HOŞBULDUK CNM.BU AY İLK KEZ AŞILAMAYA BAŞLICAZ.ÇOK HEYCANLIYIM.ADET olmayı bekliyorum.14 yada 15 nde adet olmam gerek.dr.adetin 3.günü gel dedi.bi an önce olsamda gitsem.
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
canım doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, mutlu haberler almaya devam edersin inşallah.
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
canım bu çok güzel bi haber bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın inşallah doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişler getirsin inşallah
az önce bende aşılama tarihimi ekledim ama nedense dikkate alınmamış.. anladım ki bu sizin başlığınız.. neyse herkese başarılar ve hayırlı sonuçlar diliyorum..
Allah bu yolda yar ve yardımcınız olsun..
mrb su perisi dogum günün kutlu olsun insallah bundan sonra güzel haberler çogalır hayatında
selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişimçok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm Inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?