Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynen bende öle çok bira işyapsam nebilim bılaşık yıkıyorum sırtımın belimin ağrısından öluyom sonrada kasıklarım sanki adet sancısı gibi aradım doktorumu normalde lekelenme olmaması lazım yağrın gel bi muayne yapalımdedi bakalım yarın sabah gitcem bide bu sitede okudum birisi yazmış aşılama oldu gün aşılama yapmışlar ertesi gün birdaha siperm sayımı yapılmış gene aşılama yapılmı ikikkereüstüsde yapalımki tutsun demiş doktorher doktorun ayrı çalışmasımı var nedir anlamadım bana bikere yapıldı

Merhaba kizlar bende klomen ve igne kullaniyorumbu ay ucuncuyu denedik ama sanirim hamile degilim adet belirtilerim basladi artik asilama yaptiricam nasilolacak acaba tutarmi cok merak ediyorum.4 yillik evliyim ilk sene korunmustuk herkes bu yuzden bebegimin olmadigini soyluyor.artik cok sikildim bunlardan insallah ALLAH banada bir an once hayirlisiyla nasip eder...

merhabalar..
her doktor farklı yol izliyor.. benim doktorum da şansı artırmak adına 2 gün üst üste aşılama yapanlardan..
çatlatma iğnesi oldum pazar sabah 10da ; pazartesi akşamüstü 6da aşılamam yapıldı, sonra salı günü yine akşamüstü 6da aşılamam yapıldı.. her iki seferinde de sayım da yapıldı spermlere yıkama işlemi de.. şimdi beklemedeyim bakalım.. dediğine göre doktorun %3 ila %4 şansı artırıyormuş iki gün üst üste yapmak.. bakalım nasıl olucak sonuç..
pek ümidim yok ama bakalım nasip kısmet herşey..

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Ozaman dr yumurta çatlamasını baskılamasın diye geç başlatmıştır :/ inşallah yüzümüz güler sonunda...

kızlar aşk olsun benim adım yok listede

Amin canım hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Ozaman dr yumurta çatlamasını baskılamasın diye geç başlatmıştır :/ inşallah yüzümüz güler sonunda...

inşallah.. her doktor her tedavi yönteminde farklı yollar izliyor.. bende çok zaman çelişkide kalıyorum fakat doktoruma çok güveniyorum ve çok da seviyorum.. o ne derse kanun benim için..

inşallah tutar allh herkezin gönlüne göre bir evlat nasıp etsin bide sen nekadara olsun aşılalamayı acaba ücredendemi değişiyoda bikere yapıyolar merak etşim yarıın gidince sorcam doktoruyma ikikereolmazmıydı diye zatibana umutsuzda konuştu başta ondan dacanımsıkılmıştı ikiyumurtam vardı bitanesiş büyümüş dedi 5 6 tane olsadı daha iyitutardı dedi ama çokta okudum tek yumurta olsun çoğul gebelikolmasın daha iyitutar diye yazılmışhep bizim doıktor beyenmedi tek yumurtayı ( birdakiayabırakalım ikitane 900porogen kulanalım fazla olsundedi tamam dedi busaferde bunu bideneyelim tutmazsa bidahaki aya öle yapalımdedi nasılalcaksın diyen yok tabi

inşallah.. her doktor her tedavi yönteminde farklı yollar izliyor.. bende çok zaman çelişkide kalıyorum fakat doktoruma çok güveniyorum ve çok da seviyorum.. o ne derse kanun benim için..

mrb tunc senın doktorun kım ankarada nereye gıdıyosun bende ankaralıyım

aslında benim içinde öyle. doktorum öyle iyi öyle ilgili ki bazen sadece bana doktorluk yapıyor zannediyorum çok huzur veriyor bana her dediğinede güveniyorum ama gel görki burda okuyunca kafalar karışıyor ... ama yok bu günden itibaren kafama bişey takmıcam rahat olcam umutla pozitifi hayal etcem

valla bende bu doktorları anlamadım kımı nrmal dıyo kımı olmaması lazım dııyo
kımı ust uste asılama yapıyo kımı aynı gun ılışkı yapın dıyo kımı ılışkı zararlı olur yapmayın dıyen bıle varr..
canım lekenmeye gelıncee zaten ne odluysa olduu ALLAHA KALDI ISIMIZZZ
SEN YINE GIT GORUN INSALLAHH GUZEL HABERLERLE DONERSINN
AMA ANLAMADIM AYNI KITAPLARI OLKUMUUYOLAR SANIRIMM((

amiin.. ben ilaçlar hariç aşılama işlemi için 600 tl ödedim.. iğnelere de 440 tl ödedim.. toplamda 800 ünite iğne vuruldum.. ilk günlerde 3 yumurtam vardı sonradan teke düştü gelişmedi ikisi.. doktorum bu bile yeterli dedi.. ayrıca o nasıl doktor yaaa 5-6 yumurta çok riskli.. ilacın yan etkilerinde bile var 3-4den fazla yumurta gelişiminde e2 hormonuna bakılması gerekiyormuş.. eğer yüksek çıkarsa aşılama yapılmıyor.. tek olsun güç olmasın..

