Aşılama 2012 nisandada aşılamaya devam diyen bizim kızlar buraya...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
HOŞBULDUK CNM.BU AY İLK KEZ AŞILAMAYA BAŞLICAZ.ÇOK HEYCANLIYIM.ADET olmayı bekliyorum.14 yada 15 nde adet olmam gerek.dr.adetin 3.günü gel dedi.bi an önce olsamda gitsem.

hiç heyecanlanma canım normal muayeneden farkı yok, önce ignelerini vurulacaksın sonra kontrollere gideceksin en son çatlama ignesi ve 36 saat sonra aşılama ve 14. gün sonrasında gelsin bebişler....

selam kızlar öncelikle yeni topiğimiz inşallah hepimize uğur getirir ve bol bol hamile haberleri alırız..bende biraz önce diyetisyenden geldim 5kg vermişim çok mutlu oldum bugün hep güzel haberler alıyorum ve bugün benim doğum günüm inşallah yakın zamandada hamile olduğumun haberini alırım..aminnnnn

canım doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, mutlu haberler almaya devam edersin inşallah.

1- mda 30.03.2012 SONUÇ:

2- beren2012 30.03.2012 SONUÇ:

3- h_n86 30.03.2012 SONUÇ:

4- sevde1 30.03.2012 SONUÇ:

5- emngkhn 28.03.2012 SONUÇ:

hayırlı haberlerinizi bekliyoruz kızlar..

Son düzenleme:
Bende varım ama ikinci aşılama negatif sonuçlandı henüz adet olmadım.Adet olur olmaz üçüncüye başlıcaz ve gelicem aranıza

canım doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. çok güzel kilo vermişsin, tebrikler, mutlu haberler almaya devam edersin inşallah.

sağol canım benim güzel dileklerin için..gitsin kilolar daha devam edicem herşey bebek için anne olmak için

mutlu yıllar sana iyi dogmuşsun , iyiki varsın

Eki Görüntüle 387675

1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

3- laviniya23 (ikinci aşılama) 06.04.2012 SONUÇ:

4- leyla3868 02.04.2012 SONUÇ:

canım bu çok güzel bi haber bu azimle istediğin herşeye ulaşırsın inşallah doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana bebişler getirsin inşallah

Yeni topiğimiz hayırlı olsun...Umarım herkese şans ve uğur getirir...İsteyen herkese Allah sağlıklı,hayırlı,ömürlü evlat nasip etsin...

az önce bende aşılama tarihimi ekledim ama nedense dikkate alınmamış.. anladım ki bu sizin başlığınız.. neyse herkese başarılar ve hayırlı sonuçlar diliyorum..
Allah bu yolda yar ve yardımcınız olsun..

hoşgeldin tuncss hemen alınma görmedim yazını ekleyelim senide listeye..bu topic herkese açık unutma..

1- hestia (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

2- nismitersah (ikinci aşılama) 02.04.2012 SONUÇ:

3- laviniya23 (ikinci aşılama) 06.04.2012 SONUÇ:

4- leyla3868 02.04.2012 SONUÇ:

5- tuncss 9-10.04.2012 SONUÇ:

mrb su perisi dogum günün kutlu olsun insallah bundan sonra güzel haberler çogalır hayatında

canım öncelikle topiğimiz hayırlı olsun tüm bebek isteyenler bu topikte hayırlısı ile hamile kalsın inşallah aminnn.yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve hayırlı evlat getirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…