzel geçti ilişkiden sonra lekelenme olmaya başladı cvp verirseniz sevinirim

iki aşılamamda da doktorum o gece veya ertesi sabah ilişki önerdi bana...

aşılama sonrası kasıklardaki ağrı normal.bu belirtiye göre sakın hayal kurma canım.ikinci aşılamamda hemen hergün kasıığım ağrıdı ama negatifi gördüm gene.o yüzden diyorum

Bende fitil şeklinde kullanıyorum aşılamanın akşamına hemen başladım,bugün 5.gün hala sol tarafımda kasılmalar ve ağrı oluyor zaman zaman..bugünde gögüs hassasiyeti başladı:)

karalcımm mrbb banada doktor asılama gunu ve eertesı gunu ılışkı soledıı..
hatta asılamın oldugunu gun saat 10 da gırın ilişkiıye dedı..
bende spermler ama kalıtesızz olur hergun dedım oda suan yumurtan catladı orayı sperm ıle doldurmamız lazım dedı kalıtesız sperm yaında kalıtelı spemde var belkı tutar dedı..
o yzuden ilişkiye gırdık benımde lekelenmeler o zaman baslamıstı..
bugunde oldu bende lekelenme ama yakta durunca oluyo yatınca ne bel agrısı ne leke oluyo bende sureklı yatıyommm..

sendeki belirtileri yaşadım ve hala yaşıyorum:)yanız değilsin...

selam kizlar! bu arada belirtileri yazayim ben..

kasik bölgesinde batmalar vs zaten hep oluyo beliri olarak bakmiyorum ben.
bende tek belirgin bisi vardi oda gögüslerimdi. süt damarlari öyle belirgin olduki, kahvrengiden gögüs catalinin basinin izahina kadar masmavi iki taraftanda. evet buda bir adet belirgisi ama, bu bende bir hafta önce felan baslamaya basladi. ve dolgunluk. bas dönmesi ve migde bulantim iki üc kere oldu oda adetime 6 gün felan önce. ama tabii gebelige baglamadim hemen dedim kesin psikolojiktir :)) ama en belirgin belirti bende gögüslerimdi. kizimdada öyle anlamistim

canım çoksağol hepiniz sağolun inşallah hayırlısıyla sonuna kadar devam eder rabbim kucağıma almayı nasip eder sevindim ama korkuyorumda tedavi ile olunca düşük tehlikesi çok oluyo allah'ım korusun allah hepiinize nasip etsin inşallah güzl haberleri paylaşıcam sizinle dualarım hepimiz için canlar

Bende fitil şeklinde kullanıyorum aşılamanın akşamına hemen başladım,bugün 5.gün hala sol tarafımda kasılmalar ve ağrı oluyor zaman zaman..bugünde gögüs hassasiyeti başladı:)

ya niye benimki geç başlatıyo acaba progestona :/ doktoruma çok güveniyorum ama böyle farklılıklar kafamı karıştıyo.
ayrıca tek ben değilmişim kasık ağrıları fln yaşayan bana özel zannetmiştim

çatlamayan yumurtayı baskılayabiliyormuş progestan.. yumurta çatladıktan sonra başlamak en doğrusu ama bunu da tam olarak anlamak için kontrol etmek lazım.. pek çok doktor da çatlatma iğnesi sonrası kontrol etmiyor.. bu nedenle de her biri farklı yollar izliyor.. ben bir ara ateş ölçüyordum değerlerimi doktorla paylaşıyordum ve ateş düşüp yükseldiğinde progestana başla diyordu.. öyle yapıyordum.. şimdilerde ise iğneden 3 gün sonra başlatıyor..
doktor olayına takma kafanı.. inanıp güveniyorsan eğer doktoruna gerisi boş.. Rabbim hayırlısını versin.. hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…