mrb tunc senın doktorun kım ankarada nereye gıdıyosun bende ankaralıyım

merhabalar.. ben yenimahallede lina kadın sağlığı merkezi Dr Sema Yıldırım'a gidiyorum..
sen nereye gidiyorsun?

tuncss sen nerde doktora gidiyosun istanbulamı tanınmış bihastanemi eğer bu tutmazsa ben istanbulda denicem bide şansımı

zaten kafaya taktıkça ucu bucağı olmayan dipsiz kuyu.. her dakka kendimize sıkıntı yapmaktan başka bişeye yaramıyor..
ben pozitifi de hayal etmek istemiyorum sonra yıkımı çok büyük oluyor.. nötr kalmak zorunda hissediyorum kendimi bu sefer.. çünki 15 aydır çok ama çok yıprandım..

ılk olarak sevgılı tunc yazdıkların cok dogru benımde 2 yumurtam gelıtı bız 75 mg kullandık ıgne gonel f bıttı bı kutu dıyım.ve 2 yumurtam olusunca benım canım sıkıldı doktora dedım o kadar ıgne vurun 2 yumurtam gelışmıs uzuldum dedım doktorda hayır dedı zaten cok fazla yumurtan olsa asılama yapmazdık dedı ben az yumurta ama oz yumrta ıstıyroum dedıı...tup bebek dglkı bu cok yumurta ısteyelım yumurta toplamıycaz dedıı..moralım duzelmıstı...ben ıbrahım esınler gıdıyorum ozelde yapıldı ıslemler rapor falan cıkarmadıkk..
Ben orayı bılıyorum bbı kere gdııcektım sıra alamadım cok doluyduuu
sonra buraya kısmet olduu...
Toplamda ıgnesı spem yıkaması asılama 1250 tl geldııı...

bende 500 tele aşılamaya verdim 450 progene verdim keşke altıyuzdesedide ikkere aşılama yapsadı banasadece busüreçte bidoğumum oldu 11 yıl önce 3 sene sonra tekrar hamile kaldım ama düşük yaptım oyuzden bi rahim filmiistedi temiz tüplerim açık çokşükür sonra yumurta takibi kolomenlede buyutmeye çalıştı ikitane oldu gene sağlı solu ama 10santımı geçmedi sonrada progene döndük gene ikitane oldu biri buyudu bide eşimdede hareketsizlik çoktu 5 milyondu bu sayıyla olmaz aşılama dedi işte bakalım yarıın nedicek muaynede olmazsa tutmazsa gitmicem bidaha iyibi doktor araştırcam

ben Ankaradayım canım.. sen nerdesin? İstanbula yakın bi ilde mi?

evet koca elindeyim aslında benim doktorunda uzmanlık alanı tüp bebek ama çok yoğun muayne ediyo bişisoramıyosun ikitane muayne odasıvar ssk gibi çalışıyo sorcanıda unutuyosun muayne bekliyo acele edelimdiyo sinir oluyorum

aşağı yukarı aynı rakamlar.. randevu için adet oldum acil durum deyince hemen hallediyorlar ama eğer ihtiyacın olursa yaz bana ben sana randevu alabilirim.. artık gide gele ezberledik birbirimizi bu kliniğin muayene ücretleri çok ucuz.. 20 tl veriyorum ve süper ilgi alaka görüyorum.. doktor çok açıklayıcı ve sabırlı.. benim her saçma soruma sabırla cevap verebiliyorsa zaten iş tamam dedim ben ilk görüşmemde.. ki ben ilk telefonda konuştum hemde 40 dakika filan düşün 6 ay sonra gidebildim ama kliniğe ve gittiğimde 6 ay önce telefonda konuştuğumuz herşeyi hatırlıyordu! şok olmuştum ve o gün bu kadından başka yere gitmem dedim.. hayırlısı bakalım.. doğal yollardan olsun diye çok istedik ama olmadı.. klomenle de olmadı.. şimdi aşılama olduk bakalım nasip kısmet bu işler..
ende 75lik vuruldum 450 ünitelik başlarda sonra son 4 tanesi 100lük oldu iğnelerimin.. bende 3 yumurtaya çok sevinmiştim son kontrolde tek olduğunu söyledi ve ben nerdeyse ağlayacaktım.. tek olsun bizim olsun, sağlıklı olsun dedi.. çok şükür kolaylıkla çatladı da.. benim kist geçmişim var hemde 10cm'lik.. vukuatlıydım yani, aşılama öncesi kontrol etti yumurtalıkları yumurta çatlamamış olsaydı yapmayacaktı aşılamayı o akşam..

bu arada eskişehirlimisin yoksa yaş mı 26 ?

Son düzenleme:

cansu sen iğneleremi çok para verdin direk söledi fiyata almasaydın eczaneden pazarlıkyapsadın veriyolardı ben 900 iğneye verdim 450 bende hergün 150 milim vurundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…